KK Partizan

Sad je aktuelna rasprava na instagram-profilu Pantica, izmedju Tegeltije (u nemustoj odbrani Limara) i onog krmka iz FK. Zanimljive informacije se proturaju, naravno, svako zastupa samo onaj ograniceni pogled koji njemu odgovara. Izmedju ostalog, krmak tvrdi da se Limar preko sportskog drustva zaduzuje novim kreditima, za tu Arenu, koja ce mu se isplatiti malo prekosutra.

Naprednjacka govna u svadji, odlican posao Vucica, Nedica i tih. Klasicno - zavadi, pa vladaj. Za nas kao javnost je dobro u ovome sto mozemo i saznati ponesto, sta se radi.

Inace, Gordic igrao u Buducnosti za tricavih 350,000 evrica. To je isto zeznuto kod tih igraca, drze cenovni rang kao regionalni, iskusni igraci sa trofejima iza sebe. Te pare su sasvim OK ako momci rade sta treba, a ako ne rade, bolje da si se kockao sa nekim novim lendejlom i pejdzom sa koledza za iste pare obojica, i malo kusura.

On bar ima iskustva iz EL i tu neku rutinu i sigurnost koja nam je toliko falila kod vrlo neiskusnih igraca protekle sezone.

Svejedno, on mi je kao igrac rotacije, ne vodja. Mi smo bili prepuni igraca rotacije sa vrlo malo liderstva, i ovaj pocetak prelaznog roka moze biti OK ako se nadje igrac ili dva, nebitno odakle, koje ce Trinki promovisati u ozbiljnije igrace kao sto je to radio sa Dariusom Milerom u Broseu, npr. Meni je taj igrac kao nacrtano za ono sto nama treba.

Nešto mi ne liči da će biti igrač rotacije, verovatno je došao da bude prva violina.

I ja očekujem da Trinki iskopa neke dobre strance. Doduše to sam očekivao i od Džileta pa znamo svi kako se završilo :mrgreen:

Pominje se Koti Klark kao navodno pojacanje, nemam pojma koliko je realno. Sam po sebi, igrac dobrih mogucnosti i potencijala koji lici na ono sto nam treba. Naravno, ono sto mi "smrdi" je ciljanje na igrace busne proslosezonske Buducnosti, sa motivacijom na nuli a ku.coboljom na maksimumu.

Kad vidim kako Panteri produzavaju i sklapaju tim, i kad pretpostavim kako ce to OLI/CED da radi, mislim da prosto vapimo za jednom 2012/2013. generacijom, mladom, sposobnom, ne mora ni bogznakolko talentovanom (jer to je sad vec tesko naci), ali atletski i energetski na maksimumu. Ali naravno, niti je Trinkijeri sta i Vujosevic, drugi tip trenera, a svakako nam nije ni SNS-izovani klub ono sto je bio pre. Bitnije je marketinski predstaviti kako se bavis marketingom nego imati viziju tima u buducnosti.

Tegeltija zatvara sve ovo:

Koti Klark, prošle sezone igrač podgoričke Budućnosti, niti je bio meta KK Partizan,niti je kontaktiran, kao ni Gist, saznaje ZONA PRESS.

Gegić nije više član crno-belih, Aleksej Nikolić je pod ugovorom i iz kluba može samo uz obeštećenje, uprkos želje da se okuša u sredini gde će biti prvi plej, dok Nemanja Gordić nije potpisao, što ne znači da neće.

Znaci, Gordic jedini siguran. :andjeo:

Uzgred, sta bi sa skupstinom ABA lige danas? Odbrani li nas Ostoja na istoj, ili je opet radio sta mu Coki (Vucic) kaze? Bila je zanimljiva informacija u vezi (medijskog) sponzora ABA lige, koja je bila besna zbog svinjarije bivsih pobratima u finalu i ugleda lige... Navodno su na sastanku u Nemackoj bili svi osim nasih i Buducnosti. Kako, zasto, i sta je bilo danas, saznacemo (nadam se) uskoro.

Mene zanima zasto nama nije zanimljiv Dzejkob Pulen? To je igrac koji bi nam na ABA nivou doneo 25+ poena po mecu, tj trecinu poena ekipe u proseku. Ne trebaju nam novi poluigraci, Klarkovi, Gordici, to je sve rotacija, odredjena uloga u timu i to je to. Treba nam jedan regularan mamojeb@c, udarna igla. Vodonose imamo koliko hoces.

Da bi se Pulen razigrao, Nikolic, Jaramaz i Gordic treba da ostanu bez iste. Trosadzija lopti, igrac koji nije za sampionski tim.
Treba i Trinki da zaradi svoju platu, da nadje balans. Vanja 80% vremena ove sezone, Zagor 90% vremena ove sezone su bili ne manji potrosaci lopte, Pejdz takodje, gomila nerezonskih suteva. Ovaj lik makar pogadja a uz navedeno pomocno osoblje i trenera verujem da bi dobio vise nego dovoljno pozicija na terenu da sruci tih 25+ poena svake veceri.

Posle Tanaskovica, i Trifunovic je pusten u Megu, sto znaci ono cega sam se pribojavao i sto je bilo dosta ocigledno - Trinkijeri nije trener za "decu", on ce da afirmise starije igrace, verovatno strance, koji su vec donekle "odskolovani". Prosto, takav tip trenera. Ja nemam nista protiv, ali mi smeta ovo lutanje kluba sa identitetom, kao i gubitak istog. Afirmisanje igraca koji nece biti tu duze od sezonu-dve nije dugorocan projekat.

Sa druge strane, Panteri su vec formirali maltene tim, iako je tesko kupovati i produzavati u jeku prelaznog roka kada svi drze cenu ili merkaju, cenjkaju se, ali ne sumnjam da cemo i mi imati konkurentan tim, nece drzava ostaviti nas kao svoj projekat na cedilu. Tamo negde u novembru. :D

Koliko sam ispratio, pozajmica je u pitanju, sto nije lose. Bolje nek igra ABA ligu kod Miloja, nego da kod nas sedi pored Tegija.
Podrzavam potez. Ja bih i Pecarskog poslao na dril. Zna Miloje sa centrima. Secam se da je Marjanovic pricao kako mu je spasao karijeru jer ga je terao da trci sa bekovima. :mrgreen:

Sto se dovodjenja igraca tice, neka prvo regulisu ove odlaske/ostanke (Vanja, Ali, Jare, Zagor, Jankovic) pa onda nek sklapaju sta fali.
Ovo nikad i nije bio deo godine kada mi kompletiramo tim (i u F4 sezoni smo se krpili do zime).
Ovo je vreme kada sirotinja, vecita opozicija, koju vlast nepravedno ugnjetava dovodi igrace. :mrgreen:

Prvo opozicija da se namiri a onda cemo mi da sednemo sa Vuckom i skupimo tim snova na miru, slusajuci plac iz predgradja o drzavnom projektu. :mrgreen:

Bolje sto je pozajmica, al' svejedno je u rukama zalizanog govanceta sada, on ce da se pita.

A sećate se samo koliko su naricali o NBA Zagorcu, o skupom pojačanju iz ACB Lige Renfru? Dok je njima poslednji u nizu dolazaka Dženkins iz siromašnog Himkija, kluba čija je glavna karakteristika da nije platežno sposoban i ne preplaćuje igrače.. :mrgreen:

Elem, naši mudro ćute i nikog ne dovode. Valjda se vode Duletovom logikom - sačeka da svi konkurenti sastave tim i onda on finišira. Tako da verujem da ćemo ovim njihovim pojačanjima da ispariramo sa Bezbradicom i 3 koledž noname Amera. Ipak samo KKPartizan SNS.

Kad im Ostoja na jesen uzme Radanova i zapali grobarsku masu, sprdacete se vi. Coravi ce da kipti od besa jer ce morati da kupuje za zimu jos jednu dodatnu grejalicu za klupu, a zna se koliko vodi racuna o svakom dinaru.

Back