KK Partizan

FB_IMG_1704542030690.jpg

Mislim da moraju jos negde da kiksiraju da bi nam bili u domet, a to znaci da uz to jos i mi njih moramo da dobijemo. Manje bitno, samo da mi budemo pravi i oni se nece mnogo sta pitati ako im je domaci teren Arena.

Sto se nas tice, drago mi je zbog Trifunovica nazad. Nesrecna Krka je platila ceh, no, nezanimljivo - zanima me reakcija protiv Fenjera u Istanbulu, tim koji nam po svemu ne odgovara i koji pobedjujemo u fazonu ne-znam-kako. Svidelo mi se sto im je protiv Makabija bila poluprazna hala i pozorisna atmosfera, ali garant ce im Zelimir napuniti halu.

Mozda samo nisu skidali logo za mec ABA-lige, dok u EL mogu dobiti kaznu ako reklamiraju nekog ko im nije sponzor, pa su tu skidali.

Gledam statistiku, samo 3 igraca nisu dala trojku veceras: Koprivica (ocekivano), Jaramaz (polu-ocekivano, nazalost) i rasni strelac Andjusa. :mrgreen:

Sad kad su dozvolili panterima da im odrze lekciju, sad ce mnogo bolje da paze i na nas. No, nije niko ocekivao pobedu ni prosle sezone, pa smo ih pobedili. Vrlo lako ce se te kvote istopiti ako krenemo da igramo dobro i nametnemo se.

Sta si ti ovde napisao hahahha,ja stvarno ne verujem.Kazes mi brukamo Srbiju gde god se pojavimo?Pa mi zadnjih 7 godina igramo Evropu u fudbalu,grupne faze svaki put sto lige sampiona,sto lige evrope,dva puta smo prolazili grupnu fazu lige evrope,dobili smo jedan Liverpul kod kuce,dvomec sa Milanom gde smo bili bolji od njih i mnogo toga jos,i ti ces meni da kazes kako mi brukamo Srbiju?Ajde da odjeeeeebes u skokovima.Sta ste vi uradili za sve te godine u Evropi?Jedan Nordsjeland vam spakuje 5 golova,Sabah neki iz Azerbejzdana vas pobedi,neka Flora Talin,a ti kazes mi brukamo Srbiju.Sto se tice Prosineckog,poredis babe i zabe,a kacis Tudjmana koji vam je boje kluba promenio.A sto se tice kosarke mi igramo Evroligu 8 godina,ne znam sta je problem?Vi ste igrali ligu sampiona u kosarci i evrokup tako da samo cuti.Srecna Nova godina!
Brukate samo tako. Spominješ ligu šampiona??!!! Pa kako te nije sramota? Klub koji služi svima za nabadnje, za mazanje gomnima. Zapišava vas ko god je hteo. Evo tvoj Terza s.rao kako je Bahar oprostio dugove. Hahahahahha, još vas i on zapišao,sada ćete da platite i ono što niste trebali. Spominješ EL? Who the **** are you tim?????Za tih 10 godina igrali ste 7 puta TOP 15, 2 puta TOP 13 i jednom TOP 8. Gde vas je CSK zapišao bez da su se oznojili. Vama dati pare je isto kao i spaliti ih. Toliko ste sposobni. Izvini što sam ti dirao vojvodu iz Čačka. Učestvovao je u jednoj humanitarnoj akciji, verujem da ste ga podržali. A pročitaj šta je tvoj vojvoda rekao za Tuđmana. Jel treba slika kako se grli sa istim? Pošto se nisi čkolovao i slušaš svoju krezavu tribinu, čisto da znaš da je boje dao Artur Takač.

Sramotno sudjenje opet, videlo se jos od prvog "faula" Douzera. Dobili smo poklon (Motli na Smitu), mozda jos jedan, zauzvrat su nas iskasapili pa je Kaboklo na klupi a oni izvode slobodna bacanja cim se cimnu.

Samo da odrzimo poluvreme na nekakvoj razlici, padamo lagano.

Jeste, treba da ostanes u igri dok te Gudurinjo gura u aut a sudije ne sviraju faul samo zato sto je Saras pravio tehnicku. Neke nove magije.

Evo cirkusa do poluvremena. :mrgreen: Kakvi idioti od sudija. Naravno, sad je mnogo teze jer fenjerci cupaju zubima da ne puknu opet.

Trifunovic odlican, Smit takodje, a treba nam Ledej ko leba. Kaboklo ce se vratiti, mada nije ni Kaminski ovaj put bio los.

Back