KK Partizan

Bas tako, apsolutno zasluzena pobeda, ali nisu Cibosi zasluzili da budu bas ovako torpedovani . Fenomenalna odbrana protiv ekipe koja mozda nema neka zvucna imena, ali prema prikazanom do sada u sezoni mozda i najbolji odnos ulozeno/dobijeno imaju.

Mi delujemo kao da se jos uvek isprobavaju kombinacije, vrte se tu raznorazne petorke i igraci. Nadam se centru sad kad je u NBA last call, ne moze Ledej bas sve sam, jos kad Smailagic ovako izbaci sam sebe, a nije da mu se ne desava cesto.

Zoc pustio i Koprivicu da igra kad je bilo gusto u trecoj. Decko neke stvari radi odlicno (odbrana, blokade, blokovi), a u drugima je najblaze receno katastrofalan. :mrgreen:

Jednostavno smo suvise kvalitetni za ovakvu Cibonu, previse rutinera u odnosu na njih. Oni su mlada ekipa, mi smo i relativno mlada i neuigrana. Falila nam je kontrola utakmice 3/4, a onda su momci lagano iskontrolisali cetvrtu cetvrtinu.

Nazire se dosta toga dobrog i u odbrani i u napadu, ali jos je to relativno daleko. Pohvale zasluzuju Panter i Ledej ne zbog ucinka, vec zbog toga sto se vidi da im je bas stalo da budu vodje.

Тотално смо дивља екипа,склапана са коца и конопца. Добијаћемо током сезоне објективно и јаче тимове у Евро купу,али ћемо пушити и од разних Крки,Морнара и сличних.. мало је једна сезона да се овако дивљи играчи уиграју.

Veceras protiv Hamburga, pretpostavljam neka vrsta Albe za siromasne, s tim sto ni Alba nije bogata. :mrgreen: Novi klubic, nema ni 10 godina postojanja, a najpoznatiji igraci u istoriji su im bili Adin Vrabac i Hajko Safarcik. :cool:

Madar MVP 5. kola ABA lige​

1634668873-Yam-Madar-750x500.jpg

Plejmejker Partizana Jam Madar imenovan je za MVP petog kola ABA lige.

U ubedljivom trijumfu nad Krkom (92:45), mladi Izraelac je upisao 23 poena, četiri asistencije, po dva skoka i ukradene lopte, što mu je donelo indeks korisnosti 32 i nagradu.

Partizan je jedini tim sa svih pet pobeda u dosadašnjem delu regionalnog takmičenja. U šestoj rundi, crno-beli gostuju Borcu u Čačku 30. oktobra.

Prethodno ih očekuje okršaj sa Turk Telekomom kod kuće u Evrokupu. Taj meč na programu je u sredu od 20.30 časova.

Sport Klub

Back