- Poruka
- 31.156
Данас је био тај дан.
16.04.1992.Истанбул.
Христос воскресе.
16.04.1992.Истанбул.
Христос воскресе.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

brte ne razumeš ljubav prema KK Partizan.. dajem 3000 din..Nije im dosta nasih para koje dobijaju od drzave pa bi sad malo jos. Zali boze ljude koji ce dati pare. Da je klub privatan pa bih mogao i da razumem. Ne mojte mi prosipati ljubav prema klubu i sl. gluposti.
ovo je po meni cisto koriscenje trenutka (partizan je u top 8 u prvoj sezoni posle tolikog odsustva iz evro lige) pa vucic pametno koristi emocije i euforiju navijaca, te ne cudi njegova izjava posle kvalifikovanja u top 8, ok cestitam im a sad nek plate poraz!moramo da izvučemo KK Partizan .. puno nam je dao , red je da malo i vratimo.. ako uzmemo da skoro milion ljudi trenutno uživa u ovoj crno beloj rapsodiji... nek svaki deseti kupi tu majicu ili nek da 30 eura... to je taman 3 miliona eura.. pola duga.. pola nek izmire Nodeus, Mozzart, bivši igrači, prijatelji kluba...
plan koji je teško ostvariti ali nek se ostvari pola ovog plana biće odlično
ovo je nebulozna izjavaUz malo srece 21 maj u Kaunasu moze biti datum osvajanja druge titule sampiona Evrope.

A vala, danas ni 50 ni 100eur nije sto je bilo pre nekoliko godina, sitnis obican je postao, nazalost.a ostoji ideju za to dao vucic.Ja sad studiram gde sam se zajebao kod poreza, pa sam skontao da u prvi mah nisam platio jednu ratu i taman sam dobio za godinu dana kamatu koliko sam mislio da dam za KK (50eur). Dizem malo ustedjevine, samo da se isplacem.A vala, danas ni 50 ni 100eur nije sto je bilo pre nekoliko godina, sitnis obican je postao, nazalost.
Meni i dalje jako smeta Ostojino visegodisnje muljanje i netransparentnost oko poreza. Nije mi jasno sta radi i koji je plan. Prvo je pricao da nam je porez relativno mali, mnogo manji od ovih visemilionskih suma, na kraju smo shvatili da je on pricao o glavnici, ne o kamatama koje su najveci deo tog duga. OK. Onda prica o pokusajima ulaska u reprogram, ceka se, ceka, zemljiste na severu Vojvodine kao garancija, bla-bla. I sad kao navijaci da ucestvuju. OK, ali lagao si da je sve u redu, a nije.
Sto se tice ostalog, poslozio sam u svojoj glavi pricu i razumevanje njegove poslovne politike da mi ganjamo da platimo sve sto treba nauskrb poreza drzavi koji svesno zanemarujemo kao klub. To je naravno mac sa dve ostrice, jer drzava moze da bude najdarezljivija majka, a moze biti i najgora maceha. Prvi slucaj kao panteri sto su platili 2,5% poreza, a drugi slucaj mi u kampanji protiv Vujosevica, sto se lako moze desiti opet, bilo kad. Ova Ostojina taktika, ako je dobro interpretiram, legitimna je, svidela mi se ili ne.
I sa druge strane, ovaj racun za skupljanje novca je namenski, znamo gde novac ide, i kad sve to znam, pomiricu se u ovom slucaju sa Ostojom kao personom i ucestvovacu.