Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.604
Ti si na našoj temi, tako da tutanj, ja kod vas ne zalazim.U glavi samo Zvezda Crvena...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si na našoj temi, tako da tutanj, ja kod vas ne zalazim.U glavi samo Zvezda Crvena...
Ja sam samo rekao svoje misljenje nakon nekih nenormlanih komentara i nista vise...Ti si na našoj temi, tako da tutanj, ja kod vas ne zalazim.
tutanjJa sam samo rekao svoje misljenje nakon nekih nenormlanih komentara i nista vise...
Normalna stvar, to je stvar lične higijene. Ti si jedini kompleks ovde, jer se pojavljuješ kao poslednji padobranac, a niko te ništa nije pitao. Ja na temu tvog kluba ne dolazim, zašto bih kada vas mrzim i ne podnosim? Što se tiče HRV, prvi pšredsednik tvog fudbalskog kluba je iz te države, bratski klub iz te države vam omogućio igranje EL, bili ste u zajedničkoj tugi kada vam je umro maršal, sa cvećem ste na aerodromu čekali vaše legende iz FK Kroacija. Naravno da ste mislili, kada on međutim. Zahebala vas legenda kao mlade majmune. Kao i za klub za koji navijate, pa ste nervozni i besni. Pa ti legenda visi na tv-u kod prepodbne JOvane i Sarape. Ništa niste uradili u EL, šta ste uradili? Mlatio i urinirao po vama ko je hteo, o promaji na tribini da ne govorim, protiv Baskonije 2000 navijača u Areni. Blam i sramota, pravi ste "Who the **** are you" tim.Kaze covek to je normalna stvar.Ja volim svoje i ne mrzim nikoga,nije isto kada nekog ne volis i kada nekog mrzis.Ti i ova sisarka sto pise kako ne zna koga mrzi vise Zvezdu ili Fmp,vi ste dva dobrano fina kompleksasa.Sto se tice Zagreba,aj molim te ti kao grobar prestani o Hrvatskoj ne znam kako smes uopste spominjati tu drzavu.Iz iste te drzave ste zvali ljude da vam resavaju problem na tribini.Pa ste sarali istok JNA sa natpisima ovde stoje hrvati.Tako da druze ne spominji ti Hrvatsku bolje ti je.I prestani vise da lupetas gluposti kako je neko mislio da ce vam Salic igrati ceo zivot,niko to ne misli druze.Razumem ja potrebu da vi sad nabijate na nos kako ste dobri jer ****** 9 godina si prikovan uz televizor,fudbal da ne spominjem.Sad ces ti meni da napises,ali vi niste ni sta uradili dza bu,a sta ste vi uradili za tih 9 godina?I da posto su ti usta puna Zagreba i Hrvatske tvog grada i tvoje drzave,evo ti jedan novogodisnji poklon od mene.