KK Partizan

Ludi Birca nas odgovor na Gista i Derika Brauna. :mrgreen: Haos.

Slazem se u vezi nerviranja, prosto mi se lik ne svidja kakav je u glavi. Ostalo stoji, domaci igrac i razumljivo je da traze takve. Mozemo reci i reprezentativac, ali svima je jasno da nije u reprezentaciji zato sto je medju 12 najboljih kosarkasa u zemlji, ni blizu.

Pecarski je dobio raskid ugovora, sto znaci da nije placan, iako nas je Limar uveravao da se sve regulise redovno. Stefan Jankovic tako dolazi u situaciju kao kod Pantera, da postaje opcija na kraju klupe, i videcemo da li ide ili ostaje.

Poslednja izmena:
Da ne preterujemo. Ali cinjenica je da je IQ ekipe znatno porastao, kao i da sportskom timu ne prilici naprednjacka slihtara, kad se vec oko terena ne mozemo ratosiljati takvih.

Tegeltija za BliCZ:
https://sport.blic.rs/kosarka/domac...udlok-kk-partizan-kosarkaski-transfer/1p3nbnf

Nadam se da samo spinuju. Gaudloku je "prajm" bas dosta prosao, sebican je igrac, a tesko da je iole jeftin jer ima ime.
Pre bih trazio igrace ranga koje smo vec doveli, ili iskusnije i pametne, ili mladje atlete koje mogu da napreduju.
Mada stoji kao pozitivno da je Gaudlok vec igrao pod Trinkijerijem i bio dobar, al' davno bese.

Kako,kako? Pa zar nije tamo kod njih aparthejd?
Tako je.
Od konstantnog učešća u EL i višemilionskih prihoda od prodaje igrača došlo se do toga da uz amin gospodina "Oproštena ružna prošlost" kod njih poznatiji još i kao " šećer" imaju trenutno u igračkom kadru 2 drim-tima.
Koliko juče davili se u septičkoj jami ali gore pomenuti za dobrobit građana Srbije i najpismenije košarkaške publike rešio da ubaci 3/4 cola crveo u tu istu septičku i eto tamo sada preko noći nikao bazen sa lekovitom vodom obložen "limom".
Excell tabela please !

Stigla delegacija botova da reaguje na nepravdu na njihovoj temi. Dobrodosli i srecno vam bilo. :mrgreen:

... imaju trenutno u igračkom kadru 2 drim-tima.

:hahaha:

giphy.gif

Gledam slike sa otvorenog treninga, mislim da mozemo da konstatujemo ko ostaje, a ko ide.
Mi cemo dolaskom jos jednog beka na mesto Vanje imati 12 igraca + Novica u ulozi Sase Ilica.

Gordic, Valden
Jaramaz, Pejdz, ?
Zagorac, Pejners
Tomas, Bircevic, Novica
Parahovski, Mozli, Jankovic

Sasvim solidna ekipica za EC. Jedino mi ne valja sto nemamo nijednog klinca (sa izuzetkom Tanaskovica) koji moze da upadne kada je neko povredjen da sakuplja minute. Mozda smo ipak mogli da ostavimo Trifunovica.

Back