KK Partizan

Relativno otvorena utakmica, ako ih ne uvedemo u veci hrkljus, imaju vise individualnih opcija i resice nas kao u finisu prvog poluvremena. Osim ako Mika ne nastavi sa trojkama. :namcor:

Dok smo igrali dobro drzale su ih sudije, na kraju smo zabagovali, a probudio se Ivanovic. U Moraci je uvek vazilo da moramo da budemo bar 10p bolji da bismo imali sansu. Ovo je samo da i najveci optimisti zavrse sa abom za ovu sezonu.

Ostoja ce naravno da pokida kroz institucije.
: Ode sa Bokanom na pijanku i ku.rve :

Ocekivano, fali nam igrac ili dva za trku, kad nismo u stanju da ih umirimo skroz. Trud je bio dobar ovu utakmicu, sve ostalo slabo kao sto smo i navikli.

Oni su mnogo stabilniji tim, imaju i vise opcija, uvek neko sa klupe. Da je bilo neizvesnije, pokrali bi, evo i ovako je bilo - na svaku odluku kontra njih, odgovara se nekom kompenzacijom. Licne za Tomasa su bile haos. Vrlo lepo dozirano domacinsko sudjenje.

Ako bismo trazili bilo sta dobro, to je da se neki igraci vade iz kanala, kao Mika i Zagorac. Mada nas je u poslednjoj cetvrtini Mika bas mnogo kostao.

Dal Filipovski bar malo razmislja o nekom svom sledecem angazmanu ili stvarno ne ume bolje od ovoga?!
Posle ove epizode nece moci nu u MZT. Raskantao nas Malina 2 puta sa Aba2 timom, a zasto ne bi i Zdovca sa Bulonjskom sumom.

Nije ni ovaj Pariz toliko naivan, dobili su i Lokomotivu. Problem je sto bi ova ekipa pre godinu dana pregazila ove kao plitak potok rutinski, a sad izgledaju kao da im je sve preko one stvari.

Mi mozemo izgubiti od svakoga ko je iole organizovan i smislen. Ma koliko slab na papiru bio. Dokaz, Borac.

"Partizan i Kubanj se bore i imaju ambiciju da igraju u Evroligi. Jako sam srećan što smo ovako dobili, ali stiže subota i francusko prvenstvo, tu smo imali kikseve i sada treba da pobeđujemo u nizu", rekao je Zdovc.

Ovaj se sprda s nama. :mrgreen: Ili suvise slusa nase predsednike.

Bice zanimljivo. Iako nam bas lose ide, ja sam uvek za to da se stvari dovedu do kraja i ogole.

Moraju nasi predsednici nesto da urade. Vucic ovoliko utucao u nas i nase igranje Evrolige, toliko pojacanja, i vidi sad ovo. Dok sa druge strane skromni opozicioni klub belezi istorijske pobede jednu za drugom. Ja racunam da je u najmanju ruku vec zvao Ostoju da mu kaze gde skripi u timu.

Back