KK Partizan

Nista posebno, a dvocifrena pobeda i rutinska. Zli ce reci nikad slabiji Makabi, a mozda i nikad jaci Partizan unazad par sezona. Kako god ima dobrih i losih stvari, tek je pocetak priprema, skockace to Andrea nema sumnje.

Drugacije kombinacije u odnosu na juce. Za sada Zagor i Gorda najbolji.
Pokazao i Pejners neke znake zivota, par basketaskih poteza, ali sut i dalje kamena-s-ramena.
Ne znam da li sam skoro video ruzniji izbacaj od ovog sto radi Valden, a ubacio covek 2 puta za 3. :mrgreen:
Nisam znao da Mozli ima ovakvu poludistancu, izgledao mi je kao klasicno meso u reketu.

Parahovski dobio postedu, Markus i dalje van stroja.

Jel osvojismo turnir?

Nije mi bas najjasniji koncept ovog turnira, ali nije ni bitno.
Koliko znam protiv ovih sto su prenosili preko YT (domacini?) necemo ni igrati.

Sledeci vikend protiv Fenera i Duletovog Kluza.

Danasnji poeni
Valden 13, Zagorac 20, Jovanović 6, Gordić 9, Jaramaz 13, Veličković 4, Janković 6, Tomas 8, Pejners 13, Mozli 8

U subotu cemo biti prenoseni na SK u Kluzu protiv Mornara. To je kao polufinale turnira, pa iako je pripremna utakmica, bilo bi dobro da pobedimo, pa da igramo sa Fenjerom u finalu. :ceka: Naravno, nizbogcega drugog nego zbog jake provere.

Ako smo i mi i Panteri dobijali Darusafaku ubedljivo, a Panteri isto tako ubedljivo dobili Mornar, kontam da smo i mi spremniji od crnogorske Mege i da cemo pobediti. Inace, posto smo mi dobili Makabi, dobio ih je i Anvil u Poljskoj, tako da, i nije neka velika stvar izgleda. Klasican jad od Makabija.

Sindrom "Suma", plasim se. Vise bih volem nekog ispod radara.
Nekako se nadam da ce da izbunare neko domace resenje (pod "domace" smatram region ili da je upoznat sa ABA), mada pojmam nemam ko bi to mogao da bude, sve da imamo neogranicen budzet.

EEasGO1XsAA8syj

Na SK3 za pola sata, samo za sladokusce, pripremna utakmica izmedju Partizana i Mornara.

Posto je upravo zavrseno SP u kosarci, mozemo reci da su se Duletove "bebe" pokazale makar solidno u nivou svog tima, ili odlicno, poput Bogdanovica, koji se odlicno snasao bez Ilije i Milije, za razliku od Gudure recimo. Steta sto nije bilo tako slatko kao onda. Inace, taj "duel" mi je bio zanimljiv zbog izvesnih "sportskih novinara" na twitter-u, ali manje bitno. :mrgreen:

Naleteo sam na ovaj isecak u kom Pavlovic govori o Bogdanovicu, kod kog se jasno vidi ta "glad" iz koje sada vec crpi ozbiljno samopouzdanje.

Ali kad je rekao "... kao da mene interesuje" :hahaha:

Poslednja izmena:
Mornar kada ne ubacuje lude suteve nije nikakva pretnja. Po ovome danas, verovatno ce pomrsiti racune nekima (obicno to budemo mi :mrgreen: ) ali bez neke znacajnije sanse za PO.

Mi odigrali korektno, interesantno mi je da Rade cesto prenosi loptu i kreira. Stranci polako pronalaze svoje mesto, nije to bas jos kako treba, ali ide na bolje.

Aj' sad se pomolimo za signal iz Rumunije, za po' sata pocinje. Ne sme biti opustanja i prijateljske atmosfere, uprkos tome sto ce igraci sa grbovima Partizana na dresu igrati protiv igraca sa tetovazom Partizana.

Citam sad da su Barani napustili pripremnu utakmicu protiv Kluza zbog loseg sudjenja. Steta, vec vidimo ko ce uz onih nekoliko panterskih timova biti najveci cigan u ligi, a bili su nekad simpaticni. :mrgreen:

Nije bilo lako protiv jednog od TOP3 timova u Evropi, ali resili smo i to nekako. :ceka:

Da se mi nauzimamo ovih kupova, to nam nece braniti sigurno. Zagorac oplodio Kalenarija, ovaj zajedno sa Zocom kuka kod sudija i cinicno se smeska, na kraju krajeva, pripremna je utakmica, opustite se malo, ljudi. :mrgreen: Ocigledno su Zagorac i Jaramaz radili na sebi preko leta, to je i vise nego dobro. Sva pojacanja su dobra, vide se naravno iz prve njihove mane jer to nisu iskusni EL igraci, ali vec se vidi i sta imaju da ponude. Mozli mi se isto jako svidja kao igrac koji je uvek aktivan na skoku, uvek agresivan, ali slobodna bacanja... :eek:

I sad na sve ovo treba da legne Birc sa svojim smenama lelemud stava i tupave napaljenosti. Al' nema veze, trojka iz kornera, pokoji skok, idemo. :cool:

Propremna utakmica, ali kako da ne budemo zadovoljni kad rutinirasmo Fener, makar i drugu postavu. :mrgreen:

Pejners mi je posle pocetnog razocarenja, u ovih par utakmica bio mozda i najzaniljiviji igrac, volim te pametne.
Zagorac dominira, pomolimo se da ne bude samo na pripremama. Bio bih vrlo zadovoljan da on i Jaramaz budu nasi najbolji sledece sezone.

Mozli bas iskidao u odbrani, u napadu ne postoji. Trinkijeri izgleda trazi Hajnsa za siromasne. Parahovski ne igra dobro, valjda je dovoljno iskusan da dozira i tempira, ali po dosada vidjenom ne obecava.

Ne bih se ja brinuo oko Artsioma, matori je to rutiner. Mozda nece briljirati i biti prva zvezda, ali verujem da ce isporuciti svoje kad bude trebalo. A forma Zagorca ce zavisiti i od povreda kojima je nazalost sklon.

Back