diletant
Domaćin
- Poruka
- 3.135
Ima jos godinu sa Makabijem. Mada niti je on zadovoljan niti klub s njim...sve navodno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posle zasto Kamerunci, eto zato da ne bi raznorazni petrusevi.Navodno zaintresovani za Dusana Beslaca krilnog centra Vojvodine. Mvp regularnog dela kls lige. Dva problema. Rebraca zacepio veliko obestecenje i Misko trazi veliku platu.

Ko si ti da odredjujes da li je igrac dovoljno placen za svoje godine?iskoristio je kasnjenje u platama kao izgovor da bi mali postao sl igrac i ode u fener .Iskreno, ne znam sta je Madar uradio ako ode u Fenerbahce, koji je prosle sezone bio malo slabiji od naseg tima, a posto su na papiru mnogo jaci, moze samo da nema minute. Ako je novac razlog, onda mu treba malo pojacati platu, mada mladicu to ne bi trebao da bude prioritet. Ne kazem da nije bitno, samo da mu sa 21 godinom nije glavna stvar.
Ne znam koliko su ovi pbg za verovati, ali Zalizani je svakako govedo bilo da je istina sto je ovde napisano ili ne.![]()
Kao Teodosić? I gospodin iz Reala?Izgleda da jurite osim mirotića i dragića...stvarno aparthejd prema kk, mada ima rumora i za Šabaza. Koga god telesport poveže sa Zvezdom, taj završava sa velikom verovatnoćom u KKP.
Odlican igrac! Secam ga se iz Zenita. Kod Zeljka bi mogao da igra mnogo bolje nego tamo.Ponitka mi je odlican igrac na oko, dosta visok za svoju poziciju, fizicki dobar, dobro barata s loptom, ima pregled igre, kreaciju, ali uvek je igrao na nekom nizem nivou, fali mu jos ono pravo sampionsko. Verujem da je dosao na pravo mesto da i to stekne i bude jos bolji. Mozda jedino sut sa distance da kazemo da mu je mana, ali nije ni toliko slab.
A nama zelim da konacno imamo vise srece na mestu Kurucsa, Zagorca i Papapetrua.
За господина из реала је тај портал објавио тек после неких твитераша а за Теа, па јбг и ћорава кока убоде зрно (и он као и Калина не би ни за много веће паре дошли у ККП које нудите Мироти иако је његов менаџер све демантовао)Kao Teodosić? I gospodin iz Reala?
Teodosić je vaš kao i Kalinić. Ni jednog od njih dvoje mi nismo hteli u svojim redovima. I hvala Bogu na tome. A ni gospodina iz Reala nismo hteli u svojim redovima. LAko je Mirotiću, dobio je obeštećenje, sad može gde god hoće. Bukvalno i džabe da igra.За господина из реала је тај портал објавио тек после неких твитераша а за Теа, па јбг и ћорава кока убоде зрно (и он као и Калина не би ни за много веће паре дошли у ККП које нудите Мироти иако је његов менаџер све демантовао)