- Poruka
- 31.074
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima ovde dosta toga recenog sto je za diskusiju. I vise bih voleo kada bismo to mogli uzivo, ovako me zamara, trajalo bi 3 dana.Željko je najbolji trener u Evropi, ali tu veličinu ne može odmah da pokaže, mora da formira tim po svojim zamislima, da ima igrače koji mogu da isprate njegove zamisli. Čini mi se da je ove godine nastao problem, tim nije kliknuo, možda zbog povreda, možda ima i drugih razloga, na terenu nema te preciznosti i koncentracije koja krasi njegove timove. Opet mislim da ovi igrači, barem većina, imaju kapacitet za to, ali da nam treba još kristalisanja tima, ova sezona nije išla najbolje, ali to je samo jedna seona.
Željko i dalje ima moju punu podršku, ali on i uprava moraju dobro da promisle kako dogodine, bez obzira šta se dogodi do kraja ove sezone. Možda možemo da finansijski ispratimo njegove potrebe, možda i ne. Ako idemo dalje, mora da bude sve tip top. Ako ne hvala mu što je svesno došao u Partizan i preuzeo rizik po svoj renome.
Madar, Avramović , Exum, Pi Džej Doužer su odlični igrači.. jedini plej koji je po meni loš je Jare i to zbog šuta..lik ne cilja koš nego bukvalno baci loptu pa ako uđe-uđe..naravno da skoro nikad ne uđe.. pogledajte kako izvodi bacanja.. ova četvorica su dokazani igrači i ti pišeš da ne možemo da nađemo pleja?? brt šta je s mozgom? znači mi smo bez pleja bili na loptu od F4 a eto vi blistate na 16 tom mestu svake godineSve je to lepo sto pisete, ali tri godine ne mogu da nadju krstenog pleja? Pitanje je ko je tu nesposoban, Željko, uprava, neko treci...
haha okSamo je Madar je klasican plej, Avramović je vise bek nego plej, dok su Exum i Douzir klasicna krila.
Данте Егзам (енгл. Danté Exum; Мелбурн, 13. јул 1995) аустралијски је кошаркаш. Игра на позицији плејмејкера, а тренутно наступа за ДаласSlobodno se ti smej svojoj gluposti i tvom nepoznavanju kosarke.
Jel mozes da objasnis zasto?Државни непријатељ #1.
Pogledajte prilog 1500502
А јел треба да се објашњава после свега виђеног од када је дошао.Jel mozes da objasnis zasto?
Brate,covek je za 3 godine uzeo 1 trofej i vi svi ovde hocete da me ubedite kako je sve namesteno kako smo svaki trofej dobili uz pomoc sudija?Ajde maglu negde drugde da prodajete.Citav zivot price sudije krive,jel ste gledali derbi svi?Nisam ni ocekivao da cete da napisete da bili su bolji od nas,kuknjava citav zivot i trazenje igle u plastu sena za poraz.To sto se niste culi dva minuta ne bi ni da spominjem,oduceni ste kako na terenu tako i na tribinama.Ovo je mesto gde je isti broj navijaca u istoj hali i gde se vidi ko je ko.Zeljko koji svoje frustracije leci na konferencijama uz dozu patetike i pravljenja marketinga preko istih je nista novo kad Partizan izgubi.Sad idu price ma da kup je ne bitan ima ta Aba liga i ta Evroliga,kls ne spominjem jer ga ne igrate iz samo vama poznatih razloga.А јел треба да се објашњава после свега виђеног од када је дошао.
Поред тога што се ближи одлука о лиценци па је и то вероватно утицало да манијак подивља.Željko je dobro prodrmao kavez psihopati..
samo zato što je izjavio da Partizan nije državni projekat i što je rekao da sudije nisu dorasle da sude utakmicu
istina i istina
ali u Srbiji kada kažeš istinu odmah povrediš ego i osećanja parizer sendvičarima
Sta poredis bre ti pope jel si normalan ti?Ej alo imas jednom godsinje isti broj navijaca u hali jedni preko puta drugih ako ti nesto nije jasno vrati snimak sa utakmice i slusaj ko se cuje sve vreme,pa onda dodji vamo da lupetas gluposti po obicaju.Kls je druze i te kako bitan za ocuvanje srpske kosarke,to je vasa sramota sto je ne igrate sram da vas bude.Idete na jadransku ligu koju podrzavate(idete samo kad je dobar protivnik) a za Kls vam ne pada napamet.Kakve veze ima sto smo u Zelezniku slavili?Sto vi ne igrate pa da uzmete trofej?Boli brate sto se za 3 godine jedva jedan trofej uzeli pa kuknjava na sve strane,sve je ne bitno sve je za bacanje.Kao i prica kako su deca i zene bezali kod arene a dobro se zna ko je i sta je.Od tih pustih prica gde ti poveruju kurta i murta koja si ne razumeju ni u sta ne vredi ni raspravljati.Ovo sto si napisao sto ti dolazi brat od tvoje zene koje ti je to merilo zivota ti?Sta lupas gluposti vise ovde,svi upisi su ti isti sveli su ti se na mrznju prema Zvezdi i to je to,upisi tvoji veze s mozgom nemaju jer iz njih izlazi ono najgore iz tebe.Kapiram ja brate sve i da si prso i ti i dobar deo vas sto godinama trofeje ne znate da uzmete pa vam je svaki put neko kriv.Za pocetak podrzite KLS i na njega idite a ne na jadransku ligu,vi koji ste "veliki" srbi.Za finale ponavljam ste oduceni sto navijacki sto na terenu,to sto ti neces da priznas to je tvoja stvar.E moj druze zagrebacki!znači bitniji su Kup i KLS nego Evroliga?ok glupane
samo da te podsetim da ste prošle sezone finale KLS a odigrali pred 500 navijača u Železniku u 11 popodne! uzeli ste KLS tako što ste ustali u 9, doručkovali u 10, otišli na utakmicu u pola 11 i odigrali prijateljsku utakmicu protiv samih sebe i ti ke njaš o KLS u i trofejima??!??! pa je l te bar malo sramota da pominješ KLS ?!?!? za KRK čestitam ali ne može KRK u kome igra Gajdobra da bude bitnija od Evrolige u kome igraju Real, Makabi i Olimpijakos..
napisao sam da ste bili bolji .. vi nas odučili na tribinama? haha
druže 20.03 igraju Zvezda-Virtus.. 21.03. igraju Partizan-Real.. brat od moje žene radi u Austriji.. petoro njegovih kolega ( 3 Austrijanca i 2 Mađara ) hoće da zapucaju taj vikend u BG zbog košarke.. našli su karte za Partizan po 50 eura svaka, morao sam da cimam neke navijače i jedva našao i to po 50 eura!! taj brat moje žene koji navija za FMP se raspitivao za karte za Zvezdu i rekli mu: Ma nek dođu ljudi slobodno taj dan biće karata na ulazu koliko hoćeš..je l vidiš razliku ?!?!? i ti ke njaš o navijačima???
ceo život čekam da čujem nešto pametno od nekog navijača FMP a
i čekam.. .i čekam..
To su te klasicne price Covic namesta sudije za Kls pa je to razlog zasto ne igramo aj setaj brate.Pa Danilovic je predsednik kss vas covek,sta mi treba da kazemo ako tako gledamo?Vas covek je i predsednik Evrolige i sta sad?Kazi ti meni sto idete na jadransku ligu?Sto idete samo kad je dobar protivnik a ne na svaku,jer ako vec idete ili idite na sve ili ni na sta.Samo su vama jasne sve ove stvari,a to da ti je Efes drazi od finala kupa mozes samo sebe da lazes.brate ništa ne boli..ja ne mrzim Zvezdu nego FMP.. jbna Zvezda ne postoji!!! meni je bitnije da dobijemo Efes za deset dana nego KRK
meni je 50 puta teže pao poraz od Bajerna nego KRK
Kupom se tešite vi bednici koji 10 godina igrate Evroligu i svake godine ste 16 ti
što se KLS tiče ti druže nemaš pojma očigledno da KLS nije pod ingerencijom KSS a.. zato ga ne igramo!!! da igramo takmičenje gde vaša Pudlica iz Železnika postavlja sudije i gde on određuje ko će imati prednost domaćeg terena tj da vi imate prednost kako mu se krcu ćefne bez ikakvih pravila.. gde su jedna pravila na početku sezone a druga pravila u sredini sezone i na kraju treća pravila..
čestitam na Kupu vidim da si u euforiji..nama 100 puta važnije utakmice tek predstoje.. 22 000 protiv Efesa i nikad glasnije Vučiću Pe deru!
na ABA ligu idemo zato što kroz ABA ligu igramo Evroligu i zato što je koliko toliko regularna.. moramo nešto da igramo pored Evrolige..To su te klasicne price Covic namesta sudije za Kls pa je to razlog zasto ne igramo aj setaj brate.Pa Danilovic je predsednik kss vas covek,sta mi treba da kazemo ako tako gledamo?Vas covek je i direktor Evrolige i sta sad?Kazi ti meni sto idete na jadransku ligu?Sto idete samo kad je dobar protivnik a ne na svaku,jer ako vec idete ili idite na sve ili ni na sta.Samo su vama jasne sve ove stvari,a to da ti je Efes drazi od finala kupa mozes samo sebe da lazes.
Pa vi ste ipak pricali kako niste za jadransku ligu zar ne?Sto onda niste i u fudbalu za jadransku ligu sa Dinamom i Hajdukom?na ABA ligu idemo zato što kroz ABA ligu igramo Evroligu i zato što je koliko toliko regularna.. moramo nešto da igramo pored Evrolige..
svaka Evroligaška pobeda mi je draža od Kupa.. ja znam da vas bol k za Evroligu pošto je svake sezone igrate rekreativno i uvek ste negde dole 16 ti 17 mi.. al razumi i nas kojima je bitna jbg jer se borimo gore za plej in trenutno
Mi smo poslednji ušli u ABA, pod pritiskom ULEB, dok ste vi (FMP) ušli kao prvi tim iz Srbije, navodno da bi imali fer suđenje.Pa vi ste ipak pricali kako niste za jadransku ligu zar ne?Sto onda niste i u fudbalu za jadransku ligu sa Dinamom i Hajdukom?
Vrlo čudno je da ti kao srpski nacionalist i četnik navijaš za klub koji se zove Partizan, osnovan u Zagrebu, predsjednik mu bio Tuđman, dan danas se zove jugoslavensko sportsko društvo.Znamo da ste imuni. Celog života ste u smeću, gomnima, otpadu. PA ste se navikli. Ti da se okupaš ti bi dobio infekciju. Ali mi nismo imuni na smrad iz turskih cigan mala.
Kad neko od vas dođe ovde, sve smrdi na gomna i pacove. Onda uradimo deratizaciju i kraj.