KK Partizan

Dva različita poluvremena.
Prvo pripalo Radničkom, drugo Partizanu.

Madar će biti top pojačanje, izuzetno je eksplozivan, brz, prodoran, odlično kontroliše loptu, sve radi u trku...
Imao je i 11 skokova, što je za pleja baš impresivan podatak.

Ovog Slovenca Glasa sam gledao u Dinamiku prošle sezone. Izuzetan potencijal, mnogo bolji od Drešela.
Zajedno sa Turčinom Akajem bio je vodeći igrač u Dinamiku. Posle se Turčin povredio, pa je sve palo na njegova pleća.
Ne znam koliko će dobiti prostora u Partizanu pored Avramovića i Pantera, ali mislim da je igrač vredan pažnje.

Odlična atmosfera na tribinama. Hala bila skoro pa puna.

Željko već u desetoj sekundi utakmice počeo da pičkara nekog od igrača, a u drugom minutu bio crven kao bulka :mrgreen:

To je taj mentalitet, želja, volja...
Zato je i tu gde jeste kao trener.

Poslednja izmena:
Искористио сам прилику и слободно време да у Кг одгледам Партизана уживо први пут ове сезоне од доласка Жекса.
Е сад имам у виду да је утакмица хуманитарно пријатељска и да је углавном дечурлија имала прилику да игра попут Милетића, Копривице и Степановића и да главни играчи нису играли или су играли мало као Смаилагић, али је ипак ово испод просека и имаће Жељко доста посла да научи ове како се игра ово што покушавају.Гомила продатих лопти и промашених отворених шутева погово прво полувреме када смо дали свега 20 поена.
Једино Аврамовић што је био на нивоу и у шуту и у одбрани, он је серијом поена и преокренуо утакмицу, па смо од - 15 дошли до +14.

Срећа па је Жекс већ оседео тако да му ови не могу ништа у том погледу😁
IMG_20210907_214345.jpg

51:36 na poluvremenu protiv osvajaca EK. Odlicna i tecna igra, dolazi na naplatu rad sa priprema. Prvi put smo kompletni, ako nisam zaboravio nekog od ovih milionskih pojacanja.

Na mene najbolji utisak ostavljaju zasad Madar i Smailagic. Igraju kao matori, iako su tek 2000. godiste.

PS> Zaboravio sam da ne igra Zagorac, bas cudno.

Kakva ludnica, mi smo vec odigrali 2 utakmice prvi dan :mrgreen:
Nesrecno je ovo otislo u produzetke, 0 poena iz nesportskog faula, gomila promasenih bacanja.

Bespotrebno je pricati o partiji Smailagica i Madara.

Samo da se vrati Mozli i zatvori pod kosem. Samo to nam je falilo danas.

Da se razumemo, pripremna je utakmica, pobeda nije bitna, ali znaci za samopouzdanje i da se mladi igraci uce. Isto tako, nas tim je mlad i nov i moraju da idu ubrzanim tempom razvoja, za razliku od starijih ekipa koje mogu da tankuju pripreme u smislu rezultata i rade druge stvari. Ali nisam primetio da je ni Monaku bilo manje stalo.

Madar je fantastican obzirom na to sta sve radi i sa kojom lakocom. On je danas davao poene (savrsen sut za 3p), asistirao, bio na strani pomoci i krao lopte, sve je radio. Smailagic je fantastican zato sto sa pozicije pet napada licem kos i siri trojkama, takodje sa poprilicnom lakocom. Tu se vidi i koliki je Zoc trener, kada prepoznaje i forsira te stvari.

Ta dva igraca imaju samo 21 godinu...

Napravise nam decu, i pod kosem i sa trojke.

Pored nedostatka centra, imamo probleme i na trojci. Kuruc je trenutno van svega, kosarke, tima, ko zna cega. Valjda ce se snaci vec jednom, ne treba nam jos jedan Pejners.

Back