KK Partizan

Ukoliko ostane situacija da je Lokomotiva izbacena, moze da se desi da budemo prvi u grupi ukoliko Huventud izgubi od Metropolitana, a Andora pobedjuje do kraja. Stvorio bi se krug od tri ekipe (PAR, HUV, AND) sa istim skorom gde mi imamo najbolji medjusobni skor u tom krugu.

Ukoliko ostane ovako, sve vodi ka tome da idemo u cetvrtfinale protiv Virtusa u BG, a u polufinalu protiv Valensije kod njih, sto je tezak zadatak. Svakako ne neostvariv.

Osim malo brljanja u prvoj i cetvrtoj cetvrtini, jos jedna odlicno odigrana. Sad da vidimo sta je sa Balsom i Madarom. Velika bi steta bila da pauziraju zbog povreda, obojica su u uzlaznoj formi.

Sljonsk moramo da resimo, a necemo resiti ako se budemo za'ebavali kao protiv njih kuci, ili kao protiv Litvanaca, a onda gostovanje Cedeviti koja nam ne odgovara koncepcijski jer igraju na mnogo trke i frke, uz to su u odlicnoj formi. Ako i njih dobijemo, mislim da cemo dokazati i na parketu da imamo sirinu i dubinu u igri da mozemo reci da cemo da napadnemo sve u finisu takmicenja.

Za to ce biti potrebno i da se Kurucs vrati preporodjen sa kakenja (kao Madar), da se Trifunovic stabilizuje i u napadu, i da se Smailagic vrati mentalno u ovozemaljsko obitavanje i postojanje.

U svakom slucaju, jedva cekam da vidim kako cemo izgledati protiv fransize iz Ljubljane.

PS: Povredjeni momci su OK, nije delovalo strasno, ali svakako ce se videti kad se ohlade.

Размонтирали Шљоск ако је по натписима у медијима.
12.png

Steta jer smo kontrolisali utakmicu dobrih 37min, bilo bi perfektno da smo iskontrolisali do kraja, ali onda smo upali u njihovu frku i izgubili. Nista ne dobijamo niti gubimo ovom utakmicom, niti mozemo biti prvi, niti Cedevita moze biti treca pa da idemo na njih, osim sto nismo zaokruzili pobedom jedan lep uspon forme.

Domacin sramotan po pitanju ponasanja i pritisaka na sudije, koje su podlegle u prvom poluvremenu i odrzavale ih u igri sa slobodnim bacanjima. U drugom su sve teske odluke doneli u korist domacina.

Tek ce da se prica o tome kako su dodelile mrtvu loptu posto se lopta popela na tablu (trebao je biti aut).

Bilo bi lepo dobiti pravo ucesce osvajanjem Evrokupa ili ABA-lige. Ja preferiram ovo prvo, jer nam taj trofej nedostaje.

Ove divlje karte su mi ku.ceva rabota. Hajd za Evrokup, to je nizerazredno takmicenje u koje (uz rascep sa FIBA) moze da udje skoro ko hoce, ali Evroliga bi morala biti ozbiljnije takmicenje.

Sinoc protiv Mornara nista novo, protivnik je dozvolio da se igra opustenije i na momente lepse za oko. Cak i neozbiljno. Zato je i Vukcevic dobijao vise minuta... Novo je sto se Smailagic sve vise spusta na poziciju tri, sinoc ju je dosta podelio sa Vukcevicem, a dosta je tu igrao i Zagorac.

Zeljko ocito vise ne racuna na Kurucsa, i visoki igraci na 3 nam smanjuju mogucnost mis-meca pri stalnom preuzimanju koje forsiramo od pocetka sezone, zato i izgledamo bolje u poslednjih mesec dana.

Iako bih voleo da se Kurucs nekako osposobi i vrati, jer ima dva kvaliteta koji mogu biti bas-bas prevaga (individualna odbrana i napad na kos kada je ostavljen sam posto slabo sutira).

Bursaspor osmina finala, Cedevita cetvrtfinale. Naravno, ukoliko Turk Telekom ne drkne Cedolimpiju, ili Bursa nas. :mrgreen:

U polufinalu bi nam zapali Gran Kanarija ili Andora, ukoliko njih Buducnost ne iznenadi ili nesto slicno.

Protiv svih pomenutih rivala imamo domaci parket osim protiv Kanarinaca.

Sto se prognoza tice, Bursaspor je nezgodan, ali se ne pita mnogo. Izgubicemo ako smo debili.

Cedevita nas je vec dvaput pobedila, ali videli smo u Ljubljani da ih mozemo kontrolisati. Tu cemo debelo zapeti, ali verujem da se pre svega mi pitamo.

Kanarinci u gostima su jos tezi rival, ali daleko od nesavladivog.

Poslednja izmena:
Bas smo se jako trudili da izgubimo i slavno uspeli. Potpuno zasluzeno Bursa ide dalje.

Ja nekako nemam isti osecaj sa ovom ekipom kao sa ranijim. Cak sam se i u onim najbednijim fazama ala Muta Nikolic vise nervirao i navijao.
Mislim da je ovo sezona u kojoj sam najvise utakmica preskocio da pogledam.

Vasarska atmosfera, unapred upisana pobeda (s razlogom), moglo se ocekivati i zbog mladosti i cinjenice da je ovo ovosezonski tim da ce biti problema, ali bas da ce izgubiti, ne verujem da je iko mogao da ocekuje - prosto smo kvalitetniji i morali smo to opravdati.

Od pocetka je bila vidljiva nervoza na ziceru i u odbrani, pocetkom trece nas sudijski kriterijum uvodi u probleme i nervozu jer smo pokusali odigrati jacu odbranu, ali se sudije nisu slozile s time. Na kraju smo izvukli utakmicu u poslednja 2-3min, i poklonili im pobedu.

U ovoj utakmici sam odusevljen samo Madarom, neke stvari se kristalisu, ali trenutno je glavni karakter ove ekipe ludi Avram. :mrgreen: Daje pa prosipa, lud kao struja, mnogo hoce, mnogo zeli, ali... Onaj potez na plus 5 kad masi zicer jer je hteo bespotrebno da zakuca je zapoceo suludu sekvencu gde smo prosuli pobedu.

Bursa je odradila odlican posao, odigrali su rastereceno i sve sto su mogli da urade, uradili su, uveli su Pantera u nervozu, oduzeli nam ofanzivni skok iako su niza ekipa, odigrali dovoljno dobru odbranu, zasluzeno idu dalje.

Nama mislim da predstoji sada pauza u kojoj cemo nastaviti da popravljamo sra.nja, pretezno defanzivna, i da se nadamo da ce Zelimir da ovaj poraz pretvara u jaci karakter. Ovo je tezak udarac za psihu igraca, jer dobro znaju da su se us.rali kao grlice i izgubili ono sto su morali dobiti.

Evrokup je bio lepa prilika za jedno finale i mozda trofej, ali karaktera za to trenutno nema.

Ma daj ta Bursa divljaci obični, kenjale ih trojke iz nemogućih pozicija. Jedna trojka je ušla im i od table, to frustrira. Ono "kucanje" Avrama na prvi obruč i onaj faul mladog Madara jbg presudilo nam.
Panter se sakrio u finišu
Produžetak je bio samo formalnost

Јел Аврам однео обруч кући након што је онако одвалио закуцавање? Где је црни Пантер да донесе те шампионске финесе овој екипи. Зашто није уш'о Новица самоубица да се шута ногама у груди, зашто није био ту Дало да неког изнабадабада, јел Ловерњ долази на пета утакмица? Много питања, мало одговора.

И најважније питање, гробари, зашто нисте гласали да Дуло постане градоначелник, ено човек од такве љубави добацио до 2,5 одсто. А овде плачете на угњетавање СНС-а. Шта рећи, какве поуке извући.

Videcemo kako ce reagovati, ova patnja i zestok kiks moze da se pretvori i u nesto pozitivno. Ne znam kad je sledeca utakmica, treba prvo sacekati da dobijemo rivala izmedju Buducnosti i FMP2, gde ne bi bilo cak ni toliko iznenadjenje da dobijemo FMP2.

Ne treba napominjati da ni mi, ni Buducnost, ni Panteri ne briljiramo ove sezone.

U vezi sinoc, u glavu mi se konstantno vraca misao da bi bilo koji krsten trener resio lagano onu utakmicu: opozvao bi presing po celom terenu u poslednjem minutu, preko cega su nas uz opustanje zbog "sigurne" pobede lakse natrpali; pozvao bi tajmaut kad bi video da smo u problemu da izvedemo loptu; trazio bi faul na +3 da se ne dozvoli sut za 3.

Zeljko nije uradio nista, pustio je igrace, kao sto ih i cele sezone pusta da se ili gube u preuzimanjima ili da to igraju kako treba (redji slucaj), uvek istim igracima daje odresene ruke i kad ne ide, i slicno.

Zakljucak: ili je lud i nezainteresovan, ili ce da tera svoje do kraja sa ovim igracima imajuci u vidu benefite koji ce doci neznano kad.

Videcemo kako ce reagovati, ova patnja i zestok kiks moze da se pretvori i u nesto pozitivno. Ne znam kad je sledeca utakmica, treba prvo sacekati da dobijemo rivala izmedju Buducnosti i FMP2, gde ne bi bilo cak ni toliko iznenadjenje da dobijemo FMP2.

Ne treba napominjati da ni mi, ni Buducnost, ni Panteri ne briljiramo ove sezone.

U vezi sinoc, u glavu mi se konstantno vraca misao da bi bilo koji krsten trener resio lagano onu utakmicu: opozvao bi presing po celom terenu u poslednjem minutu, preko cega su nas uz opustanje zbog "sigurne" pobede lakse natrpali; pozvao bi tajmaut kad bi video da smo u problemu da izvedemo loptu; trazio bi faul na +3 da se ne dozvoli sut za 3.

Zeljko nije uradio nista, pustio je igrace, kao sto ih i cele sezone pusta da se ili gube u preuzimanjima ili da to igraju kako treba (redji slucaj), uvek istim igracima daje odresene ruke i kad ne ide, i slicno.

Zakljucak: ili je lud i nezainteresovan, ili ce da tera svoje do kraja sa ovim igracima imajuci u vidu benefite koji ce doci neznano kad.
То како ће реаговати како кажеш ФМП 2, у преводу "окрећемо се обавезама у домаћем првенству".

Ово друго за Жоца, па он је убачени елемент да умири вас непокорене гробаре, да случајно не кренете путем револуције и устанка противу апартхејда.

А имали сте прилику да на претходним изборима гласате за вашег тренера Дула и види како човек прође. Ко бос по трњу. По коментарима Дулу дајете бубрег, јетру, панкреас, за трансплатацију, али не и глас на изборима.

То како ће реаговати како кажеш ФМП 2, у преводу "окрећемо се обавезама у домаћем првенству".

Ово друго за Жоца, па он је убачени елемент да умири вас непокорене гробаре, да случајно не кренете путем револуције и устанка противу апартхејда.

А имали сте прилику да на претходним изборима гласате за вашег тренера Дула и види како човек прође. Ко бос по трњу. По коментарима Дулу дајете бубрег, јетру, панкреас, за трансплатацију, али не и глас на изборима.
Ne moraš i ovde da pišeš da si sendvičar. Nikoga to ne zanima, to je samo tvoja dijagnoza. Idi voli svog Aleka negde drugde. Nikoga to ovde ne interesuje.

Ne moraš i ovde da pišeš da si sendvičar. Nikoga to ne zanima, to je samo tvoja dijagnoza. Idi voli svog Aleka negde drugde. Nikoga to ovde ne interesuje.
Како ја сендвичар. Сви сендвичари осим вас, а тренера остависте на цедилу на изборима. Дајте револуционари и борци против апартхејда, осим речи, имали сте прилику да се докажете на делима. Ено га Дуло остаде без подршке, вас његових синова.

Back