KK Partizan

Dakle, jos dva dana nade za vecinu partizanovaca, strepnje za pantere, ravnodusnosti za mene, itd. :whistling: Nije da ce nedobijanje nesto resiti, ali ce dobijanje WC i definitivno zamaskirati realne probleme i dati jos veca krila vucicevsko-ostojicevskom pravcu prve panterske pratilje. A posebno bi me razocaralo da vidim vecinu partizanovaca koji se loze na malo 'leba i igara.

Poslednja izmena:
Pa ljudima malo za srecu treba, a i vecina svakako glasa za sns, a dobar deo pamti kao vrabac. Ja sam takodje ravnodusan, mada ako dobijemo mi smo to i zasluzili godinama unazad tako da neke paralele sa panterima se ne mogu provlaciti za one koji bi to zeleli da rade.

Ma samo nek daju Trinkijeriju da sastavi tim i da pikamo taj EC kao ljudi. I onaj Partizan sto je zario i palio je rastao iz godine u godinu, tako mora ako zelis neke rezultate..ili jednostavno vezes ruke protivnicima kao ovi sad :mrgreen:

Poslednjih x godina smo ili tankovali jer nismo imali sa cime da igramo, ili smo se izvlacili u poslednji cas jer smo sklapali tim do januara.
A sad bi napredni od tima koji gubi kod kuce od Zadra da skacu na Real.

Naravno. Po meni, Ostoja bi trebao da ima nista laksi posao za narednu sezonu, a to je da obezbedi nesto veci budzet za igrace, tek za jednog igraca poput Renfroa vise (instant-kvalitet i pouzdanost, sposobnost samostalnog resavanja situacija, sad zvucim kao oglas sa infostud-a). Osim toga, imao bi zadatak i da obezbedi svom timu regularno takmicenje, da ne dobija telefonske pozive od izvesnih osoba pred majstoricu i da sme da uzme nesto vise od Kupa Srbije. To mu, kao izaslaniku vlasti koja je na nasoj strani sada, ne bi trebalo biti tesko, zar ne?

Ovo ostalo odradjuje kako treba, osim sto ga povremeno, uprkos redovnoj isplati i izmirenju dugova remeti neko zlonamerno FIBA saopstenje, ali nista sto nije neresivo. :mrgreen:

Ee, a mi se grobari zamlacujmo Evroligom...

...mada ako dobijemo mi smo to i zasluzili godinama unazad tako da neke paralele sa panterima se ne mogu provlaciti za one koji bi to zeleli da rade.

Naravno da paralela ne postoji, posto mi apliciramo za WC koji EL moze da da kome god hoce, bilo London Tauersima, bilo Slobodi iz Uzica, a ne uskacemo na mesta koja su drugi osvojili poput Pantera, kada ovi drugi kao slucajno utvrde da ne mogu i da im se ne isplati.

Dakle, jos dva dana nade za vecinu partizanovaca, strepnje za pantere, ravnodusnosti za mene, itd. :whistling: Nije da ce nedobijanje nesto resiti, ali ce dobijanje WC i definitivno zamaskirati realne probleme i dati jos veca krila vucicevsko-ostojicevskom pravcu prve panterske pratilje. A posebno bi me razocaralo da vidim vecinu partizanovaca koji se loze na malo 'leba i igara.
Zašto strepnja,pa vi ste brend !
Nada uvek postoji,liz sa Vučkove bulje još se nije osušio :cool:

Ma samo nek daju Trinkijeriju da sastavi tim i da pikamo taj EC kao ljudi. I onaj Partizan sto je zario i palio je rastao iz godine u godinu, tako mora ako zelis neke rezultate..ili jednostavno vezes ruke protivnicima kao ovi sad :mrgreen:

Poslednjih x godina smo ili tankovali jer nismo imali sa cime da igramo, ili smo se izvlacili u poslednji cas jer smo sklapali tim do januara.
A sad bi napredni od tima koji gubi kod kuce od Zadra da skacu na Real.
Skockaće sve to Trinkijeri kako treba, pa da osvojimo i taj Evrokup, šta nam teško. Naravno, ako ne dođe do masovnog pomora od ljubomore u Železniku i nekim slučajem stigne EL divlja karta. :mrgreen:

Da zatvorimo pricu:

Zenit St. Petersburg enters the EuroLeague for the 2018-19 season
https://www.eurohoops.net/en/eurole...enters-the-euroleague-for-the-2018-19-season/

Cudo je da smo i do samog kraja bili u njoj, a na tome mozemo da se zahvalimo nasem predsedniku Ostoji i njegovom marketinsko-lobisticko-naprednjackom radu (ako je Coki mogao da ubedi Djordija da je stabilan partner, ne vidim zasto ne bi i on, sa istom podrskom iza ledja), ali naravno, pobedjuje poluprazna hala, neambiciozan kvazi-tim i Gasprom.

A mi konacno mozemo da se vratimo pravim pitanjima, a to su telefonski pozivi pred majstoricu, kradje i neregularna takmicenja, kako se nadograditi za sledecu sezonu, sta ocekivati od Trinkijerija, i sl.

Ostoju sve ovo nece poremetiti kako rece, on ce nastaviti svoj put kroz institucije. :klap:Prva prilika je vec za koji dan, kada ce biti sednica ABA-lige, da vidimo kako ce on to nas da zastiti kao sto od zime prica. Ili ce mozda opet da cuti i ne talasa pred Panterima, tj. Cokijem.

Zenit gde je tutuban simonovic i sada matori renfro ?

Zenit sa polumrtvom halom, polupraznom...

Pare....Gasprom

Bice tamo za kos razliku. Nema veze , mi smo do kraja bili u igri zbog imena i publike...zbog titule, zbog vise fajnal fora i sa malim budzetom ...

Zenit?

Pa eto im pare...

Ja mislim da smo dobili vajld kard da bi covke krepo...

Iduce godine u aba ligi svim srcem za partizan i bufucnodt da se unisti to kopile titoisticko i lopovsko...
U podgorici ga ne pustiti u halu.

Ili mu tri put vise vratiti na isti nacin na koji je on sa placenicims sa bg ksldrme napao igrace buducnosti...

Pa nek se posle pitaju sto ih mrze u podgorici ..to gov.no mrze i ovde svi normalni ljudi...

Nismo mi bili u igri ni zbog imena ni zbog publike niti zbog prethodnih uspeha. Evroliga je, kao neuspesna menadzerska organizacija (bolest savremene Evrope), vise puta dokazala da ih to apsolutno ne zanima. Bili smo u igri jer su naprednjaci zagrizli da to proguraju, a imaju vec uigrane kanale preko koje su uguravali Ivo Lolu Ribara vise puta. Sve je to marketing, da se jednom glasackom telu predstavi kako se vodi racuna o Partizanu i da on nastavi da daje legitimitet uspesima naprednjacke frankestajn-mezimice, a da se drugom, jos glupljem glasackom telu predstavi kako se Partizan gura i kako su njihovi uspesi jos veci.

Ali da, Gasprom. Njet. :mrgreen:

Nama je Evrokup lepa prilika za evropsko prolece, uz pristojan tim mozda nam se vrati ona jedna lopta za cetvrtfinale. Jedina sansa za Evrolige vodi preko Abe, a sumnjam da je nekim cudom i uzmemo da je opet ne bismo igrali.

Zatvarace gornji prsten, to je nekih 10k mesta. To moze da se popuni narocito ako bude opet povoljna cena sezonskih.

Mada ja stvarno ne poznajem ni jednog Partizanovca koji voli Arenu, a bilo je tamo i lepih trenutaka. Makabi npr.

Protiv Zadra su zatvorili gornji prsten i bilo je njesra. Generalno Arena mora da bude dupke puna da bi se stvorila zadovoljavajuća atmosfera. Što će vrlo teško da se dogodi, plus kad uzmemo faktor frakcija u obzir biće poprilično mučno.

Što se tiče omiljenih utakmica u Areni, pored dvomeča sa Makabijem, meni je bilo odlično protiv Panatinaikosa, kad smo skinuli mrak našem novom košarkaškom domu.

Videcemo sta ce biti s Arenom i na sta ce to liciti. Sumnjiva odluka, ali ne mora ispasti tako lose. Zavisi i sta je potpisivano i sta stoji u ugovoru, jer taj petogodisnji ugovor ce (nadam se) trajati duze i od Grbe, Limara i SNS-a.

Meni licno odgovara Arena jer sam autoputem odmah tu, za sat vremena, ne moram da se zavlacim u grad.

Ocekivao sam nesto ovako. Pred pocetak prosle sezone, skupljali smo domace igrace i (relativno) mlade, a onda je dosao Trinkijeri, koji je poznat kao trener koji igra sa vec gotovim igracima, igra na veliku rotaciju onih koji vec znaju sta rade, i eventualno izbaci nekog proseka na visi nivo. A ne sa klincima... Legitiman pristup sa njegove strane, samo ne znam koliko je to za nas, i koliko je vec postalo glupavo sto kao klub ne znamo sta hocemo, u trenucima kada bismo morali imati bar definisan pravac.

Gordic mi je isto sumnjiv potez. Mogao bi da bude dobar, ali ume i da bude potpuno kontra. Vise volim timske igrace poput Renfroa, koji se uvek krecu u granicama ocekivanja, i koji nisu beskorisni na parketu cak ni kad ih ne ide. No, posto ce Gordic biti samo clan velike rotacije, kontam da ce se potencijalna steta minimizovati.

Aleksej, ogranicen igrac ali fajter, samo na osnovu toga bih ga rado video i dalje. Ipak, kosarkas koji je vrlo slab sa loptom, u svakom smislu. Ukoliko ide, nadam se da ce bar Jaramaz ostati, on je jedno od pozitivnih iznenadjenja.

Meni se Gordic nikako ne dopada, ne ume da bude deo rotacije. U svojoj glavi, on je neprikosnovena prva violina. Secam se kada ga je jos Dule slao u svlacionicu zbog "junacenja".

Nikolic je sa druge strane igrac kakvog bih uvek cuvao u timu, ima svoje kvalitete, pravi vojnik. Jedini nedostatak je sto je stranac, a tesko je naci domacu opciju da bude starter.

Voleo bih da nam ostanu svi domaci, osim S. Jankovica i Gagica. To bi znacilo da nam fale 3 visoka i jedan plej. Odavno nismo imali kvalitetnog stranog centra i pleja u kompletu. Novica u penziju ili je neozbiljan. Moze eventualno da nastavi da igra svaku drugu-trecu, sa minimalnom minutazom.

Poslednja izmena:
Zurnal kaze
Гордић, најбољи асистент у историји АБА лиге, рођен је 25. септембра 1988. у Мостару, висок је 193 и репрезентативац је Босне и Херцеговине

Komsije ; mislim da niste ni svesni koji talenat ste dobili u timu

Back