Došlo je prosto do zasićenja što se tiče Vanje, i za nas i za njega je najbolje što je promenio sredinu. A da je sramota navijača Partizana, jeste i to ogromna. On je iznuđeno kao klinac od 16 god. ušao u prvi tim i svi su projektovali novog Bogdana, pošto ovaj to nije veoma brzo je krenulo nezadovoljstvo. Zviždalo mu se, pljuvali su ga maltene konstantno iz sezone u sezonu. Sad kad vidim poruke kako se nariče što je otišao, pa se i tu malo opljune po njemu, čisto rekreativno, dođe mi da serem u usta tim primercima navijača. Mrš bre, skinite se dečku sa leđa.
Srećno Vanja! Igrao si koliko si mogao, pošteno nosio naš dres, pa da nam se vratiš!
Jbg što se tiče domaćeg kostura slažem se da to tako treba i mora, samo je pitanje da li možemo da ga napravimo. Nema igrača, sad da me pitaš ko od domaćih ja ne bih znao da kažem, a da su dostupni naravno. Očigledno se pravi tim koji će da napadne EL po svaku cenu, stranci mi izgledaju sasvim dobro pa videćemo kad počne. Cenim da nam treba još jedan bek i prvi centar pa da zatvaramo polako radnju, da se nabiju u halu i nema izlaska dok ne osvojimo SVEEEEEEE.