Mstislav
Stara legenda
- Poruka
- 75.774
Pobeda nije dolazila u pitanje. Mali Balsa i Gregor rastu kroz svaku utakmicu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Otprilike su svi gledali da razigraju jedan drugog, i svi se upisali osim mucenog Kurucsa koji i sa trojke i sa pola metra nabija u prvi obruc.
Tebi tesko da moze.jel može neko da objasni

Sta pricas?Tebi tesko da moze.
Buducnost se u drugom poluvremenu adaptirala i postali su agresivniji, a Zeljko je svesno ostavio ekipu da se sama vadi sa sve Zagorcem i njegovim wannabe Bodirogom. Tu se istakao Glas odrzavajuci nam glavu iznad vode.
Vec u cetvrtoj se videlo da smo vratili kontrolu, a onda su 5-6min pre kraja Rodions i Avram pomeli parket sa Kobsom i kompanijom.
Mi da se molimo da se Kurucs malo opasulji, brutalno je koji potencijal ima sa tim fizikalijama i defanzivom, moze da bude nula od sutera i opet ce lomiti. A Zeljko je trenercina zato sto ga je uveo za poslednju cetvrtinu iako igra tunjavo, i resio utakmicu sa njim.
Realno, ovo bi islo na poigravanje sa protivnikom da Kobs, Micov i Sili nisu usli u sracjka-mod i izmislili dobrih 15 nemogucih poena.
Cu, na greske protivnika jedva dobili - em nisu bili ni blizu da dobiju, em nisu oni poklanjali te lopte nasim igracima, nego su ih nasi cupali. Za Lietkabelis je Obradovic vaspitavao tri igraca, a cetvrti povredjen, i opet ne bismo izgubili do prekosutra da se igralo.
Odlicno sam se ja ukljucio na poslednju cetvrtinu, manje kidanja zivaca.

Metropolitanci su skromna ali pametna ekipa, nema im se sta zameriti, puno su otvorenih suteva sebi napravili, lepo im ide lopta, ali cim smo ih malo jace stisli - sansu nisu vise imali.