Па неки Руси су избачени и из овог вашег купа Бранке Соврлић, па поново синоћ била пушангија од Алимпија. Било је време када мој клуб није имао спонзора, било је и када има. Да ли смо Звезда или ФМП знате ви, јер као што рекох, ти не би био овако поремећен да је то само неки мали клуб из Железника. Знаш и сам да вас силује Звезда и цигани, зато сте и погубили мозгове.
Не морам ја никоме да кукам што се нисмо домогли топ 8, нисмо заслужили. И поред тога имали смо доста победа, доста пораза на једну лопту, на крају смо заслужено то што јесмо. Наравно, нисмо били импресивни као неке ваше сезоне у оним никад јачим евролигама, када су учествовали Мауси, Сласк и други, па када сте имали скор од 2-14. Такве импресивне сезоне нисмо имали морам да признам. То је онај период када сте сами терали Дула и скандирали против њега, али онда након пар месеци долазе оне на силу освајане титуле у домаћем првенству, па се забораве бламаже у Европи.
Тако да ово наше учешће са минималним буџетом није тако трагично. А ово ваше, где сте куповали ко пијани милионери у овом петоразредном такмичењу је трагедија. Ни повратак Руменоглуа није помогао.
Иначе, да ти цитирам тачно Даниловићеве из августа 2007. године, када сте се фузионисали са Игокеом: "Да нагласим, нас сада треба посматрати као један клуб". И ко сам ја да противуречим легенди, која је шамарала судију и гепековала са осталима, оно када се јуришала домаћа титула и да кажем да није у праву. Дакле ако Даниловић каже, онда је то амин. Тако да Игокео из Београда, нека су вам срећне ране јуначке у овом ципирипи такмичењу. Биће боље следеће сезоне када вам држава суне још неколико десетина милиона евра, још само Леброна, Карија и Дуранта да доведете, пали се машина и освајате куп у Нишу.