RickRoss
Buduća legenda
- Poruka
- 32.730
A kakve ja veze ima sa Zvezdom svega ti?Pišem brt onako kako jeste..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kakve ja veze ima sa Zvezdom svega ti?Pišem brt onako kako jeste..
Sa fmp?A kakve ja veze ima sa Zvezdom svega ti?
Msm da su to neozbiljne pretnje na nekim levim forumima ili na inst ali sa lažnih profila.. nadam se da je takoAli pretiti drzavljaninu Spanije i misliti da ce to tek tako da prodje, ili da nece da se sazna!?
Izvini šta trebamo ?Poenta je da glumite nekakvu lažnu opoziciju i borce protiv režima ''Vučića pe*era'', a ne bunite se kada vam isti taj Vučić daje godišnji budžet 15-20 miliona evra zato što vam je to lepo.
Vi niste prava opozicija, jer selektivno birate svoju borbu. Da ste pravi i beskompromisni borci tražili bi ste od uprave da ne uzima od države ni dinara (osim eventualno sponzorstva NIS-a), krpili se sa budžetom od 2 miliona evra i sa Džikićem igrali Evrokup, ali naravno da to nećete učiniti. Tačno, bili bi ste u kanalu, ali bi barem zadržali dostojanstvo i doslednost.
Zato je cela ta priča o disidenstvu i avangardi smešna i ne zaslužujete nikakvo poštovanje.
nema bez ljubota!Najsmešnije će biti,što cigani i sa ovim silnim kupovinama,neće moći ništa Partizanu,sa Mirotićem ili bez
Ja sam jasno napisao šta bi bilo očekivano da činite shodno stavovima koje (barem) na internetu zastupate, tako da su zapravo tvoja pitanja debilna.Izvini šta trebamo ?
A) Da ljubimo Vučića što nam dao pare iako nam ugasio VK i FK?
B) Da prestanemo da navijamo za KK Partizan jer je Vučić dao pare?
C) Da kažemo : ne trebaju nam pare , ugasite nas ko što ste VK i FK?
Druže pišeš debilizme
Hoćeš doći da se izviniš za širenje lažnih informacija ukoliko potpiše za Panatinaikos?saga oko mirotica i ugovora sa barselonom je ovde dovela do toga da se popo hvalisao kako ima informaciju da ce potpisati mirotic. pa nam ovde hvaleci se iznosio kako ima maltene proveren izvor preko neke veze...
lepo rekoh mi srbi iz cg posebno iz podgorice odavno znamo za to da ce mirota u partizan.
znamo da je njemu licni trener zapravo i tast, bivsi igrac partizana i veliki partizanovac. znamo i mirotu kao visoko moralnu osobu.
te da vas obavjestim psoto vidim da uveliko laprdate ovde informisani preko rtaznih kurira ku.raca palaca, informera, sprt kluba telegrafa, monda i stranih medija da va kazem sedece
da pretnje postoje, ali ONE NEC UTICATI NA PRAVOSLAVNU RIJEC NASEG MIROTE!
u podgorici to svi zanju i cak su juce i mediji u gradu o tome pisali. nikakve sumnje nema da ce mirota biti u partizanu.
MOJI PRIJATELJI I NJIHOVI POZNANICI, MOJ BRAT RODJENI , moja familija i ostali u podgorici znaj uda nema sanse da se desi da mirota ne bude u partizanu.
pa cu vam po nasem reci ukratko
TO TI JE ZAVRSENO!
hocu.Hoćeš doći da se izviniš za širenje lažnih informacija ukoliko potpiše za Panatinaikos?
Ja mislim da je određeno da Zvezda dominira u fudbalu, a Partizan u košarci samo što vama ni to nije dovoljno. Prošle sezone Zvezda je dovela nekog polupočetnika i poluanonimusa za trenera, kasnije su doveli Vildozu, još kasnije Kampaca. Uz Nedovića to su bila jedina dva jaka imena i samim tim je postojao ogroman disparitet između bekovskih i visokih pozicija. Mislim Kuzmić, Raduljica, Martin, Petrušev, Mitrović? Da se ne zaebavamo.
S druge strane u Partizanu kreneš od Obradovića i Savića i već si u popriličnom plusu, jer su to ljudi u smaom evropskom vrhu u svojim poslovima. I Partizan nije dovodio neke tamo krševe koji su bili rezerve u svojim timovima poput Martina ili Petruševa, već kapitena Panatinaikosa, jednog Egzuma sa stotinama NBA utakmica u svojoj biografiji, dva možda najbitnija igrača Olimpije iz Milana koja je igrala F4, a koja su sada dobila pojačane ugovore, Nanelija nakon što je izdominirao u Makabiju...
A jbg, za dugovanja ste sami krivi. Tolike pare dobijate i opet dovodite sebe u situaciju da prosite od navijača.
Znači da ne uzmemo pare i da nas ugase.Ja sam jasno napisao šta bi bilo očekivano da činite shodno stavovima koje (barem) na internetu zastupate, tako da su zapravo tvoja pitanja debilna.
Jedino što tvoja pitanja dokazuju je da vi mrzite Vučića samo zato što ciganima daje više para nego vama, odnosno ne daje vam koliko ste vi zamislili da treba da vam daje, a svakako se podrazumeva da nešto treba da vam daje.
Da sutra krene da daje vama više nego njima onda bi se oni predstavljali kao opozicija, trn u oku Vučića, oni bi skandirali ''Vučiću pe*eru'' i tako u krug. To je priča koja nema kraja i na koju smo osuđeni i mi ostali građani ove države dok smo živi.

Zašto? Ja nisam rekao da Mirotić neće doći.hocu.
posto ce biti kako ja kazem, ti ces bote antisrpski da zanavjek vjekovwa preskocis temu o kk partizan?
Ako niste samoodrživi neka se ugasite, pa šta? Ili kreirajte budžet shodno novcu koji možete da zaradite, a ne da glumite licemere koji će primati poklone od đavola i onda govoriti kako nemate ništa sa njim, vi se zapravo borite protiv njega.Znači da ne uzmemo pare i da nas ugase.
Hah.. pa voleo bi ti to.. al ja ne bi.
Pominješ NiS.. pa i to su državne pare? Ili nisu?
Bukvalno ni jednom Mirotić lično nije nagovestio da će doći u Partizan. To su sve neke informacije iz druge, treće ili koje već ruke.ljudi u pamet se. miroticu je prekinut ugovor sa barselonom. on je slobodan igrac. pravdu ce potraziti na sudu u spaniji i svi mediji spanski su svesni cinjenice da ce on sud dobiti.
mirota je poznat kao izuzetno karakteran covjek veoma moralan i religozan.
za takve likove rjec je rjec. rukovanja u z dogovor je aminovanje.
u pamet se koji vam je k....
mirota u partizanu.Ako niste samoodrživi neka se ugasite, pa šta? Ili kreirajte budžet shodno novcu koji možete da zaradite, a ne da glumite licemere koji će primati poklone od đavola i onda govoriti kako nemate ništa sa njim, vi se zapravo borite protiv njega.
NIS jesu državne pare, ali ako je zvaničan sponzor šta je problem?
mirota je to aminovao ruikovanjem posle dogovora. cekalo se kraj sage sa barselonom. sada je to prekinuto mirota je slobodan igrac.Bukvalno ni jednom Mirotić lično nije nagovestio da će doći u Partizan. To su sve neke informacije iz druge, treće ili koje već ruke.
I navijači Zvezde su mu davali kojekakve nagrade, proglašavali ka za deliju sezone, iako on nikada nije rekao da je navijao za Zvezdi, a nagrade je primio samo zato što je kulturan i fin. I evo sada su ga proglasili izdajnikom.
Lud narod skroz.
Druže nismo mi privatni klub.. ne primamo mi pare od đavola...to su državne pare.. moje pare.. plaćam porez..nisu to Vučićeve pare.. ako se pare daju u Železnik hoću da se u istom iznosu daju i nama.. tek sada posle 10 god imamo takvu situaciju u košarci.. ali u fudbalu ne.. otuda skandiranje Vučiću..mislio da nam zamaže oči sa KK sa 10 miliona ( naših para ) a rasturio nam je FK..Ako niste samoodrživi neka se ugasite, pa šta? Ili kreirajte budžet shodno novcu koji možete da zaradite, a ne da glumite licemere koji će primati poklone od đavola i onda govoriti kako nemate ništa sa njim, vi se zapravo borite protiv njega.
NIS jesu državne pare, ali ako je zvaničan sponzor šta je problem?
Ne znam koliko su bili izvikani ili ne, ali bili su prvotimci i među vodećim igračima u svojim klubovima. To što je Panter odlučio da da batali Evroligu i igrao Evrokup govori koliko je samo finansijska ponuda Partizana bila jača od one u Olimpiji. Čak je i Mesina rekao da su Ledej i Panter otišli jer nisu mogli da pariraju ponudi Partizana finansijski i evo sada su ostali jer su dobili još jače ugovore. Najbedniji ili ne Papapetru je bio kapiten i jedan od najboljih igrača Panatinaikosa, evroligaške ekipe. Niste doveli igrača Arisa. A sada ako dovedete Mirotića treba da ćutite narednih 5 godina sa svim tim pričama o nepravdi i o Vučiću.Izlupetao si se za sve pare. Ledej i Naneli su bili bukvalno izvikani i oterani iz svojih klubova, Egzum igrac negde na sredini Barselonine klupe koji je dosao samo zbog uloge plejmejkera. Jedino Panter koji je uzet kao jedan od boljih igraca Milana, kao iznenadjenje, jos da igra EK. Papapetru kapiten jednog od najbednijih klubova u EL, mogao je i Evrokup da igra da nema A-licenci. Jaka stvar.
Niko nije kriv Zvezdi sto peru pare preko Raduljice, ili sto Covic povremeno umislja da on moze da vodi tim preko trenera pocetnika ili svog sina plejmejkera, pa kad se opece, onda Vucici peru stvar. Oni su opet imali veci budzet, imace ga i ove sezone, sa Miroticem i bez.
Mislim, sasvim mi je OK da nemas pojma o nekim nijansama ovde, manje pratis kosarku, vise fudbal, sasvim OK - ali previse spamujes za nekog ko toliko nema predstavu o situaciji.
Dragane Vucicevicu, niti ti imas koristi od pisanja na ovom forumu, niti mi...Pisi to u vasim novinama i stampaj ih u rolni, ima ko da kupuje...Poenta je da glumite nekakvu lažnu opoziciju i borce protiv režima ''Vučića pe*era'', a ne bunite se kada vam isti taj Vučić daje godišnji budžet 15-20 miliona evra zato što vam je to lepo.
Vi niste prava opozicija, jer selektivno birate svoju borbu. Da ste pravi i beskompromisni borci tražili bi ste od uprave da ne uzima od države ni dinara (osim eventualno sponzorstva NIS-a), krpili se sa budžetom od 2 miliona evra i sa Džikićem igrali Evrokup, ali naravno da to nećete učiniti. Tačno, bili bi ste u kanalu, ali bi barem zadržali dostojanstvo i doslednost.
Zato je cela ta priča o disidenstvu i avangardi smešna i ne zaslužujete nikakvo poštovanje.