KK Partizan

Obican senzacionalizam, a obzirom na klasicnu naprednjacku sklonost ka lazima, nije iskljuceno ni da je ovo fingirana prica za domacu javnost.

U svakom slucaju, zabrinjavajuca je sklonost igraca ka takvim stvarima, ali nista novo obzirom na to iz kakvog miljea ti momci dolaze, ni prvi ni poslednji. Verujem da je dobar igrac i da ce kod nas biti jos bolji.

Zvanicno.

IMG-20190805-WA0032.jpg

Šta drugo mogu bubuljičari osim da bleje po ceo dan ispred monitora i da igraju strateške igre.
Sada iz kuhinje "treš retardizma" može karikatura narkomana Tomasa kao pobeđuje u klikerima i tapkanju sličica do vašeg dresa :cool:

Artsion old skul igrac, sigurno ce doneti preku potrebnu rutinu i snagu pod kosem, i dobro se upariti za Mozlijem koji vazi za atletski jakog centra, ali kosarkaskog balvana. Sa igrom po dubini koju davno nismo imali, moze celokupna igra da bude laksa.

Sa Alijem smo produzili ugovor na jos godinu dana, a sledece sezone ce u Italiju kao pozajmljen igrac.
Meni je ovo odlicno resenje, mnogo bolje nego da smo raskinuli. :ok:

Jaramaz ce najverovatnije potpisati ugovor, sto je isto odlicno. Jedinom mi nije najjasniji status Jankovica i Jankovica.
I jos uvek se tresemo zbog statusa obozavaoca Nese Sline. :mrgreen:

Nije planiran za ovu sezonu jer imamo dva ozbiljnija igraca na njegovoj poziciji, ali zelimo ga zadrzati i potencijalno ga imati za onu tamo sezonu. A on ce verovatno imati priliku da se tamo naigra. Sve je to na dalekom stapu, ali bolje i to nego da smo se rastali skroz.

a prije mjesec dana rece ova vasa insajderka na onom vasem forumu sa kojeg su ga inace mrsnuli:
'nase prvo pojacanje bice zvezdin otpadak - radanov'
forumas:
Keeper/kuper/zlaja
mozete provjerit.

Sa ovim likom verovatno kompletiramo roster za sledecu sezonu. Moze da se desi da posle duge suse, ove sezone bude zadovoljstvo gledati KK i FK. Hvala Vucicu.

Zahvaljivacemo se Vucicu, Nedicu i Ostoji kad budu obavljeni telefonski pozivi pred neku narednu majstoricu, a Ilija izadje da sudi sa Obercovicem.

Uzgred, mislim da nijedan kosarkas pominjan u novinama pred transfer, na kraju nije ni dosao.

Back