Partizan
Šampion SFRJ 5 puta
Prvak Srbije, SiCG i SRJ 16 puta
Kup SFRJ 3 puta
Kup Srbije, SiCG i SRJ 13 puta
Jadranska liga 6 puta
Superkup Jadranske lige 1 pobednik
Crvena Zvezda
Šampion SFRJ 12 puta
Prvak Srbije, SiCG i SRJ 10 puta
Kup SFRJ 3 puta
Jadranska liga 6 puta
Kup Srbije, SiCG i SRJ 8 puta
Superkup SRJ 1 pobednik
Superkup Jadranske lige 1 pobednik
Vi imate 44 domaća trofeja, a Zvezda 41. To se već sledeće godine prestiže. Ako sam dobro izbrojao. Izvor srpska vikipedija. tačno je, to se sledeće godine prestiže.
Dakle mi imamo VIŠE
Vi ste u MALOM zaostatku zahvaljujuci KOINCIDENCIJI da zadnjih 10 godina i NAJVEĆEG broja trofeja maltene ste ostvarili OD KAD JE VUČIĆ NR 1 za sva pitanja u SRBIJI, kada se TITULA uzima ZAHVALJUJUĆI PETOKORAKU u zadnjoj sekundi odlučujuće utakmice.
Ok
ZABORAVIO SI NAJBITNIJE - EVROPSKI PRVAK U KOŠARCI, ŠAMPION EVROPE PARTIZAN, I nekoliko fajnal fora posle toga pa čak I OVE GODINE
al ok gde je bitna EVROPA,organizacija mafijaša uočena protiv POŠTENJACINE ČOVIĆA I VUČIĆA.
zaboravio si i NAJVEĆI SJAJ NAŠE REPREZENTACIJE sa petorkom koja je osvajala sve, evropu, svet, olimpijadu, prva osvojila svet kada je bio domaćin drim tim usa u sred Amerike.
IKONE - DJORDJEVIC DIVAC DANILOVIĆ PASPALJ REBRACA!!!
A vi kako ste?
Sasa obradović i branko lazić su vam dometi koje ste iznedrili. OK trifunović i radović plus, koji su takodje bili vodonose gornjoj petorci po svom kvalitetu.
Ta petorka i danas je BREND, divac je u kući slavnih nba.
Od trenera vam ikona ranko zeravici ili ti bata djora po nivou naspram ŽELJKA OBRADOVIĆA čoveka sa najviše evro šampionskih TITULA u istoriji!!!
Vasa ikona je radonja kojeg pedaliraju za čas posla u bajern potom panatinaikosu...
Od stranih igrača koga ste vi plasirali?
Mi smo od anonimus napravili velike, VESELI MEKEJLEB LOVERNJ...
Da nema te SLUČAJNE KOINCIDENCIJE sa erom vlasti VUČIĆA i vaših domaćih trofeja, i ovako siromašna knjiga bi bila još SIROMASNIJA jer ne bi bilo PETOKORAKA!!!
EVROPSKI PRVACI i posle toga smo opet u cetri puta bili u fajnal foru.
A vi ni da .......... čak ni top 8. O da, to vas ne ZANIMA
Hahahaha