Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.926
Ne znam ništa o FK Partizan, ne pratim ih jedno dve decenije.Zato vam je Vučelić odličan. Nema veze što je to FK, oni se međusobno pomažu koliko mislim.
Ovo je tema o KK Partizan, nebo i zemlja sa FK Partizan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam ništa o FK Partizan, ne pratim ih jedno dve decenije.Zato vam je Vučelić odličan. Nema veze što je to FK, oni se međusobno pomažu koliko mislim.
Pa to je ista kasa, i kod Zvezde i Partizana.Ne znam ništa o FK Partizan, ne pratim ih jedno dve decenije.
Ovo je tema o KK Partizan, nebo i zemlja sa FK Partizan.
Приватни клуб.Na papiru nije, jeste da se Čović za sve pita jer dreši kesi, ima i pravo da se pita, ali na papiru Zvezda je još uvek klub u vlasništvu države.
Pa dobro, možda je tako i bolje.Приватни клуб.
Pogledajte prilog 1332733
Oni su i vlasnici. Pogledaj malo bolje papir o fuziji.Ma daje Čović pare Zvezdi, ko zna koliko je do sada odrešio kesu iz svog džepa. Pa i u Realu i Barseloni predsednici su biznismeni i daju svoj novac za funcionisanje klubova.
Ni u africi nema vlasnik s dva kluba u prvoj ligi tj istoj ligiPa dobro, možda je tako i bolje.
Vec je nasih madridskih 1:0 sjajno, a 2:0 ce biti cudo nikad vidjeno. Real nije izgubio domacu utakmicu u PO EL od kada postoji EL u ovom formatu, a to je 20+ godina. Veceras ocekujem njihovu reakciju, ali ne iskljucujem mogucnost da se dobro spremimo i da ih drknemo opet, jer, voljniji smo i pametniji, ako ne kvalitetniji na papiru.
Pa, da vidimo.
Stavio sam opet nesto na dvojku.
Partizan je ove godine doneo dosta....
Verujem

Treba sad u BG da ih devastiramo.Spanski smradovi. Nikad nisu bili ovako igracki ponizeni, mislim na to da ih niko nije razvalio u plej-ofu 2:0 u njihovoj kuci. Nadam se da nece biti posledica po pitanju kazni i povreda.
Spanski smradovi. Nikad nisu bili ovako igracki ponizeni, mislim na to da ih niko nije razvalio u plej-ofu 2:0 u njihovoj kuci. Nadam se da nece biti posledica po pitanju kazni i povreda.