KK Partizan

Ma neka je Makabi dobio Virtus, neka misle da su uradili dobar posao ove nedelje i nek dodju sutra malo opusteniji. Mi se moramo naspanovati i pojesti ih energijom i zeljom, i onda drzati neku rutinu celu utakmicu, a ne ono nase. Nezgodni su svakako, ali ako budemo kako treba, isteracemo to. I oni umeju da se raspadnu i dignu ruke tokom utakmice.

Isto tako navijam da i Virtus malo padne u formi kad im mi dodjemo, malo je nerealno ovo sto rade u odnosu na kvalitet na papiru.

1.5 na nas
favoriti smo po kladionicama.. ajde da opravdamo tu ulogu..
inače, večeras nam odgovara da svi domaćini ( Fener, Pao, Real ) odbrane svoj teren osim Milana gde nam ipak malo više odgovara pobeda Zvezde.. mada tu je win win situacija.. i da pobedi Milano neće nam biti previše žao..

nacrtali nam se rezultati od sinoć
moramo da dobijemo večeras i eto nas u 8 opet, na pobedu od pozicije 6

sad sam video pravila za ovaj plej in pa ko ne zna:

sedmi i osmi igraju jednu utakmicu, domaćin je sedmi.. ko dobije ulazi u glavni plej of i ide na drugog
ko izgubi ide na pobednika između devetog i desetog i domaćin je u tom meču.. ko pobedi u tom meču ide na prvog tj Real..

znači to sedmo mesto je odlična pozicija ..imaš dve šanse da uđeš u glavni plej of od toga oba puta si domaćin.. ako si osmi imaš prvu meč loptu ali u gostima sa sedmim a drugu kući ( protiv pobednika devetog i desetog )... deveti i deseti moraju dve da dobiju da bi prošli.. s tim što deveti jednu kući a jednu na strani a deseti obe na strani.. mislim da je ovako a ako nije neka me neko ispravi

Poslednja izmena:
Nece nam se okrenuti forma danas, nama nema spasa dok se ne povezu treninzi, vrate igraci i da sredimo igru i uloge. Sa ovoliko malo igre nas svi citaju - i dalje smo medju najboljima po ofanzivnom rejtingu, ali upadljivo manje poena postizemo.

Ovo veceras ce da se racuna (po kladionici, statisticki) da dobijamo na moranje, energiju i ovo sto vec imamo. Makabi je opasan, i ako ne budemo kako treba, nadrljali smo. Ali potrebno nam je ono kako smo pripremili i pristupili u Istanbulu, ali i minimum suvislosti da posle odrzimo igru.

Ja nemam ni toliko znanja niti kristalnu kuglu, ali nesto se racunam da je realno ocekivati samo da dobijemo Makabi i Zalgiris kuci na misice, i da vidimo dal' cemo iznenaditi PAO/Monako (tesko, ali nista nije nemoguce), i onda od narednog meseca da se krene to bolje, kako dolikuje. :mrgreen:

Tviter nalog Makabija,od jutos objava.
Screenshot_20240112_180836_X.jpg

Sta zelis time da kazes u vezi ove utakmice?

Meni je realno problem da twitter nalog kosarkaskog kluba objavljuje podrsku u najmanju ruku "sumnjivoj akciji" njihove vojske (trenutno se raspravlja o tome da li je to genocid na sudu pravde), to kazem samo jer ovo nije politicka tema pa da ne klasifikujem. Ali ne vidim tu vezu sa nama, vise je za EL temu.

Andjusic OUT, Smailagic IN. Videcemo dal' ce igrati.
Uvek neki izgovori.... Virtus sa slabijim ekipom i to dosta pa kako ginu...

Ovo su majmuni.

4, 5 mil je panter. Jel odrwdjuje tu lovu ove sezone?

3 nigde pa zaigra.... U glavi je sve.
Lesor
Papapetru
Egzum

Nenadoknadivi

Lesor i Papapetru pogotovo u odbrani.

Energija Lesora je ono što stoka ova nema....

Ladno izgubili utakmicu u prvoj cetvrtini
Neka sad ostoji ebu mamu majmuni koji kupili tolko skupe sezonske i zahvale mu se za debile od pojačanja!

Palio ih OSTOJA idemo u fajnal for.

Eto vam naivci.

S fenerom plus 16 u prvoj cetvrtini i odmah na početku treće već - 16

Pomisliš trznuće se majmuni za tu bruku i P.IČKAST DERBI a majmuni kod kuće 0-13

J. ebo vam ostoja mater a vi njemu!

Back