KK Partizan

Treba se okrenuti stvaranju domaćih igrača da ih ima i u Partizanu i zvezdi.Taj ledej u Milanu šuplja priča,Panter je u svom filmu kao i svaki njonjacr sebičnjaci i uvek će biti.Uvek bi radije stvarao dobar beli tim nego se mešao sa crncima.Teško je njih ukrotiti u svom svetu žive.
lakše reći nego učiniti jbg

aba ligu igramo preko krca cele sezone tako da ne znam šta ke njate..
nismo glupi Cigani da razbijemo Krku 50 razlike a za dva dana će da puknu od Makabija 20
Abu igramo sa pola gasa.. Evroligu zapnemo..

A to nam je i problem, toga sam se i pribojavao posle prva dva kiksa u ABA, koji mi ne smetaju ovako sami po sebi, ali mi smeta taj pristup. Ti mozes da kalkulises, odmaras igrace, spustas gas, itd, ali moras uvek imati nivo pristupa i ozbiljnosti da drzis situaciju pod kontrolom. Nama je izmaklo pet utakmica, a ova sinoc je na 3min do kraja bila, bogami.... :mrgreen: Onda naravno dve, tri dobre odbrane i gotovo.

I veliki su nam problem povredjeni igraci i stalno setanje igraca unutra i van, sinoc nema Jaramaza, vraca se Naneli, Kaboklo se samounistio, Smita nesto pokusavamo...

No, sta je tu je, tako smo uspeli zasad ove sezone, idemo dalje, u Barselonu.

malo je neozbiljno posle svih poraza u zadnje vreme i primljenih udaraca pričati o pobedi u Barseloni ali da se ne lažemo, nije ni Barsa nepobediva... dovoljno je videti da su pukli od Efesa 25 i Monaka sa 20.. izgubili od Albe
doduše kući retko gube ali i mi retko pobeđujemo u gostima :P
šalim se.. nek odigraju konačno jednu pametnu utakmicu sa jakom odbranom gde ćemo primiti manje od 80 ;)
edit: vidim kvota 1.30 na Barselonu.. favorit jeste ali ostavlja nam se prostor za iznenađenje, pa hajde da iznenadimo i njih i nas

Jeste, tesko je ocekivati pobedu ali mozemo se nadati, Evroliga je takva da ima dosta iznenadjenja. A i nama vala moze da se desi jednom neka ludilo utakmica, posebno zato sto imamo ipak malo vise kvaliteta nego sto to izgleda ovako.

Ne znam kako vas drži taj optimizam i dalje, ova EL sezona je za nas završena, jednostavno nemamo igru i nećemo sklopiti kockice na vreme, tj nismo ih sklopili na vreme. Fokus treba biti na ABA, tu možemo da se utegnemo do plejofa.

Ne znam kako vas drži taj optimizam i dalje, ova EL sezona je za nas završena, jednostavno nemamo igru i nećemo sklopiti kockice na vreme, tj nismo ih sklopili na vreme. Fokus treba biti na ABA, tu možemo da se utegnemo do plejofa.
u ABA nam je trenutno svejedno da li smo drugi, treći ili sedmi..ja bi najviše voleo da završimo kao četvrti i da odmah u drugom kolu idemo na Cigane..

А државни пројекат Жељко.

Тзв. Црвена звезда је од државе, а преко КСС-а у периоду од три месеца добила око 4,5 милиона евра.
Како је до тога дошло?
У читаву причу се као посредник умешао и Кошаркашки савез Србије, преко којег су паре завршиле у редовима тзв. Црвене звезде.
У „Службеном гласнику“ је 30. новембра објављена информација да је влада Србије донела одлуку да из буџетске резерве преусмери 462.000.000 динара (око 3,948 милиона евра) на рачун Кошаркашког савеза Србије с образложењем да се ради „о обезбеђивања финансијске помоћи за редован рад Кошаркашког савеза Србије“.
Међутим, редован рад КСС-а је изгледа било финансирање тзв. Црвене звезде, која је од поменуте своте добила 3,5 милиона евра.
У четвртак 7. марта стигла су нова средства из буџета републике Србије. Кошаркашком савезу Србије пребачено је још 118 милиона динара (око милион евра) из текуће буџетске резерве, као финансијску помоћ неопходну за „редован рад“ те организације.
Ових 118 милиона динара су у буџету за 2024. годину првобитно били распоређени за новчане казне и пенале по решењу судова (у оквиру Министарства финансија).
Међутим, сада се новац са те ставке преусмерава у текућу буџетску резерву, а одатле Генералном секретаријату Владе на име донације КСС-у ради обезбеђивања финансијске помоћи потребне за редован рад.
Опет је редован рад подразумевао преусмеравање средстава црвено-белима, а занимљиво је да је у периоду од претходне транше тзв. Звезда чак и растеретила буџет у значајној мери раскидом уговора са Шабазом Нејпиром, који је био најплаћенији играч на ростеру и који је у међувремену прешао у Армани.
https://nova.rs/sport/kosarka/kosar...dI_2A_CTuptjVJqgsGX52SIKeP4OlJaOHx2ujRwu7jWrA

А шта све још има и колико је пара стварно пребачено приватном клубу мафијашке пудлице другим каналима знаћемо кад Оскар падне.

Znaci nas uhlebljeni Utoka protocni bojler za pantere - toliko o tome koliko u naprednoj Srbiji znaci ko za koga navija, kada je bitno samo za koga Vodja i Covic navijaju.

Plejmejker Fenerbahčea Jam Madar nalazi se na izlaznim vratima turskog kluba, prenose izraelski mediji.
Bravo zalizanom idiotu, a ni decko nije bas ispao najbistriji. Al bitno da ce ove godine zaraditi 300k vise, moze dobra gajba da se kupi.

Bas nas tovari to sto su Kaboklo i Douzer bas out. Slabo u odbrani, ali posto smo se odlicnim napadom odrzali u igri, jos mozemo da se nadamo. Ali ne sa ovom odbranom. Oni vade sa klupe Ernangomesa, Rubija, mi bolje da ne vracamo Kabokla.

Naravno da smo izgubili u prvoj četvrtini u kojoj smo primili 29
Gledam bez nerviranja
Nije mi jasno zašto Aleksa nije igrao 4 min prvih u drugom
Panter očajan
Borba sa Valensijom za deseto se nastavlja

Back