KK Partizan

Ovo je klasičan tim za jednu sezonu. Sve mi ovo liči na onu jednu godinu kada je Zvezda imala onaj Vaterpolo drim tim i kad je Đoković nosio onu kapicu, za dve godine osvojili sve što se može osvojiti a treće godine nisu imali svoj bazen.

Ovo veštačko guranje ovolikih para mi ne miriše na dobro. Daj sve redom, samo daj, daj 3,4 komada na poziciji crnca, daj par atraktivnih povrataka, daj par svakako neizvodljivih i nerealnih igrača čisto da se priča u kolikim smo parama... Smrdi ovo jako.

Ma nema frke, nismo mi mlakonje ko ciganšture da dozvolimo da nam gase klub. Neka se sipa, i treba da se sipa. A prvom prilikom i Ostoju i ******og i svu tu gamad pozvati na megdan u sali. Nećemo zaboraviti tim smradovima zadnjih deset godina!

Ovo je klasičan tim za jednu sezonu. Sve mi ovo liči na onu jednu godinu kada je Zvezda imala onaj Vaterpolo drim tim i kad je Đoković nosio onu kapicu, za dve godine osvojili sve što se može osvojiti a treće godine nisu imali svoj bazen.

Ovo veštačko guranje ovolikih para mi ne miriše na dobro. Daj sve redom, samo daj, daj 3,4 komada na poziciji crnca, daj par atraktivnih povrataka, daj par svakako neizvodljivih i nerealnih igrača čisto da se priča u kolikim smo parama... Smrdi ovo jako.

Doduse, zasad svi potpisuju ugovore na 2 sezone.

A za guranje ovih para se slazem, ovo je nerealno - juce Filipovski i Gljivica, danas igraci o kojima nismo mastali ni u najboljim danima, vec samo da se iskopa neki Amer iz nizerazrednih klubova ili razvojne lige a da ima iskustvo i kvalitet i da se uklopi.

Ne mirise na dobro ukoliko sve ovo ima veze sa naprednjackim igricama, jer mozemo u zamrzivac sa Zvezdom kad zavrse sa time.

Mi nismo Panteri i znamo dobro da ne bi Vucic na svoje posle svih ovih godina i svega sto je radjeno dosad. I ako bi isao na Covica, ne bi ovako, posto bi ovoliko naglo jacanje KKP zbog toga bilo ravno kao kad hoces da sprecis gangrenu na malom prstu a amputiras ruku do ramena i iskrvaris.

A opet, ovoliko naglo jacanje je nerealno. Ako ispliva odakle novac i koji su uticaji, mozda ce biti jasnije.

Primetite i da nema vise Ostoje da on prvi tvituje i se.re, najavljuje, obznanjuje, itd.

E5pPUsPWEAQtXL9

A za guranje ovih para se slazem, ovo je nerealno - juce Filipovski i Gljivica, danas igraci o kojima nismo mastali ni u najboljim danima, vec samo da se iskopa neki Amer iz nizerazrednih klubova ili razvojne lige a da ima iskustvo i kvalitet i da se uklopi.

Ne mirise na dobro ukoliko sve ovo ima veze sa naprednjackim igricama, jer mozemo u zamrzivac sa Zvezdom kad zavrse sa time.

Mi nismo Panteri i znamo dobro da ne bi Vucic na svoje posle svih ovih godina i svega sto je radjeno dosad. I ako bi isao na Covica, ne bi ovako, posto bi ovoliko naglo jacanje KKP zbog toga bilo ravno kao kad hoces da sprecis gangrenu na malom prstu a amputiras ruku do ramena i iskrvaris.

A opet, ovoliko naglo jacanje je nerealno. Ako ispliva odakle novac i koji su uticaji, mozda ce biti jasnije.

Primetite i da nema vise Ostoje da on prvi tvituje i se.re, najavljuje, obznanjuje, itd.

A pazi sad ovo, reci mi da li ti ovaj scenario zvuči realno:

Imaš klub, polumrtav, bez rezultata godinama, godinama u gubitku, bez tima, bez trenera, ista uprava, isti ljudi oko kluba svih tih godina. Imaš i jednu pozamašnu bazu veoma nezadovoljnih navijača koji su ponovo slobodni da kaže šta misle.
Ide skupocena kupovina poena! Stupaš u kontakt sa Obradovićem, daješ mu ogromne pare, daješ mu priliku da se pokloni grobarima i da se u teškom trenutku za klub predstavi kao spasitelj. Kažeš mu - može tim kakav hoćeš, može lova, gađaj Evropu, ALI... Zvezda je prva!
Možda jesi najbolji trener u Evropi, možda ćeš imati jak tim (mada, da se razumemo, neće to biti ni pola tima od ovog o kom se priča) ali ćeš morati da se sagneš jednom Dejanu Radonjiću. ******, tugu i blam obriši parama.
Šta se dešava, ostaje se bez domaćeg trofeja, u Evropi pucaš od nekog Šarloe jer se ipak od gowana pravi pita malo duže, tim puca, igrači odlaze, finansijski se stoji očajno (logično), Žoc ima jedan od svojih zajapurenih meltdauna pred novinarima gde u pola sata odmonologuje kako je ovo za njega kraj u srpskoj košarci, kako ovde ne može da se radi, kako je sve sranjje i kako ide u Tenerife KK jer tamo prave tim da uzmu EL.
Klub opet spada na ništa, samo u većim dugovima, Vučić na pitanje novinara Informera sleže ramenima kako je on dao pare ali ko je kriv Partizanu što su slepci i što ne znaju da igraju košarku i što nisu sposobni kao njegova ljubimica.
Partizan se, da bi se konačno spralo prozivanje oko FMP-a fuzioniše sa KK Beobankom i postaje još grđi od svog rivala kom se godinama podsmevao. U upravi i u klubu i dalje sede isti ljudi.

Koji pesimizam jbt život. Prela je preuzeo šipku, sad smo opet ujedinjeni. Dođite prvom prilikom i na basket i na fudbal, da pocepamo dlanove i grla. Zar je bitno šta će biti, i u 5 ligi uvek uz njega uz Partizan!

Jel ti palo na um da bivse legende doniraju skupa lovu... Žoc je magnet za igrace

Jel ti palo na um da bivse legende doniraju skupa lovu... Žoc je magnet za igrace

Nelt, Nordeus, Pekovic... Oni se pominju, ali ko ce ga znati. Mislim, jedan od vlasnika Nordeusa je lik koji je zagrizeni navijac KKP, i kad je firma prodata za 250 milki dolara + jos 130 u deonicama, dolaze likovi na twitter i pricaju s njime o tome kako sad moze konacno da ulaze u KKP na nivou polu-sprdnje. I onda se od toga izrodi kao neka prica.

Ne bih se ja uzdao u te price, ali najvise bih voleo da je to istina. I da dodje Bodiroga umesto Limara na jesen. :andjeo:

@CrhistopherWalken: Da, sve je to moguce. :mrgreen: Da ne duzimo pricu, scenario kao sa Trinkijerijem je sasvim moguc.

Nemojte ljudi biti smešni. Pa ne radi se to tako. Ne može neko da pumpa pare tek tako u državno preduzeće a da se ne zna ni ko je ni šta je. A to preduzeće duguje i Bogu i narodu, još pritom. A da to sve budu čista posla. Ni onaj šeik što je kupio Mančester Siti neće da se razbacuje milionima i ulaže zato što navija za taj Mančester Siti nego zato što mu daje dobit. Ovo je neka skroz mutna kombinacija i svašta je moguće.

Pa cekaj bez podjebavanja jel vam nije jasno o cemu se radi?
Uskoro ce izbori ljudi treba sve namiriti smiriti sve strukture...nista se slucaju ne prepusta...
Stranci da ga necimaju daje vakcine...kome god treba ima 🤣🤣🤣
Srbin je vazda bio galantan...

Treba namiriti sve strukture, a Panteri po internetima najavljuju revoluciju ukoliko se u Partizan dovede jos ko. :hahaha:

Da je do Vucica, dovodjenje Obradovica + korektan ali ne prejak sastav kao recimo Trinkijerijev bi bio dobar balans da groblje bude presrecno i puno nade, a da Panteri imaju bolji sastav i da budu relativno mirni.

A kako je krenuo prelazni rok, vi cete mucenici cuvati onih +41 ako se nastavi u ovom ritmu. I dobro to znate. Zato cela ova hajka i halabuka. Te Partizan placa igrace po 3 ili 5 miliona, te juri reprezentativce po hotelima, te ovo, te ono.

Interesantan igrac. Jos interesantnije da se ni jedno dosadasnje pojacanje nije pojavilo u medijima pre potpisa. Najinteresantnije je sto Ostoji i naprednjacima nije dozvoljeno da twittuju i ubiraju zasluge. :mrgreen:

Formira se dobar sastav ali kljucni trenuci predstoje jer treba dobro pogoditi sa prvim plejom, trojkom i igracima ispod kosa gde trebaju jos dvojica. Kuruks je mlad igrac, imao je u Bruklinu neke dobre partije, ipak nije igrao puno poslednje sezone i siguran sam da on tek moze da napreduje jer je mlad i evidentno ima kvaliteta. Nije doveden da bude lider tima vec dobar prateci igrac.

Nikada nisam voleo instant timove, ali izgleda su nam se neočekivano otvorila vrata EL a ovo sto smo imali nije bilo ni izbliza dovoljno da se uđe u formiranje tima.

Biće vrlo zanimljivo pratiti razvoj situacije, ne deluje kao bezvezno sipanje para.

Dosao kada je retko ko hteo. Sigurno je mogao isto ili bolje da zaradjuje, a da se manje trosi po nekim Spanijama. Nije to uvek izgledalo lepo, ali se videlo da nosi borbu i da ima poseban odnos prema Partizanu. Dzikic je pricao da takvu vrstu ludila prema Partizanu nigde do tad nije video.

Nadam se da ce moci da se napravi neki oprostaj pred publikom.

Back