KK Partizan

21987-3b2d28e1570f1cc6b9d2190596bc7232.jpg

Aha, onda je moguc i scenario da ce Ostoja da se pojavi za dva dana i da kaze da je Predsednik licno resio ovaj problem u komunikaciji a mi nezahvalni grobosi ga pljujemo.
nije ovo toliki problem. mts je jedan od sponzora. gazprom i dalje ostaje. tako da videcemo suska se tu jos svasta..da dobijamo giganta...

videcemo ne bih se ja mnogo sekirao oko ovoga

Sad ce verovatno da se ***** o komercijalnim interesima firme koja pare daje svima. A znamo da ga nemaju jer jelte Kk Partizan ne gleda niko u evropi preko tv a a i hala je prazna.
Ovo se i ocekivalo a naravno sad je poenta naterati ostoju da kmeci, zabijati klipove kako slučajno ne bi dosli do sanse za F4 kao i napraviti brlog u kome treba da se valja Žoc sa legendom malog kalemegdana.

istekao je ugovor, ne radni su dani.

sutra će se to resiti i kraj price.

nece mts pare sigurno zaraditi na ciganiji... pa njih ni kada im daj u12 000 szonskih ne mogu da ucine da arena ne izgleda sablasno....

plus, kakve rezultate ciganija moze da pruzi ? 9 godina su 16 17 ti....

ako oce da i mse dize rejting naravno da im je u cilju biti sa partizanom.

ej a da ti neki dinarcic uložiš na partizan ikada?

i pokažeš u ono u šta verujes. pa zar ja moram po skoro deseti put da pokazujem kak ose uzima lova na igru kec i više

secas se hrvat onog sa zvezdom kad smo gubili na poluvremenu pa sa realom pa sa monakom pa sa olimpijakosom....

ovde sam vec lepio kolko puta, sam otad su bile i kvote bolje, negde od 3.10 do 3.30

veceras je bilo svega 2.24 jbg asvel sta da se radi ali partizan ne izdaje na igri 1 i vise

za one koji veruju vec mi je doneo preko 1000 evra u nekih 10 utakmica

ko ga voli i koveruje taj i soli, a ne ti koji znas samo da solis na tastaturi... jel si ikada otisao u poslednje tri godine u aarenu i kupio kartu ili ti drhti guza i za to?

dobra igra i važna pobeda..konačno utakmica bez stresa i nerviranja gde se od prvog koša videlo da dobijamo..
Jaramaz onakav kakvog ga želimo
Panter u laganom ritmu napunio koš Francuza
Tristan ništa, Koprivica još gori
Smit dobar.. igra lik odbranu, krenuće i šut

Arena puna, navijanje dobro.. grmelo je i Vučiću pede ru u jednom momentu.. naravno ovi dole su ćutali ko pčke..
mts nam nije više sponzor.. kog boli k.. i da nas opet vrate na stanje od pre 5,6 godina mi smo za ovih par sezona pokazali Evropi ko smo i šta smo.. dakle ne treba se nervirati oko toga..

sledeća sa FMP om sutra.. njima ne znači puno al biće max naloženi protiv nas.. ipak verujem da će kvalitet presuditi

Sta god da bude sa sponzorima, bar ove sezone nam ne mogu oduzeti da se borimo sa ovim sto smo skupili, mada naravno nasa kosarkaska elita Vucko-Brat-Cova mogu biti kreativni sa pritiscima.

Gledam raspored za januar, bukvalno nam je samo Zalgiris kuci "laganica", imamo i Makabi kuci. Gostujemo panterima, Fenjeru, PAO-u, Monaku. Sve redom ove ekipe koje smo okretali u Areni. :mrgreen: Nema sta da se prica, ko hoce u plej-of sa dobrog mesta, mora dobiti dve od cetiri takve utakmice.

Sa panterima maximalno koristiti tu odbrambenom losi bekovsku liniju. Napadati stalno tea i uvlaciti Tobija u pik igru konstantno. Jaga napadati uvek pod kose kad moze.
Koliko god je meguce puniti Bolomboja sa faulovima jer je pitanje koliko mitrovic moze. Gilepsi napadacacki nije pretnja.
Ocekujem mesara la zica na Panteru sa laktovima kukovima kolenom a obzirom da u zadnje vreme na njemu nista ne sviraju to mi je jedina bojazan.

dobra igra i važna pobeda..konačno utakmica bez stresa i nerviranja gde se od prvog koša videlo da dobijamo..
Jaramaz onakav kakvog ga želimo
Panter u laganom ritmu napunio koš Francuza
Tristan ništa, Koprivica još gori
Smit dobar.. igra lik odbranu, krenuće i šut

Arena puna, navijanje dobro.. grmelo je i Vučiću pede ru u jednom momentu.. naravno ovi dole su ćutali ko pčke..
mts nam nije više sponzor.. kog boli k.. i da nas opet vrate na stanje od pre 5,6 godina mi smo za ovih par sezona pokazali Evropi ko smo i šta smo.. dakle ne treba se nervirati oko toga..

sledeća sa FMP om sutra.. njima ne znači puno al biće max naloženi protiv nas.. ipak verujem da će kvalitet presuditi
i ja se nadam da će jare biti opet stari i da će trema koja ga je sputala sve više nestajati. inače može da ide brže nego što se i vratio.

što se tiće tristana, moram da kažem da se nadam da će se i on osloboditi i ponuditi u napadu još više osim izuzetnog šuta za tri (tako precizan nije ni panter ali naravno panter mnogo više šutira nego vukčević) i da će konačno da zaigra odbranu gde je dileja.
On je pravi talenat, izuzetan trojkaš, e sad videćemo... Ja bih zaista voleo da uspe koliko je to realno videćemo (možda su mu trojke sve što poseduje ...)

Koprivica je dibidus, nije to nikakav super talenat već neki prosek ili mozda nesto malo više iznad toga... Tri godine on dobija šansu... Aj dobro bilo je i mononukleoza...

Što se derbija tiče , bitne tsvari su na našoj strani.

- mi smo odmarali ledeja, dozera , panter igrao lagani ritam...
-igrali smo kod kuce laganu utakmicu a ciganija je putovala za istanbul na tesku utakmicu i moraju da se vrate odande što znači više odmora imamo mi plus odmarali igrače...

-ono pto je najbitnije gledajući svaku poziciju mi smo bolji. imamo bolji roster.

jedini plus ciganije je to da su mozda kao uhvatili ''zalet i nadahnuce'' brejkom u istanbulu.

Videćemo, ako nas ne uhvate naše boljke, i ne podlegnemo pritisku i atmosferi koja se za nas uvek sprema na nož trebalo bi da bude dobro. Da ne bude oscilacija velikih nego jedan kompaktnost jer mislim da je u tome cilj. Pošto zvezda ne može svih 40 min da isparira ni ritmom ni kvalitetom sa nama.
No i da izgubimo nije smak sveta. Bitno je da konkurenti mnogo ne odlepe a svi smo tu negde...

mislim da domaći teren u EL kada igramo sa njima nije neki značajan faktor za razliku od ABA.. u EL je kolko tolko korektno suđenje tj sudije teško podlegnu pritiksu.. u ABA je drugačije.. skoro uvek bude domaćinsko suđenje.. plus kod njih navijači ne daju podršku kada krenu da gube.. navijaju samo dok se vodi..zato se nadam da će Panter i ostali da utišaju Pantere ..

KK Партизан Mozzart Бет и тренутна ситуација са компанијом Телеком Србија​

image-42-758x505.png

У првој утакмици коју је KK Партизан Mozzart Бет одиграо у 2024. години, црно-бели на својим дресовима нису имали препознатљив лого МТС-а који је као спонзор, уз ситније прекиде, био уз Клуб готово две деценије. Иако жеља KK Партизан није била да се та ситуација мистификује, у јавност су почела да излазе разна нагађања и сазнања иза којих можда стоје и неки мотиви који нису везани са нашим Клубом. Извлачење тенденциозних наслова на ову тему није ништа друго него директно наношење штете KK Партизан Mozzart Бет.

Без обзира на то, а из обавеза према истини, дугогодишњем партнерству, једно време чак и насловном спонзорству на којем је KK Партизан захвалан компанији Телеком Србија, Клуб жели да истакне чињенице:

• Важећи уговор је истекао 31.12.2023. године и као одговоран Клуб који поштује правила и финансијски фер-плеј Евролиге, ми нисмо у могућности да рекламирамо спонзора са којим немамо важећи уговор.

• Клуб чврсто верује да је разлог из којег уговор није благовремено продужен и тиме обезбеђен контиуитет у оглашавању заиста техничке природе и да ће веома брзо бити потписан.

• Као што се могло и приметити, Клуб је привремено уклонио лого спонзора са опреме са идејом да чим административне процедуре буду окончане, лого буде постављен на исте позиције које су МТС-у и припадале.

Овим путем, KK Партизан Mozzart Бет моли јавност да тренутну ситуацију не искоришћава за обрачуне на друге теме. Управа Клуба, играчи и стручни штаб су годинама вредно радили на томе да утакмице Партизана буду оно што су данас, једна од највећих туристичких атракција у Европи, јединствено место на којем се могу доживети најискреније узајамне емоције актера на терену и на трибинама. Као одговорни људи, апелујемо на све да не искоришћавају ову ситуацију у политичке сврхе и на тај начин посредно чине штету Клубу. Апсолутно сви у KK Партизан, од председника клуба, преко тренера до играча су до сада небројено пута јавно изражавали апеле да се на утакмицама Партизана не врши никаква пропаганда нити да се вређају актери из јавно-политичког живота, ривали или било ко други. За преношење политичких порука, молимо све заинтересоване да изаберу неки други медиум који није кошаркашки клуб Партизан јер ми као Клуб годинама чинимо озбиљне напоре да живимо и доживимо ово где смо данас. Уживајте у кошарци, радујте се после победе или тугујте заједно са нама након пораза. И само још више волите Партизан!

Званични сајт KK Партизан Mozzart Бет

I onako panjina ne moze da Ubode ništa
3 4 usere pa bude dobar

Provalili ga svi na prodor i šut s jednom rukom... I ne može pogodi ništa... Virtus je dobio ne zahvaljujuci sudijama tolko koliko zbog konjine....

Back