KK Partizan

Svako ko misli da bi psiho pomogao Partizanu nije bas svoj, svako ko misli da je Obradovic u Partizanu zbog novca je jos ludji. Ovde je jasno da je neki privatnik dao pare i to za 2 godine, budzet ce dopuniti sa prodajom sezonskih i onim sto daje drzava 1 do 2 miliona i to je to.

Pa stariji si od mene onda ovo pricas kao grobar ili to je losa precepcija...Trebalo bi da znas da je Vujanic sigurno najveci talenat ikada na nasim prostorima od raspada Juge...Neubrajam Jokica jer o njemu nije postojala ta svest u siroj masi...Ili Doncica koji ovde nije ni piko basket...
Vujanic jeste u Partizanu odigrao MVP sezonu radi se opet o tome da je on bio formiran igrac trebala mu je "platforma" na najvecoj sceni to je bio Partizan kao sto je za Piksija bila Zvezda...Takav igrac bi svugde zasijao samo su ga povrede mogle sputati... I nazalost upravo se to desilo(uzgred zasto toliko igraca koji su prosli kroz Dulove sake imaju hronicne povrede ne zezam jel to ima neke veze sa njegovim radom il nasi lupetaju?)

Sa Bjelicom je dijamatrealno kontra situacija odbacen prekrizen trebalo je dobro oko koje ce da vidi to nesto u njemu da ga transformise i istrpi sve njehove bubice na ustrub rezultata....E to je definicija stvaranja igraca...

Mozda stariji ali verovatno izgledam mladje :p

Inace slazem se ja generalno, ali opet pazi realno mislim da za Vujanic tek nakon sto je poceo da igra u Partizanu poceli su da ga shvataju zaista ozbiljno i da mu predvidjaju neku blistavu, svemirsku karijeru, pa i ja ono, dok je igrao u Zvezdi jedva da sam znao za njega (ono kao mozda tu ima talentovan neki klinac ali brate ima ih svuda, ima talentovanih igraca i na ulici sto pikaju ispred zgrade) ali tek ono u Partizanu kad je poceo da kida bio sam u fazonu, uuu jeee vidi ovog, ovaj je bas neverovatan, ovaj ce garant u NBA, ovaj je maltene novi Stiv Nes.

Inace sto se tice Duleta, ja zaista cenim ono sto je uradio za Partizan, ali nekako sam oduvek bio malo rezervisan prema njemu i nisu mi se neke stvari bas svidjale kod njega, ono nekako bio je previse sivonja u kosarkaskom smislu i nekako njegov rad se vise bazirao na nekom drilu, strogoci, cvrstoj odbrani, strogoj taktici a ne na nekoj kreativnosti, viziji, moci improvizacije i sad da je podsticao igrace na neku kreativnost, lucidnost, uzivanje u igri, neki konstantan i spontan tehnicki napredak, itd, uostalom zato i nije osim Bogdanovica izbacio ni jednog jedinog vrhunskog igraca top klase vec maltene samo mediokritete i radnike, eto ja kao partizanovac nadao sam se nekom novom Vujanicu, Djordjevicu, Paspalju, Danilovicu a dobijali smo neke mediokritete tipa Tepic, Tripkovic, Velickovic i slicni , ono kao onaj celavi iz one zalagaonice na History kanalu " Hmmm za ovo trazis 1000 dolara, hmmm najvise sto mogu da ti ponudim je 50 dolara".
Takodje Dule sem u Partizanu nigde nije ostavio neki dublji trag, ono otisao je u CSKA i CSKA te sezone ispao vec u grupnoj fazi Evrolige, ono najgora sezona ikad za njih (jedino sto su u predsezoni pobedili Klivlend na njihovom terenu i to je ja mislim bio prvi put i eto ako nista drugo Dule makar ima pobedu nad nekom NBA ekipom i to jos na njihovom terenu), takodje bio je i u Limozu pa ni tamo nista posebno nije uradio , takodje bio je i selektor Bosne jedno vreme pa ni sa njima se bas nesto nije proslavio, mada poslednjih godina su vec poceli da ga stizu i zdravstveni problemi, pa kapiram da nije ni mogao da bude u potpunosti fokusiran na kosarku , evo poslednje 2 godine je bio trener u Kluzu u Rumuniji i iskreno nisam ni imao pojma da je uopste bio u Rumuniji i da je uopste radio bilo gde poslednjih par godina.
Ono Dule je dobar da ono igracima malo usadi disciplinu, motivaciju, itd, pogotovo mladim i neafirmisanim igracima ali za nesto drugo je vec diskutabilno, takodje ne mozes sa svim igracima i sa svakom ekipom da radis isto, moras da budes fleksibilan i prilagodljiv sto on po svoj prilici nije, takodje ono sto je njegova boljka isto je sto on nikad nije igrao basket, cak ni rekreativno, on je ucio i zna kosarku samo teoretski, on prosto nikad nije osetio loptu u rukama, nema osecaj za loptu, za igru i zato ni ne moze da uci igrace nekakvim finesama, improvizaciji, kreativnosti, itd na nacin kao sto to moze recimo Sale Djordjevic koji je bio vrhunski igrac i poznaje igru u dusu, pa sad da kaze nekom igracu e vidi kad vidis da te gleda gore u oci prodaj mu ovu fintu kroz noge ili ono kad krenes na polaganje ako vidis da je digao ruke probaj da mu proturis loptu ispod miske pre nego sto je naslonis na tablu ili ne znam kad vidis da ovaj radi ovo ti ne znam napravi desnu prednju promenu pa levu zadnju i zaobidji ga, izbaci ga rolingom iz igre ili kad vidis da skace a ti ga fintiraj pa se podvuci pod njega i iznudi faul , ono moze on da trenira strogocu nad njima, da ih ubija na treninzima, da forsira neke takticke zamisli (koje se opet uce teoretski) ali tako neke stvari ne moze da ih nauci jer prosto nije nikad pikao loptu i nema taj osecaj za igru iz prve ruke.

Svako ko misli da bi psiho pomogao Partizanu nije bas svoj, svako ko misli da je Obradovic u Partizanu zbog novca je jos ludji. Ovde je jasno da je neki privatnik dao pare i to za 2 godine, budzet ce dopuniti sa prodajom sezonskih i onim sto daje drzava 1 do 2 miliona i to je to.

Pa ne verujem da je Zeljko dosao u Partizan zbog para, generalno mislim da radi se o tome da je vec osvojio sve zivo i da mu treba neka nova vrsta izazova u karijeri, a vodjenje ekipe u formiranju koja krece od nule i koja zeli da se vrati na staze stare slave se svakako idealno uklapa u to, takodje on jeste najtrofejniji evropski trener ali opet i njegova karijera je bila malo krenula nekom silaznom putanjom s obzirom da je u poslednjih 10-ak godina nakon sto je osvojio poslednju titulu sa Panatinaikosom 2011. osvojio samo jednom Evroligu iako je sa Fenerom sem te titule jos 5 puta bio bio na F4.
Takodje on je sad u Partizanu kod kuce, ima slobodu i odresene ruke da vodi ekipu kako on misli da treba a takodje nema nekog sa velikog pritiska da ono mora odma da sad ne znam osvoji Evroligu, odvede ekipu na F4 ili sta vec kao kada je vodio najjace i najbogatije klubove u Evropi, vec ono potpisao je ugovor na 3 godine i moze da radi sistematski, polako i na duze staze i bez neke velike tenzije a Partizan ce sa svim ovim silnom pojacanjima sigurno biti jaci i bolji nego prosle sezone ali opet i i ako ne ostvari to sto je zacrtao (osvoji ABA ligu) opet nista strasno, tu je sledeca sezona, a takodje sam cuo nedavno da bi Partizan uz Virtus iz Bolonje trebao da dobije A licencu od Evrolige od one tamo sezone i da bi od sezone 2022/23 trebalo da igra Evroligu bez obzira na ucinak u ABA ligi.

Pa ceo NBA ce odati priznanje Bobiju kada se povuce i sta onda?...Novica je vasa legenda i emocija...i to je u redu...

Ali nikada nije bio vrhunski igrac niti je bio vrhunski talenat...

Da kazes da nije bio vrhunski igrac da razumem, jer je stao u Realu, ali talenat... Euroleague Rising Star 2009. I to u mnogo ozbiljnijoj konkurenciji nego poslednjih godina gde nije bilo talenata osim Doncica.

Da kazes da nije bio vrhunski igrac da razumem, jer je stao u Realu, ali talenat... Euroleague Rising Star 2009. I to u mnogo ozbiljnijoj konkurenciji nego poslednjih godina gde nije bilo talenata osim Doncica.
Ma sve je to lepo i igrao je dobro i to je neki njegov plafon mogao je biti koristan i imao bi svoju ulogu u repki da nije bilo povreda ali znas sta ocu da kazem nije to to...

Ja bi bio najsretniji kad bi vi navijači pokojne Zvezde zapalili odavde, ali znam da ste iskompleksirani navijači desetogodišnjeg kluba. Rekao sam vezano za Vujanića, čim je provereo tolike godine u pokojnoj Zvezdi kao klinac, a tad se najviše uči i brusi talenat ako ga ima, ne može onda biti produkt Partizana kao već zreo igrač.

Ja bi bio najsretniji kad bi vi navijači pokojne Zvezde zapalili odavde, ali znam da ste iskompleksirani navijači desetogodišnjeg kluba. Rekao sam vezano za Vujanića, čim je provereo tolike godine u pokojnoj Zvezdi kao klinac, a tad se najviše uči i brusi talenat ako ga ima, ne može onda biti produkt Partizana kao već zreo igrač.
Bravo mali! Dobar vam je ovaj mali!
Stim sto me zaboli ***** kad bi ti bio najsretniji...

Tako je a privatnik se zove Vucic Aleksandar! Dajmo mu mandat da na sve vodi vodi ka pobedi!!!!

Poslednja izmena:
U tome je razlika između navijača vama nije bitno ko vas vodi može da vas vodi i vojnik partije i stranački preletač kolji mlati levo desno a nema pojma ni o čemu i sa njim se sprdaju u stranci ali mu daju gomilu para zato jer im završava sve prljave poslove znači ostoja je čovek spreman na sve bez stida i srama koji neće da kaže koliki je dug, koliki je budžet partizana kolike su plate igrača..isto i tegeltija do juče je bio kivan na državu i na vučića a sada kad se udomio kod naprednjaka i kad se sipaju državne pare hvali vučića..menjaju mišljenje preko noći zarad sopstvene koristi..i takvi vas vode sramota

Nas može da vodi mali mujica, svi su prolazni a Partizan je večan. Bolje se zapitaj gde ste bili vi verni vučićevi svedoci kad su vam ugasili 2011 klub. Što tad niste ispali mudonje pa nešto preduzeli? Nego ste ćutali i smrdeli. To je ta vaša ljubav prema klubu, do zadnjeg centa.

Tako je a privatnik se zove Vucic Aleksandar! Dajmo mu mandat da na sve vodi vodi ka pobedi!!!!
Ti momak nisi svjestan koliko *******i voli zvezdu, to istice na svakom koraku. Ne samo on , tu su i Brnabicka, Vulin, Djilas, Sarapa, Ivanovic, Ceca, Lukas, Mitrovic, Maric, Covic, sve u svemu dobro podmazana masina. Ujedno isticu i koliko mrze Partizan. Medjutim, Djordjevic, Obradovic, Divac, Sale Ilic, Cane partibrejker, Sergej Trifunovic, Kleo vas vracaju na fabricka podesavanja. Cuj *******i dao lovu, pa nismo mi njegova voljena zvezda. To je najbesmislenija dezinformacija koju sam ja ikad cuo. Ne bojte se bolice vas samo prva 2 puta, posle to prerasta u rutinu.

Ti momak nisi svjestan koliko ******** voli zvezdu, to istice na svakom koraku. Ne samo on , tu su i Brnabicka, Vulin, Djilas, Sarapa, Ivanovic, Ceca, Lukas, Mitrovic, Maric, Covic, sve u svemu dobro podmazana masina. Ujedno isticu i koliko mrze Partizan. Medjutim, Djordjevic, Obradovic, Divac, Sale Ilic, Cane partibrejker, Sergej Trifunovic, Kleo vas vracaju na fabricka podesavanja. Cuj ******** dao lovu, pa nismo mi njegova voljena zvezda. To je najbesmislenija dezinformacija koju sam ja ikad cuo. Ne bojte se bolice vas samo prva 2 puta, posle to prerasta u rutinu.
IMG-0dff3c86510683e18ed5f576f589f769-V.thumb.jpg.bf49b412cde0d4361e2327aea88b585b.jpg
Ovo je najzabavnija tema na forumu kako se perete znaci 🤣🤣🤣

Zamolio bih te da ne kacis kao argument sliku na kojoj je tekst polovicno tacan. ;)

Kao drugo, moze Vujosevic da misli sta hoce, mozemo mi i nesto drugacije.

Kao trece, vi ste poslednji kojima se treba pravdati cak i da je Vucic dao sve do poslednje pare sada, jer ste skoro deceniju ziveli od njegove milosti i sto je KKP bio u nemilosti.

Hvala.

Ti momak nisi svjestan koliko ******** voli zvezdu, to istice na svakom koraku. Ne samo on , tu su i Brnabicka, Vulin, Djilas, Sarapa, Ivanovic, Ceca, Lukas, Mitrovic, Maric, Covic, sve u svemu dobro podmazana masina. Ujedno isticu i koliko mrze Partizan. Medjutim, Djordjevic, Obradovic, Divac, Sale Ilic, Cane partibrejker, Sergej Trifunovic, Kleo vas vracaju na fabricka podesavanja. Cuj ******** dao lovu, pa nismo mi njegova voljena zvezda. To je najbesmislenija dezinformacija koju sam ja ikad cuo. Ne bojte se bolice vas samo prva 2 puta, posle to prerasta u rutinu.

A Vesić? A Bizon? Zaboravio si najvatrenije. :lol:
A to jeste. Stvarno kad od tih javnih ličnosti vidiš ko sve navija za nas a ko za njih, bude mi baš drago što se čak ni po tome ne slažem sa njima.

Ovo dovođenje Obradovića vidim kao vid političkog marketinga SNS bratije kako bi se amortizovalo nezadovoljstvo navijača KK Partizan prema vladajućoj sinekuri i upravi kluba na čelu sa pošumljenim Ostojom.

Isto tako, ubeđen sam da ni Zvezda neće imati ništa manje zvučan tim u narednoj sezoni, a sve u cilju pripreme terena za predstojeće izbore.

Takođe, pitanje je šta će ostati nakon Obradovića i kakve će sve to posledice ostaviti na finansije kluba.

Verovati u neke bajke o grupi iskrenih partizanovaca, prevođenih Obradovićem i Kićanovićem, koji su dovukli nekog sponzora koji će da sipa lovu, u zemlji u kojoj se ništa ne može uraditi bez Vučićevog miga, stvarno je inferiorno i samozavaravajuće.

Ovo dovođenje Obradovića vidim kao vid političkog marketinga SNS bratije kako bi se amortizovalo nezadovoljstvo navijača KK Partizan prema vladajućoj sinekuri i upravi kluba na čelu sa pošumljenim Ostojom.

Isto tako, ubeđen sam da ni Zvezda neće imati ništa manje zvučan tim u narednoj sezoni, a sve u cilju pripreme terena za predstojeće izbore.

Takođe, pitanje je šta će ostati nakon Obradovića i kakve će sve to posledice ostaviti na finansije kluba.

Verovati u neke bajke o grupi iskrenih partizanovaca, prevođenih Obradovićem i Kićanovićem, koji su dovukli nekog sponzora koji će da sipa lovu, u zemlji u kojoj se ništa ne može uraditi bez Vučićevog miga, stvarno je inferiorno i samozavaravajuće.

Pa verovatno si u pravu ali ono te politicke igrarije nas i ne bi trebalo mnogo da zanimaju, ono Partizan je vec dugo bio u nemilosti ove vlasti i nekih ljudi i svi smo mi zeleli da vidimo da klub malo zivne, kako igracki i u smislu kadra tako i rezultatski i da pocne polako da se vraca na staze stare slave i tamo gde mu je i mesto (a to je Evroliga) i eto napokon je nesto pocelo da se desava u tom pravcu i mislim da to najvise treba da nas interesuje a tim politickim igrarijama ne bi trebalo da se zamlacujemo previse nit ima smisla da se mi time bavimo, takodje za te stvari postoji i podforum politika. ;)

Stvar je u tome da su sport i politika u međusobnoj sprezi.
Nažalost...

Mi smo već imali sličnu situaciju nakon dolaska Trinkijerija (naravno Željko je mnogo veće trenersko ime), pa znamo šta se nakon toga dogodilo.
Poenta je da je ovakav sistem neodrživ na duže staze i da klub mora da napravi jednu kvalitetnu dugoročnu strategiju, a ne da se orijentiše na politiku instant rezultata.

Razne su varijante i mogucnosti i za svaku pricu se moze naci manjkavost, kao i dobri razlozi.

Po meni, nista ne moze da prodje bez neke vrste uplitanja vlasti, ali je i vrlo verovatno da vlast ne finansira sve ovo (samo svoj deo, kao i dosad), niti je dovela Obradovica.

Opet će limenke imati veći budžet,Partizan mora da se probija kroz EK do EL dok ovi imaju licencu. Ako ne uspemo Vučiću super,ako uspemo može da se ogrebe i kaže država dala najviše KKP kao što sad često govori.

Back