KK Partizan

Ostace Zeljko malo duze.

19163-7c33e02d2ca3a140ec5998f1b11beabd.jpg

Iskreno, ne znam sta je Madar uradio ako ode u Fenerbahce, koji je prosle sezone bio malo slabiji od naseg tima, a posto su na papiru mnogo jaci, moze samo da nema minute. Ako je novac razlog, onda mu treba malo pojacati platu, mada mladicu to ne bi trebao da bude prioritet. Ne kazem da nije bitno, samo da mu sa 21 godinom nije glavna stvar.

Ne znam koliko su ovi pbg za verovati, ali Zalizani je svakako govedo bilo da je istina sto je ovde napisano ili ne. :mrgreen:

Citam da je navodno kod nas imao 425k, trazi 550k, odlazi za 800k. Dobro je placen svakako za nekog tih godina, ali ima on menadzera koji ce da mu objasni sta je prioritet. Zalizano govedo krcato mladim igracima kojima se "fantasticno" pobrinuo za karijere, toliko da njima na kraju puni huventude i ostende. Ali je uspesan jer mu se na svakih 10 godina desi neki Pekovic i Jokic.

Zvanicno je za Madara, Fenjer je objavio.

Nije tolika steta jer igraca tog tipa mozemo naci, jedino je steta sto je to vec uhodan igrac koji potencijalno ima jos visi prag, i u kog smo ulozili sezonu cekanja, sezonu u kojoj smo i trpeli i cekali, i sad je trebao da bude zaista znacajan.

Ako nista drugo, Zalizano govedo vise necemo gledati u prvim redovima Arene, neka ga kod Covica, tu mu je i mesto.

Poslednja izmena:
Iskreno, ne znam sta je Madar uradio ako ode u Fenerbahce, koji je prosle sezone bio malo slabiji od naseg tima, a posto su na papiru mnogo jaci, moze samo da nema minute. Ako je novac razlog, onda mu treba malo pojacati platu, mada mladicu to ne bi trebao da bude prioritet. Ne kazem da nije bitno, samo da mu sa 21 godinom nije glavna stvar.

Ne znam koliko su ovi pbg za verovati, ali Zalizani je svakako govedo bilo da je istina sto je ovde napisano ili ne. :mrgreen:
iskoristio je kasnjenje u platama kao izgovor da bi mali postao sl igrac i ode u fener .

Do juce to nije bio problem.djub.re zalizano

No opet ne bi moglo da madar nije dao pristanak.

Ponitka mi je odlican igrac na oko, dosta visok za svoju poziciju, fizicki dobar, dobro barata s loptom, ima pregled igre, kreaciju, ali uvek je igrao na nekom nizem nivou, fali mu jos ono pravo sampionsko. Verujem da je dosao na pravo mesto da i to stekne i bude jos bolji. Mozda jedino sut sa distance da kazemo da mu je mana, ali nije ni toliko slab.

A nama zelim da konacno imamo vise srece na mestu Kurucsa, Zagorca i Papapetrua.

Izgleda da jurite osim mirotića i dragića...stvarno aparthejd prema kk, mada ima rumora i za Šabaza. Koga god telesport poveže sa Zvezdom, taj završava sa velikom verovatnoćom u KKP.

Ponitka mi je odlican igrac na oko, dosta visok za svoju poziciju, fizicki dobar, dobro barata s loptom, ima pregled igre, kreaciju, ali uvek je igrao na nekom nizem nivou, fali mu jos ono pravo sampionsko. Verujem da je dosao na pravo mesto da i to stekne i bude jos bolji. Mozda jedino sut sa distance da kazemo da mu je mana, ali nije ni toliko slab.

A nama zelim da konacno imamo vise srece na mestu Kurucsa, Zagorca i Papapetrua.
Odlican igrac! Secam ga se iz Zenita. Kod Zeljka bi mogao da igra mnogo bolje nego tamo.

Kao Teodosić? I gospodin iz Reala?
За господина из реала је тај портал објавио тек после неких твитераша а за Теа, па јбг и ћорава кока убоде зрно (и он као и Калина не би ни за много веће паре дошли у ККП које нудите Мироти иако је његов менаџер све демантовао)

За господина из реала је тај портал објавио тек после неких твитераша а за Теа, па јбг и ћорава кока убоде зрно (и он као и Калина не би ни за много веће паре дошли у ККП које нудите Мироти иако је његов менаџер све демантовао)
Teodosić je vaš kao i Kalinić. Ni jednog od njih dvoje mi nismo hteli u svojim redovima. I hvala Bogu na tome. A ni gospodina iz Reala nismo hteli u svojim redovima. LAko je Mirotiću, dobio je obeštećenje, sad može gde god hoće. Bukvalno i džabe da igra.

Back