KK Partizan

Sad smo se malo oprali i mi i sudije u poslednjih pet minuta. Mislim da smo morali da smanjimo na jednocifren jos u trecoj, ali svejedno mislim da ih ne bismo prestigli posle onakvog poluvremena i onakve pripreme ni do prekosutra.

Tri stvari ostaju da me nerviraju: cinjenica da jos uvek nismo prikljucili pola tima, pa dok njima levak daje doprinos, nama ostaju skoro bez ucinka Smailagic, Andjusic, Kaminski, Ponitka, Jaramaz, itd. Druga stvar je sto smo i mi i Fenjer razigrali ove cirkuzante, ali realno, imaju prejak sastav da bi bili 15. na tabeli. Treca stvar je sudijski kriterijum evo vec trecu, cetvrtu utakmicu (mada ne bismo ovo dobili sve i da su za nas sudili). Kao da imaju neku agendu da guraju Virtus na uskrb nas. Kao da je Bodiroga igrao u Bolonji. :mrgreen: Normalno sudjenje veceras nam ne bi donelo pobedu, ali protiv Virtusa bi.

Sve u svemu, ovo je najlakse gostovanje u januaru ali na papiru. Otisli smo kod spremnijeg i rasterecenijeg protivnika koji je mnogo vise zeleo pobedu i bolje se spremio. Sad idemo na teza gostovanja. Jos mnogo dokazivanja, ali posle ovog meseca ce mnogo toga biti jasnije - ili cemo se izdici iz ovoga, ili cemo biti baceni na borbu za 8. ili 10. mesto.

Mi nemamo čistog pleja i to je evidetno veliki problem u samom početku.

Teo plej, Topić plej, Jago plej. Sva trojica su nam bušili reket.

Hajde što nemamo pleja nego što ne možemo to da kompenzujemo u odbrani.

Ponitka je loša zamena u odnosu na Papapetrua.

Jaramaz je počeo malo da liči na sebe iz sezone kada je igrao u KKP, još uvek je u kanalu.

Kaminski odbrana, mnogo loša.

Avram nedostaje mnogo i to se oseća.

Trifa nedostaje u odbrani i to što ima muda da šutne trojku makar promašio.

Ono što neću da shvatim, otvorena trojka se maši i to je veliki problem.

Na zagrevanju daju 10/10 ali kad krene utakmica, mnogo loše.

E ono što najviše upada u oko, nemamo krštene akcije za bekove pa nam Naneli i Panter vode loptu bez potrebe.

Kaboklo samo da nauči da ne pravi glupe faulove i po meni je najveće pojačanje ove sezone.

Smitu ne zameram ništa, tek je došao.

Srecom pa je Fenjer razvalio Makabi pa cemo bar imati kakvu-takvu sansu tamo, jer da su i od njih izgubili, nas bi razvalili. :mrgreen:
Ali treba pre svega da gledamo svoju ekipu. Sta smo se lozili posle jake utakmice u Valensiji, lozili smo se i to pokvarili, sad mora opet.

Back