KK Partizan

Pa, ne bas, ne budimo prestrogi. :mrgreen:

Da su im oni glavni igraci, tako bi i bilo, ali nas tim se sprema da zaustavi igrace koji su vrlo, vrlo ozbiljni (Regland, Rivers, Perperoglu), igrace koji su ozbiljni (Beron, Faje), neugodni poput Odzoa, Cirbesa... i sasvim normalno je da solidni trecepozivci poput Davidovca i Dobrica mogu u takvoj situaciji da ti naprave stetu, da iskoriste prostor koji im ostaje. I pudla junior naravno, jeste da decko nije za ozbiljnu kosarku, ali radi 2 stvari, trazi rupe, ima zastitu od sudija na koje dobija bacanja kao od sale, i to je to.

Ali da, moras biti spreman na takve stvari, kao sto rece Trinki, ne mozes dozvoliti u plej-ofu takvu odbranu.

Gledam sad onu trojku Dobrica na kraju trece, tik ispred Belosevica. Ne znam kako ove iz ABA lige nije blam da to stavljaju kao neki izdvojen highlight utakmice, jbt. :hahaha:

Poslednja izmena:
Зна ли се нешто о повреди капитена?
Иначе штета за пораз...могло се до победе... и ако су против нас судије,публика...

S'obzirom za nekog ko nije gledao utakmicu,(Triper) previše proizvoljnih ispada.Šta sve neće forum da trpi.
Sreća pa nije gledao :lol:

- - - - - - - - - -

Иначе штета за пораз...могло се до победе... и ако су против нас судије,публика...

Od osnivanja vas ganjaju sudije,dok ste još sisali iz armijske cucle.
A za navijače,šta reći,stoka...ne znam kako su samo smeli da budu protiv vas svih 6 hiljada u hali :roll:
Eto u revanšu se barem nadaj da neće svi biti protiv vas (ili barem deo od nekih frakcija) :lol:

Svi su protiv vas: CiA, Mosad, Harp, Crni Gruja, Mirko i Slavko, Kesedzija Musa i Minja od Kostura. Samo su Vučić Aco i SNS sa vama.

Moze Ostoja da se javlja koliko hoce, jasno je i da mu je ovo neko drugi kulturno napisao, kao i da to ne znaci ama bas nista u naprednjacko-zvezdasrPskoj javnosti gde je dozvoljeno da krimi-pudla godinama divlja do mile volje, gde je gomila neregularnih, nesportskih, pa cak i potencijalno kriminalnih aktivnosti proslo ili nezapazeno, ili uz odobravanje.

Limar ce svakako da povede ekipicu iz kluba i igrace na sledecu stranacku akciju, a Zurnal ce da prebroji koliko je sekundi proslo kada su nasi navijaci zapevali Vesni. Slika i prilika.

Kao sto Covic manipulise svoju izlapelu pantersku rulju po televizijama i pravi i alibi i atmosferu kradje i mulja u kojoj jedino moze ostvariti "sportski rezultat", tako i Ostoja ovo "pise" za poneke navijace Partizana koji ce nasesti na to da se on kao bori za klub.

Sreća pa nije gledao :lol:
Dok se po tvojim komentarima na utakmicu vidi da si gledao, ali u sopstvenu WC solju.

Poslednja izmena:
Dok se po tvojim komentarima na utakmicu vidi da si gledao, ali u sopstvenu WC solju.

Sf5q0uG.png

A tebi i dalje prijatno hemoroidisanje između 4 zida i nastavak histerije na forumu ;)

A tebi i dalje prijatno hemoroidisanje između 4 zida i nastavak histerije na forumu ;)

:neutral: Oprosti sto nisam bio dovoljno jasan, ja uopste ne sumnjam da ti ides na utakmice, vec je poenta u tome sta ti ovde i kako pricas - a pricas kao iz sopstvene WC solje. O sportu ni reci, nista, suplje. A nek ti kolega brenka objasni stilske figure, on se hvalise da cita knjige.

Bilo bi lepo kad bi smanjio stepen opsednutosti mojom malenkoscu, znam kako ste proveli godine ovde tasterisuci i cupajuci kose zbog mojih ne uvek pametnih niti generalno specijalno svezih komentara, ali smiri malo dozivljaj. Ovo je malo freak-ovski sto radis.

I ne misli ikad da sumnjam da si deo pantera i Covicevih rent-a-delija, verujem da si redovan i medju DB-ovcima na severu rupe, ili makar redovan u rupi - ti decko upravo tako i zvucis i dotle dobacujes.

- - - - - - - - - -

Naravno da mu je neko drugi napisao...

Tegeltija. :mrgreen:

Како год ко схватао ово што је написао Мијаиловић је тачно,и не знам како би било против Партизана?
Срамота би било да нико ништа не изјави после(утакмице) а и због дешавања пре утакмице...

Sramota je da cutis mesec i po posto ti se suparnicki klub medijski ispoliva po tebi, posto sportski ne mogu da te pobede bez makar male pomoci nekog iz sudijske trojke, imas materijala da se zalis na sve tri utakmice, i ti to radis tek kada ti bitna serija visi o koncu, tj. jednoj utakmici, a znas da je klima takva da ne mozes nista mozda ni u mnogo ozbiljnijoj kampanji. Nije ovo saopstenje nesto sto nanosi stetu Partizanu, ali jeste kada se kao predsednik ne trudis oko kluba za koji radis, osim sto si iskoristio to sto si u vladajucoj stranci da uradis nesto sa dugom (Marfin), i to cemo videti sta kad naprednjaci konacno odu, i sto si platio evroligaski nivo trenera jer ti ne mozes da napravis strategiju kluba.

Mesec i po dana da odgovoris na ono sto se radi tvom klubu, ali zato revnosno u dva ujutro pises saopstenje na fotografiju Sergeja Trifunovica, revnosno saljes ljude iz kluba u stranacku kampanju, a igrace da igraju dnevno-politicke igrice na Jarinju.

Ili ako hoces, nije sramota ni cutati, ako znas da se izboris na drugi nacin. A limar koji je poslat u klub sa clanskom kartom kao "osiguracem" vlasti nije na liniji odbrane kluba ma sta on pricao, vec su poslednja linija odbrana igraci i njihov trener. A on je samo osigurac, neko ko ce kao da radi za klub ali pre svega za svoje poslodavce. Koji navijaju i forsiraju znamo vec kog frankestajna od kluba. Cisto da budemo jasni.

Poslednja izmena:
Pazite samo ovaj pasus, ovo tesko da je Ostoja seo i smislio.

“Da li je zbog svega nabrojanog, prozivki i pritisaka, Ilija Belošević onako presuđivao u subotu ‘namerne’ Partizanu, koje je u Nišu preinačio kolegi u poslednjoj sekundi, nakon gledanja tv snimaka? Da li je zbog pritisaka u subotu tri puta donosio odluke sa kojima se nisu slagala ostala dvojica arbitara, ignorišući njihov stav? Da li je imao isti kriterijum pri dosuđivanju čak četiri ‘namerne’ igračima Partizana, ne svirajući ni jednu nad njima? Želimo da verujemo da nije, nalazeći krivca za poraz u svojim greškama”, ističe predsednik kluba.

Stvarno bilo 4:0 u namernim licnim greskama? :eek:

Bas su ovi nasi grubijani, c-c-c.

Za 3 od ove 4 i ja mislim da su nesportske po danasnjim pravilima, jedino za onu Novicinu nisam siguran. Citiracu genijalne komentatore: "Isao je previse jako na loptu". :hahaha:
Problem je sto sa druge strane nije svirao identicne ili gore situacije, pa je nrp. Renfro dobio za sekiricu, a mislim Rivers nije kada je isto uradio Jaramazu. Odzo je za udaranje Vanje u glavu dobio obican faul.
Cirbes je za bacanje lakta, dok igra stoji, dobio..paz sad..opomenu! I jako se potresao. :mrgreen:

O izmisljenim faulovima na sutu za 3 i uzickim kolima smo vec pisali. To je vec folklor. Ovde je vec postalo normalno da ocigledne sudijske greske postaju zvanicni Highlights-i. Ludilo.

Sramota je da cutis mesec i po posto ti se suparnicki klub medijski ispoliva po tebi, posto sportski ne mogu da te pobede bez makar male pomoci nekog iz sudijske trojke, imas materijala da se zalis na sve tri utakmice, i ti to radis tek kada ti bitna serija visi o koncu, tj. jednoj utakmici, a znas da je klima takva da ne mozes nista mozda ni u mnogo ozbiljnijoj kampanji. Nije ovo saopstenje nesto sto nanosi stetu Partizanu, ali jeste kada se kao predsednik ne trudis oko kluba za koji radis, osim sto si iskoristio to sto si u vladajucoj stranci da uradis nesto sa dugom (Marfin), i to cemo videti sta kad naprednjaci konacno odu, i sto si platio evroligaski nivo trenera jer ti ne mozes da napravis strategiju kluba.

Mesec i po dana da odgovoris na ono sto se radi tvom klubu, ali zato revnosno u dva ujutro pises saopstenje na fotografiju Sergeja Trifunovica, revnosno saljes ljude iz kluba u stranacku kampanju, a igrace da igraju dnevno-politicke igrice na Jarinju.

Ili ako hoces, nije sramota ni cutati, ako znas da se izboris na drugi nacin. A limar koji je poslat u klub sa clanskom kartom kao "osiguracem" vlasti nije na liniji odbrane kluba ma sta on pricao, vec su poslednja linija odbrana igraci i njihov trener. A on je samo osigurac, neko ko ce kao da radi za klub ali pre svega za svoje poslodavce. Koji navijaju i forsiraju znamo vec kog frankestajna od kluba. Cisto da budemo jasni.

Ок,то је из твог угла гледано...вероватно ниси усамљен,( а нисам ни ја,веруј)али многе ствари могу ти написати,али било би то као неко "контрирање" или као да браним АВ или СНС...
а то не могу...Ево само пар ствари: нису(или НИСМО,јер немамо други КК који волимо,тако да је ово наш) ћутали после ТРИ утакмице ,него после две
(па сад ако би и то разматрали могло би се рећи "ко се жали после добијене???" или "нисмо хтели због господских манира" или "има ли сврхе кукати у оваквој Србији ?...)
Не бих коментарисао много о сергеју т....а по мени сигурно је бољи потез бити на Косову и Метохији него дати рекламу дневно политичком сергеју...али то је већ друга тема ,
нема везе са кошарком ...неко воли еу а неко не воли ни ЦЕЛУ Србију...
Да не причамо ко је и како и зашто правио дугове док смо били ЈАКИ,и зашто то није уновчено...колико-толико,знам да не може превише...и где је тада била стратегија...?
Има још...нећу, о томе...за сада мени је довољно то што смо постали јаки да можемо да победимо ЦзвФмп упркос судијама,што имамо и тим и тренера,и не читам сваки дан
"...катанац"...а ове нисмо победили (ову задњу) због судија и глупости нашег играча...значи да јесте НАШ Партизан уздигнут,а ако Бог да надамо се и више...
Да поновим за сада мени је ово довољно...и било би лепо да никог од "политчки активних" не видим ни на трибинама а камоли у управи...
...а нисам ни у једној странци,нисам ни затуцан,заслепљен ...
Ето толико...свако добро...

Poslednja izmena:
:neutral: Oprosti sto nisam bio dovoljno jasan, ja uopste ne sumnjam da ti ides na utakmice, vec je poenta u tome sta ti ovde i kako pricas - a pricas kao iz sopstvene WC solje. O sportu ni reci, nista, suplje. A nek ti kolega brenka objasni stilske figure, on se hvalise da cita knjige.

Bilo bi lepo kad bi smanjio stepen opsednutosti mojom malenkoscu, znam kako ste proveli godine ovde tasterisuci i cupajuci kose zbog mojih ne uvek pametnih niti generalno specijalno svezih komentara, ali smiri malo dozivljaj. Ovo je malo freak-ovski sto radis.

I ne misli ikad da sumnjam da si deo pantera i Covicevih rent-a-delija, verujem da si redovan i medju DB-ovcima na severu rupe, ili makar redovan u rupi - ti decko upravo tako i zvucis i dotle dobacujes.

Za tebe samo ovo:

HBCRMn9.png

"Svako normalan" (sto bi rekli oni po televizijama) posle razgovora sa frustriranim grobljem pozeli samo da prijateljski pomiluje Ficu, osmehne se Mama Veci, i s postovanjem izljubi ruke Nebojsi. :cool:
Svako bira svoje drustvo, neki su zarko zeleli u Zeleznik.

...значи да јесте НАШ Партизан уздигнут

Jeste, ali to je politicka volja da se malo popusti uze (isto kao sto je bila da se zategnemo dok se uzdizala FMP Zvezda Diva), posto smo neko vreme bili na vrlo kratkom. I sad smo uzdignuti u odnosu na jedan dosta nizak nivo za klub kao sto je nas.

Ja ne sporim Ostojinu zelju da bude funkcionalan predsednik, ali covek je limitiran svojim politickim poreklom (cela ta naprednjacka nekompetencija da se bavi bilo cime) i tim politickim dolaskom. Zna se kome on odgovara i sta ce mu biti prioritet kad mu se kaze. U tim uslovima, postovati i ocekivati nesto od takvih ljudi prosto nije moguce. A za ponesto dobro sto ce da urade, ja samo cekam da nam jednog dana neko isporuci racun...

Svejedno, tu su i dalje stvari zbog kojih je Daniloviceva i Vujoseviceva uprava kritikovana - nedostatak opste strategije, zivotarenje iz sezone u sezonu, zavisnost samo od igraca i trenera. Mi ne bismo imali ni ovu sansu da nije doveden ozbiljan trener koji je presao malo limite ekipe i vratio veru u rad, sistem i trening.

Nema sta da se suzdrzavas, necu dozivljavati kao kontriranje. Imamo neke razlicite poglede na stvari, a neke i iste, i sve je to normalno.

Do poluvremena, lose je sto nemamo unutrasnju igru - Panteri imaju makar mesa dole, a i dobro skupljaju. Jesu ih momci dobrom odbranom sveli na los sut spolja, ali su im neki sutevi izasli srecno. Doduse, i nama.

Fale neki igraci sa svojim doprinosom, ali samo koncentrisano pre svega u odbrani, pa dokle doteramo. I pamet u glavu sa faulovima i bonusom, posle onog dzukackog poteza Perperoglua i nesportske, uvedeni smo u bonus lagano, a oni nisu do poslednjeg minuta cetvrtine. Iskusni igraci sve to dobro koriste.

Back