KK Partizan

Drzavne pare nisu pare od djavola, vec od drzave. Nije ih napravio Vucic, shodno uvrezenom misljenju, nego svi mi. Dokle god su Partizan, Zvezda, Vojvodina, Spartak Subotica i Radnicki Nis klubovi u javnom vlasnistvu, i treba da dobijaju pare od drzave. A drzava treba da obezbedi optimalne uslove finansiranja, ili da omoguci privatizaciju. Drzava to ne radi. Problem su ljudi u vlasti, a ne mi. Zato Vucicu pederu zauvek, a vi i cigani to nikad necete zapevati dok iz DB-a ne jave da je sad vreme, kao sa Slobom.
Šta je onda problem kod Vučića tačno?
A đavo je odlučio da ćete dobiti i koliko ćete dobiti. Mogao je đavo da vam ne da ništa i sutra malo bi se sada pisalo o Mirotiću, niti bi ste primirisali top 8 u ovakvom formatu.

mirota je to aminovao ruikovanjem posle dogovora. cekalo se kraj sage sa barselonom. sada je to prekinuto mirota je slobodan igrac.

mani se gluposti.

a kako znam?
pa znam ja sam otalen. znam iz prve ruke od ljudi.

podgoricki mediji svi u glas i juce se sprdaju sa pretnjama. i ne donose sumnju da je ikako moguce da mirota pogazi dolazak u aprtizan.

a to sto nije tebe reko i tvom informeru ili internetu a koga zabole ko si mu pa ti...
Tebi kada odgovara čas si iz Crne Gore, a kada ti odgovara nešto drugo onda si iz Novog Sada.

Ko je zvao Željka tupsone? :) ko ga je doveo?
Сам је одлучио да дође, јел ти слушаш шта је човек причао, какав Остоја какви бакрачи, Жељко дошао због Остоје чуј......
Ponavljam : Nordeus je uplatio pare na Ostojin račun. Cela Srbija je to videla na spisku.
Ponavljam i pitanje: Zašto?
Aj probaj da konkretno odgovoriš na pitanje bez tvojih debilizama i laži..
Dakle : Zašto Željkovi prijatelji daju pare Ostoji lopovu?
Какав Остојин рачун, ваљда клупски рачун изгубе, мада је он то вероватно пребацио на свој рачун и рачуне својих фирми, то ти верујем, ево три месеца не зна се шта је са парама, ће врне кад обрне.

evo mal oza vas koji samo pratite vesti portala iz srbije ....

da znate malo sta se i kako prica u podgorici koja je mali grad dje se sve zna dje se ljudi znaju

dje ni malo sumnje nema da mirota ide u partizan

https://www.dan.co.me/sport/kosarka/nikolina-rijec-je-sveta-5188846

Nikolina riječ je sveta!

Sada već bivši as Barselone se dogovorio sa Partizanom prije mjesec dana

Ovih dana smo svjedoci brojnih informacija vezanih za "našeg" Nikolu Mirotića i o tome gdje bi mogao da nastavi karijeru.
Balkanski i evropski mediji su se utrkivali u prenošenju "ekskluziva".

Sve je to dovelo do velike konfuzije, a naredne rečenice će svima poslužiti da saznaju cjelokupnu istinu vezanu za bivšeg NBA igrača.

Interesovanje Partizana za Nikolu Mirotića ne datira od prije par dana koliko mediji pišu.
Kako saznajemo, "crno-bijeli" već duže vrijeme razgovaraju sa prvom zvijezdom Evrolige, a predsjednik Ostoja Mijailović i sportski direktor Zoran Savić, kao i trener Željko Obradović obavili su telefonske razgovore sa Nikolom još prije mesec dana.
Prema našim saznanjima, nakon toga održan je čak i sastanak između Mirotića, Mijailovića i Savića.
Tom prilikom je Nikola pružio ruku i pristao na uslove Partizana.

Čekao se samo raskid sa Barselonom kako bi došlo do oficijalnog potpisa.
Upravo ta riječ i obećanje bili su važniji od bilo kakvog potpisa, jer znamo o kakvoj se ličnosti radi.
Sada već bivši igrač Barselone javnosti je poznat po svojim brojnim humanitarnim djelima, a svi se sjećamo i donacija malom Vukanu Stojiljkoviću, kome je uplatio 500.000 eura.
Čekao se samo raskid sa katalonskim klubom, a s obzirom da je on zvanično potvrđen tokom dana, nema sumnje da će preovladati dogovor, koji je još davno postignut, s obzirom da Mirotić nije tip igrača koji će pogaziti svoju riječ.
Čak ni u slučaju brojnih prijetnji koje mu stižu ovih dana, prema pisanjima evropskih medija.

crknite puknite dusmani, pravoslavnom vjerniku je vazna njegova pravoslavna rijec a ne vase lopovske bandistke pretnje!

Zar ga nisu cigani proglasili izdajnikom zbog eventualnog prelaska u Partizan?
ti se razumes u mirotica ko marica u kantar

nema on zasta bit izdajnik za njih

po kom osnovu?

nista on njima obeca nije niti dao rijec

drugo on je svudje naglasio i da je od malih nogu veliki GROBAR , CITAJ JOS JEDNOM GROBAR PA JOS JEDNOM G R O B A R

njegov licni trener od malih nogu je i njegov tast, tako je ispalo, a inace bivsi igrac partizana! bio je saigrac zeljku obradovicu...

nikoli je partizan tim za koji navija.

tak oda cime je on to izdao bolumentu coravog lopova iz zeleznika?

Druže nismo mi privatni klub.. ne primamo mi pare od đavola...to su državne pare.. moje pare.. plaćam porez.. ako se pare daju u Železnik hoću da se u istom iznosu daju i nama.. tek sada posle 10 god imamo takvu situaciju u košarci.. ali u fudbalu ne.. otuda skandiranje Vučiću.. rasturio nam je FK.. opet ti ko da nam Vučić daje pare iz svog džepa jbt!!
Tvoja priča bi imala smisla da je KK Partizan privatizovan.. neko ga kupio i taj neko ulaže svoju kintu..
Ko je rekao da ste privatni klub? Zato imate državnog sponzora, samo ti meni reci po kom tom ugovoru NIS daje Partizanu 15-20 miliona godišnje? Nema ga, jer to nisu pare od NIS-a. To vam se sipa ovako sa strane, van standardnih kanala finansiranja, da ne kažem na crno. I onda Vučić izađe jednom godišnje (ili Mali) i kaže ''Evo toliko sam dao Partizanu'' i to je OK, jer kao što ti kažeš to su ''naše pare'', ali čemu onda pljuvačine na njegov račun? Pre njega ovakve pare niste mogli ni da sanjate.
Kako vam je on uništio fudbalski klub?

Сам је одлучио да дође, јел ти слушаш шта је човек причао, какав Остоја какви бакрачи, Жељко дошао због Остоје чуј......

Какав Остојин рачун, ваљда клупски рачун изгубе, мада је он то вероватно пребацио на свој рачун и рачуне својих фирми, то ти верујем, ево три месеца не зна се шта је са парама, ће врне кад обрне.
Glupane Ostoja ga je zvao ali je on bez pritisaka sam odlučio da dođe .. kako si neverovatno glup jbt.. imaš i sastanke Ostoje i Željka.. pregovore.

ti se razumes u mirotica ko marica u kantar

nema on zasta bit izdajnik za njih

po kom osnovu?

nista on njima obeca nije niti dao rijec

drugo on je svudje naglasio i da je od malih nogu veliki GROBAR , CITAJ JOS JEDNOM GROBAR PA JOS JEDNOM G R O B A R

njegov licni trener od malih nogu je i njegov tast, tako je ispalo, a inace bivsi igrac partizana!

nikoli je partizan tim za koji navija.

tak oda cime je on to izdao bolumentu coravog lopova iz zeleznika?
Nisam ja rekao da se ''razumem u Mirotića'' i nemam šta ja da čitam da li je grobar ili nije.
Ja ti govorim šta su navijači Zvezde pisali u komentarima na portalima i na društvenim mrežama.

Nisam ja rekao da se ''razumem u Mirotića'' i nemam šta ja da čitam da li je grobar ili nije.
Ja ti govorim šta su navijači Zvezde pisali u komentarima na portalima i na društvenim mrežama.
ebem ti te tvoje spletaktorske medije

eno gore medija iz podgorice pa citaj... uputi se malo jadan ne bio u pravo cinjenicno stanje

a sad mi pojasni na osnovu cega su oni to mirotu nazvali izdajnikom?

partizan jke mirotina ljubav tak oda oni mogu da prde da je on izdajnik... oni njegova ljubav nijesu no partizan...

to sta ce oni da lupetaju bez ikakvih realnih cinjenica se naziva sr.anjem zar ne

vi ste meni ovdje presmjesni kolko pojma nemate...

u cg u podgoricii niko ne sumnja ni malo da ce mirota u partizan

kakve crne pretnje covicevaca i vucicevaca?

ajde ne budalite jadni ne bili

popisa se mirota u to

a zamislite dal b ise nek odrzno na to?

pa ispo b igradjanski rat u srbiji ajdni ne bili

cuj mirotu svjetinju pravoslavlja da neko prijeti i napadne?

covjek voli partizan, kraj price, ako moze vucic da vol izvjezdu moze i mirota partizan

Izlupetao si se za sve pare. Ledej i Naneli su bili bukvalno izvikani i oterani iz svojih klubova, Egzum igrac negde na sredini Barselonine klupe koji je dosao samo zbog uloge plejmejkera. Jedino Panter koji je uzet kao jedan od boljih igraca Milana, kao iznenadjenje, jos da igra EK. Papapetru kapiten jednog od najbednijih klubova u EL, mogao je i Evrokup da igra da nema A-licenci. Jaka stvar.

Niko nije kriv Zvezdi sto peru pare preko Raduljice, ili sto Covic povremeno umislja da on moze da vodi tim preko trenera pocetnika ili svog sina plejmejkera, pa kad se opece, onda Vucici peru stvar. Oni su opet imali veci budzet, imace ga i ove sezone, sa Miroticem i bez.

Mislim, sasvim mi je OK da nemas pojma o nekim nijansama ovde, manje pratis kosarku, vise fudbal, sasvim OK - ali previse spamujes za nekog ko toliko nema predstavu o situaciji.
Ja sa tim Panterom ne razgovaram.
U prethodna dva dana sam JA kao Banjalucanin objavio DVE informacije na temi FK Vojvodina.
A on u Novom Sadu.
Da je S od Slaninara ko sto pricca pisao bi o generalnoj probi svog tima za Evropu tj pomeranju iste zbog oluje.
Ignoristite mandova.

Ko je rekao da ste privatni klub? Zato imate državnog sponzora, samo ti meni reci po kom tom ugovoru NIS daje Partizanu 15-20 miliona godišnje? Nema ga, jer to nisu pare od NIS-a. To vam se sipa ovako sa strane, van standardnih kanala finansiranja, da ne kažem na crno. I onda Vučić izađe jednom godišnje (ili Mali) i kaže ''Evo toliko sam dao Partizanu'' i to je OK, jer kao što ti kažeš to su ''naše pare'', ali čemu onda pljuvačine na njegov račun? Pre njega ovakve pare niste mogli ni da sanjate.
Kako vam je on uništio fudbalski klub?
Kako nam je uništio FK? Tako što je doveo upravu koja radi protiv Partizana
Naravno da ćemo da pljujemo psiha..
Da ti nacrtam..
Brat i sestra.. bolesni u nekoj selendri na nekom ostrvu gde je jedan dr.. znači on je Bog.. samo on može da pomogne.. ali taj dr ludak vrši neki eksperiment.. ubija ih otrovima. .. umiru oboje
Taj što ih ubija odluči da brat treba da preživi.. prestane da ga truje, menja terapiju i kreće oporavak..
Međutim eksperiment nastavlja na sestri i dalje truje, na samrti je..

I ti sad meni pričaš kako npr otac to dvoje dece ne treba da napada tog dr jer mu je spasio sina iako mu ubija ćerku..
Ustvari tvoja priča je da otac nije trebao da uzme drugi lek tog dr nego da pusti da oboje umru..

Dr je državni što je jako bitno a ne privatnik.. dakle platu mu daje država tj otac koji plača porez

Poslednja izmena:
Ne znam koliko su bili izvikani ili ne, ali bili su prvotimci i među vodećim igračima u svojim klubovima. To što je Panter odlučio da da batali Evroligu i igrao Evrokup govori koliko je samo finansijska ponuda Partizana bila jača od one u Olimpiji. Čak je i Mesina rekao da su Ledej i Panter otišli jer nisu mogli da pariraju ponudi Partizana finansijski i evo sada su ostali jer su dobili još jače ugovore. Najbedniji ili ne Papapetru je bio kapiten i jedan od najboljih igrača Panatinaikosa, evroligaške ekipe. Niste doveli igrača Arisa. A sada ako dovedete Mirotića treba da ćutite narednih 5 godina sa svim tim pričama o nepravdi i o Vučiću.

Sve i da dovedemo Lebrona, to ne moze obrisati ono sto se desavalo u 8 ili 9 od prethodnih 10 godina. Ma sta god panteri i ti kao njihova filijala pricali. Nema te da prokomentarises plate Kampaca i sada Sabaza Napijera koji su uveliko najskuplji igraci ovde sa platama oko i preko 2 miliona evra po sezoni, ali ces da trtljas na pet strana o Partizanovom potencijalnom transferu, i to Partizanovca, i to igraca kog ce da placa u naredne dve godine i njegov bivsi klub.

Svrbi, a? Sacuvaj me boze slaninarske neutralnosti.

Sve i da dovedemo Lebrona, to ne moze obrisati ono sto se desavalo u 8 ili 9 od prethodnih 10 godina. Ma sta god panteri i ti kao njihova filijala pricali. Nema te da prokomentarises plate Kampaca i sada Sabaza Napijera koji su uveliko najskuplji igraci ovde sa platama oko i preko 2 miliona evra po sezoni, ali ces da trtljas na pet strana o Partizanovom potencijalnom transferu, i to Partizanovca, i to igraca kog ce da placa u naredne dve godine i njegov bivsi klub.

Svrbi, a? Sacuvaj me boze slaninarske neutralnosti
Lik navija za Vojvodinu?.Za tim koji skida gaće i naguzi se Zvezdi već 10 godina?
Drug imaš ti problema u svom.dvorištu

Svrbi, a? Sacuvaj me boze slaninarske neutralnosti.
Odavao si utisak inteligentnije osobe. Nije fokus mojih komentara bio koliko Partizan prima novca, nego to da vi kmečite o nepravdi i uprkos tome što primate ogroman novac. Tačno je da Zvezda isto ima pristup ogromnom novcu i da su i oni počeli da dovode pojačanja od više miliona evra, ali oni barem ne glume opoziciju i ugroženost. Prestali su da skandiraju ''Vučiću pe*eru, napuši se severu'' čim je ozbiljniji novac počeo da ulazi u njihove sportske strukture.

Odavao si utisak inteligentnije osobe. Nije fokus mojih komentara bio koliko Partizan prima novca, nego to da vi kmečite o nepravdi i uprkos tome što primate ogroman novac. Tačno je da Zvezda isto ima pristup ogromnom novcu i da su i oni počeli da dovode pojačanja od više miliona evra, ali oni barem ne glume opoziciju i ugroženost. Prestali su da skandiraju ''Vučiću pe*eru, napuši se severu'' čim je ozbiljniji novac počeo da ulazi u njihove sportske strukture.
Drug KK prima ogroman novac zadnje dve sezone..ništa više od FMP a koji prima ogroman novac 10 godina.. Partizan je opravdao uloženi novac.. šta je sa fudbalom gde se sipa samo u Zvezdu a Partizan uništava?

Zar ga nisu cigani proglasili izdajnikom zbog eventualnog prelaska u Partizan?
zbog prelaska u partizan?

pa kn u partizan prelazi iz barse, i zato je on izdajnik?

aj ne lupetwj vise

o miroti se zna da je navijac partizana pa ne vidim nikakav aegument da ga mandovi nazivaju izdajnikom!

ne brukaj se vise

ili daj neke konkretne cinjenice sto bi on po njima mogo but izdajnik?

sto iz barse prelazi u partizan?

pa jesi ti normalan i malo

Back