KK Partizan

"Bilo je to ovako" :roll:
Jos je ovo izaslo u Danasu, ne u nekom zutilu.

EEsTN4HWkAgLg9u.jpg:large

Ne verujem političarima ni u čemu,osim kad pričaju jedni protiv drugih kada se posvađaju...jedino tada govore istinu....tako Velja Ilić za svog bivšeg prijatelja i stranačkog kolegu a sadašnjeg predsednika KK Partizan Ostoju Mijailovića kaže da je snimljen policijskom kamerom kako krade automobile i da ima nadimak sekač po kome ga znaju svi u Čačku jer je sekao kola za rezervne delove i da su ga ucenili da pređe u SNS da ga ne bi optužili za malverzacije i kriminal....tako da je on sada ucenjen čovek i poslušnik SNS čije prijave stoje u fioci...na žalost tako u Srbiji funkcioniše sve i policija i sudtvo i tužilaštvo sve je pod kapom politike....Znači Ostoja je između zatvora i promene stranke izabrao promenu stranke i sada njegovi sendvičari koje plaća ili ti botovi po internetu seju mržnju prema Zvezdi a ne znaju da ih plaća kriminalac...ali čovek očigledno ima para kao Džajić pa mu nije problem da troši krvavo stečene pare kriminalom,krađama i pod zaštitom politike na samoreklamerstvo kao navodnog uspešnog biznismena i političara...Svakog poštenog navijača Partizana koje izuzetno poštujem treba da je sramota da imaju za predsednika takvog čoveka a o sendvičarima i botovima SNS-a koji ga podržavaju ne želim ni da pričam

Pobeda nad AEK-om posle minusa od 20 poena, samo sam mogao pratiti rezultat. Iznenadio sam se da AEK ima respektabilna, ali i malo potrosena imena, poput Slotera, Maciulisa i Lengforda.

Ne verujem političarima ni u čemu,osim kad pričaju jedni protiv drugih kada se posvađaju...jedino tada govore istinu....tako Velja Ilić za svog bivšeg prijatelja i stranačkog kolegu a sadašnjeg predsednika KK Partizan Ostoju Mijailovića kaže da je snimljen policijskom kamerom kako krade automobile i da ima nadimak sekač po kome ga znaju svi u Čačku jer je sekao kola za rezervne delove i da su ga ucenili da pređe u SNS da ga ne bi optužili za malverzacije i kriminal....tako da je on sada ucenjen čovek i poslušnik SNS čije prijave stoje u fioci...na žalost tako u Srbiji funkcioniše sve i policija i sudtvo i tužilaštvo sve je pod kapom politike....Znači Ostoja je između zatvora i promene stranke izabrao promenu stranke i sada njegovi sendvičari koje plaća ili ti botovi po internetu seju mržnju prema Zvezdi a ne znaju da ih plaća kriminalac...ali čovek očigledno ima para kao Džajić pa mu nije problem da troši krvavo stečene pare kriminalom,krađama i pod zaštitom politike na samoreklamerstvo kao navodnog uspešnog biznismena i političara...Svakog poštenog navijača Partizana koje izuzetno poštujem treba da je sramota da imaju za predsednika takvog čoveka a o sendvičarima i botovima SNS-a koji ga podržavaju ne želim ni da pričam

Zapravo, mi smo bas mislili da se Ostoja tako relativno mlad obogatio popravkom limarije, i odusevljeni smo njegovom pojavom. Ali ni blizu kao vi panteri Coravim. Sta je Velja ono rekao za njega?

Inace, ne treba da bude sramota svakog postenog navijaca Partizana, jer nisu ga oni postavljali na to mesto. Treba da je sramota ovih vasih Vucica i Nedica, koji su sa Covicem ruglo i sramota ovdasnjeg sporta.

Poseta kazu jedva 2000, ali termin, guzve na putevima, pripremni mec. Verujem da ce prosek u Areni biti oko 7-8 hiljada.

Vise je bilo ljudi, 3-4k cenim, sto i dalje izgleda sablasno u Areni. Mi smo tamo samo da bi Grbovic i Ostoja glumili uspesnost, nikakvog rezona nema.
Jedini nacin da ne izgubimo domaci teren je da se zaredja sa dobrim partijama pa da se ljudi popale.

Igru ne treba previse komentarisati, pripremna, kada smo zategli odbranu, preokrenuli smo.
Zanimljivo mi je da je ovo prva u kojoj je Gorda uzimao stvari u svoje ruke u zavrsnici. Iznenadjujuce je bio u drugom planu do sada.

Oho, pa jesi li nam se privikao na novu skolsku godinu? Ala vreme leti, deca rastu ali neka ostaju slinava.

Ko je pratio spanski Superkup, mogao je gledati Vanju kako reseta trojke. Nista novo u igri od njega, ali lepo je sto decko moze dici to sto igra i na jedan visi nivo.

Znam da vam je Čović problem i trn u oku jer je učinio neku ravnotežu vi ste svojevremo pogasili sve svoje konkurente kad ste bili na vrhuncu...setimo se Hemofarma,BFC-a....
jedino je opstao Čović i FMP to niste uspeli da uništite u srpskoj košarci kao što ste sve ostalo uništili....a Ostoja i Čović su prsto neuporedivi Ostoja od škole verovatno ima samo veliki odmor a Čović jedan od najboljih studenata mašinskog fakulteta docent,doktor nauka,predsednik košarkaškog saveza u vreme najvećih uspeha,gradonačelnik Beograda,napustio SPS posle krađe lokalnih izbora, sa FMP-om stvarao mlade igrače,osvajao juniorkse evrolige sa FMP-om i Zvezdom jedini je imao muda da se suprotstavi partizanu i njegovoj strahovladi Grobari ja vas razumem što ga toliko mrzite,samo mi vas je malo žao...

A nama nije zao sto ste vi panteri presli kod okorelog kriminalca i politicarskog sljama u Zeleznik. I vreme je bilo da nadjete svog debeovskog vodju i u "basketu".

I naravno da Ostoja kao sitni lopov koji se legalizovao preko politike i "porastao" do Vucicevog potrcka nije ni prineti jednom teskom politickom kriminalcu koji se sumnjici cak i za ubistva, a da ne pricamo o privrednom kriminalu i gomili "sitnih" incidenata, i koji se takodje politikom legalizovao da bi jos uvek bio na slobodi. A o nedelima u kosarci od kojih bi zbog nekih mogao takodje zavrsiti u zatvoru (organizovanje incidenata, rulje i nereda), isto. Neuporedivo.

https://mozzartsport.com/kosarka/ve...e-budzet-duplo-veci-nego-prosle-sezone/338283

Navodno obezbedio za cetvrtinu-trecinu veci budzet i prica kako je duplo veci. Nabija pritisak strucnom stabu i ekipi nerealnom pricom o ambicijama, za koje upada u oci da ne sme da prica kako ce napasti ABA-ligu jer ni sam nije siguran da li sme da je uzme, vec prica o finalu. Ali zato mu nije problem da prica o finalu EK, koje tesko moze da se garantuje, pre svega zbog nepredvidivosti velikog broja drugih protivnika.

Uglavnom, ovo je pricica kako je on super-sposoban, obezbedio mega-uslove, a svi ostali tek treba da se dokazu. Jadno i bedno, u duhu naprednjastva.

Poslednja izmena:
Mi nista posebno, Mega Smehotres slabo, prosto smo rutinirali na veci kvalitet. Dosadno, kao pripremne utakmice, pocetak sezone.

Finale je kao u nedelju, a mi vec u utorak treba da gostujemo Veneciji... :roll:

Bas nam ne treba ovaj Aba Kup, imamo EC gostovanje vec pocetkom sledece nedelje. Odigrati kao da su prijateljske.

Zagorac vec povredjen, mislim razumem da ga cuva za prave utakmice, ali neverovatno koliko je svilen. :roll:

Jel i vama cudno da gledate ovakav "inostrani" Partizan, plus sto igramo u Areni. Kao da gledam neki drugi tim.

Ima da se peva:
I love it...I love it!
Like my eyes..like my eyes!
I fight for it every day..every day! :mrgreen:

Pratio sam i simpatisao timove iz drugih evropskih zemalja koji su u tom momentu pokazali da zasluzuju simpatije, tako da ne verujem da cu imati problem ni ovaj svoj Partizan da zavolim, ukoliko na terenu pokazu da su vredni toga. Ali inace da, licimo na nekakav dinamo sasari ili ludvigzburg. Takva je situacija dosla u kosarci generalno, domaca kosarka dupke razvaljena, nigde vizije ni kreacije, samo instant-rezultat.

Najbogatiji su skupili timove u junu-pocetkom jula, malo promesali igrace medju sobom, sada Fenerbahce sa svim onim parama potpisuje Stimca. Ko ce...

EFamcWcXYAUfMsi

Bice tesko u polufinalu. Igracemo protiv disciplinovane sampionske ekipe koja ima jedan od najmanjih budzeta u ligi, i moracemo da opravdamo ulogu favorita. Ako udjemo u duel kao danas njihovi protivnici, nabice nas 20 razlike i onda cemo samo da spustamo prednost na podnosljivu.

Back