KK Partizan

ми два и по минута задња не умемо да иѕведемо лопту и да дођемо до пола... потом и иѕ аута не умемо да убацимо лопту у игру а да је не изгубимо....

дилетанти и слепци

виртус има изузетно тежак распоред до краја и тешк ода ће остварити 4 побједе од 9

врло могуће 3 па и две... они нису екипа за високу позицију и то ће се показати

макабинезгодан распоред олимпијакос такође

тако да ако само једну изгубимо са барсом , можемо и до 20 побједа....

наравно код куће је под морање и не видим да смемо допустити кикс , наравно реал је друга прича али и то морамо добити сад и крај приче...

све је то лепо али како

глави смо дебилтанти невиђени и паничари....

кад загусти ми не знамо ђе смо....

Naravno da mozemo, i verovatno hocemo, osim ako se bas ne raspadnemo, a meni sinocna utakmica pokazuje makar da imamo tu zelju i zilavost u sebi.

Mnogo mi je zao zbog skora koji smo imali pre mesec i po i koji smo pokvarili, islo je ka tome da se borimo za 6. ili cak 4. mesto, ali nas je po'ebao bas poraz od Virtusa u BG. Mislim da nas je mnogo kostala i povreda Pantera jer smo bez njega igrali utakmice koje smo bas mogli dobiti, na kos vise, protiv Bajerna, Efesa i jos nekog. Naravno, nije opravdanje, pravili smo ovoliki roster bas da bismo mogli igrati i uprkos povredi bilo koga.

Mnogo mi je drago i zbog Balsine partije, samo neka su svi sto vise ukljuceni, i neka malo po malo neko iskoci. Kada dodjemo do tog nivoa, mozemo da pricamo o ozbiljnijim rezultatima, ili ABA tituli. A ne kao ovo u Monaku, jbt, cetiri igraca po 38 minuta, uvedes po prvi put domace igrace u poslednjoj cetvrtini i onda kao zasto su nas preveslali...

Gledam Efes sinoc, izgleda da su smenili Emre Cana, vodio je Mijatovic (pomocnik), i pobedili su. Sad kad se i oni razgoropade sa promenom trenera, a imaju sasvim solidan tim. :mrgreen: Ali moramo to tuci, utakmice protiv ovih 10/15 ekipa kod kuce je najbolje sto mozemo traziti sada posto smo zavrsili i sa Asvelom i sa Albom.

Sad cemo uglavnom biti u BG: Split u ponedeljak, Bajern u cetvrtak, izlet do Laktasa, Efes kuci, ne znam kad ce kup tacno.
Dakle, ima da se trenira da i Kaboklo i Smit udju u pravi ritam.

Izgubljene lopte + los uzet sut na kraju, prethodno losa odbrana na Belineliju u trecoj koju je posle popravio, malo suluda partija. Ali ne bih to karakterisao kao stetocinsku partiju. Imao je jednu skoro, al zaboravio sam koju u ovoj suludoj masi utakmica. Treba reci da on ima ulogu u koju se lako sklizne u stetocinu sa dve, tri lose odluke, za mene je on OK sve dok se trudi biti racionalan i trudi da vodi ekipu, odigra odbranu.

Inace:
https://nova.rs/sport/evroliga/sudi...astavlja-se-blamiranje-evroligaskih-arbitara/

Ovo je bilo toliko brzo vacarenje da niko nije ni skontao, ali vrlo ocigledna greska kad shvatis sta je radjeno. Svaka cast Virtusu na tome sto su kao slabija ekipa na papiru tako zeljni igre i tako visoko kotirani, ali mnogo su bre prljavi i mnogo se guraju. Sinoc su bar tri puta udarali "slucajno" nase igrace po glavi, nijednom nije gledan snimak da se proveri da li je nesportska iako je pravilo da se svaki udarac u glavu proveri. Kontam da im se svasta tolerise zato sto su ekipa iz onog sto EL smatra dobrim trzistem, grade novu halu i slicno, nemam bolje objasnjenje. No, sve ovo sto se desavalo i ovde i u BG... Sami smo krivi jer smo imali obe utakmice u rukama.

Bilo bi lepo da veceras Zeljko i igraci obraduju pristalice kako uzivo u Bolonji tako i nas pored malih ekrana.

Screenshot-20240202-154128.png
Al naslov u novinama "ovo nema nigde na svetu"...Kao da je doslo 50 hiljada navijaca Partizana

Jutros puštene karte za KRK u prodaju i posle 30 sekundi više nisi mogo da kupiš na www.ticketline.rs
tolko je trebalo SNS sekti da pokupuje sve komplete.. tj kaže burazer da uopšte nisu ni pušteni u prodaju.. sad ide uvaljivanje kompleta zaslužinim članovima i preprodaja ko želi...

Ovde nema bombastičnih naslova (kao što kaže @Explorer123 ) gde se skupila šaka jada sa SNS limarom u porodičnoj šetnji na piće:
Što se vas tiče i vaših gostovanja svugde izuzev nemačke , poznato je da u bolonju valensiju baskoniju, niste ni prismrdeli taman i pojedinacno....
Dok partizanovi navijači budu prisutni na svakoj utakmici, sto je JEDINSTVEN slučaj za evro ligu i to niko ne čini osim navijača partizana taman ih bilo i 30...

Vi ste u bolonju valensiju , izrael , prošlih godina isli kolko i na novi zeland....

Tako da , mnogo si u zaostatku komsinice naša....

Bolje ćuti.

Što se vas tiče i vaših gostovanja svugde izuzev nemačke , poznato je da u bolonju valensiju baskoniju, niste ni prismrdeli taman i pojedinacno....
Dok partizanovi navijači budu prisutni na svakoj utakmici, sto je JEDINSTVEN slučaj za evro ligu i to niko ne čini osim navijača partizana taman ih bilo i 30...

Vi ste u bolonju valensiju , izrael , prošlih godina isli kolko i na novi zeland....

Tako da , mnogo si u zaostatku komsinice naša....

Bolje ćuti.
Punili smo mi hale po Evropi dok je vi niste ni igrali
https://youtu.be/PgbhYM1k2EM?si=V0hS2uluGJemdE_M
Prosle godine isto.

Vi bolonju vidite samo na tv

Grobari svugde prate kk partizan a vi samo u Nemačkoj, ono šake gastarbajtera...

Ne mozete ni u bg popuniti arenu ko svet...
Moje misljenje je da je poredjenje navijaca Zvezde i Partizana zlocin u svakom smislu te reci,grobari kao grobari su vise kosarkaska publika nego fudbalska i to je stvarno tako,ali grobari koji rade 3D koreografije u areni a javno govorili kako koreografije nisu njihov fazon.Primera radi ti dopustis da ti navijanje prosle sezone povede jedan Lesor koji je Igrao za Zvezdu,da naravno sad ce neko da kaze ali sta zna jedan stranac,e pa bas zato sto ne zna i ne treba da vodi nista.Preko toga da sad kad je dolazio u Beograd je dobio megafon,to je mentalitet 0 po meni ljudi koji su to uradili.Da ne pricam o tome kako na "prosecnim" utakmicama u Evroligi je znao da se nadje jedan Smailagic i da povede da li je i Zvezda...
Uvredljiva pesma a niti igrate sa nama niti je sledeca utakmica derbi niti ista,sve i da jeste to je dokaz koji govori da vam je u glavi samo Zvezda.Preko toga da na druge utakmice odlazite sa salovima sisaj Zvezdo dovoljno govori o opsednutosti prema nama i o tome koliko je ta mrznja uzela maha da vi mislite da je to normalno.Da ne pricam o tome da odlazite organizovano na jednu Aba Ligu,i to samo kad je jak protivnik,a ne na domacu kls ligu.Tako da nemoj ti meni da pises gde se mi nismo pojavili i da mi aludiras na nekakav mentalitet,posto to ne sme da se poredi.

Back