KK Partizan

Covicevi veceras moraju dobiti, sigurno da su favoriti jos veci nego u Nisu i dobro nabrijani. Nije bauk da se i izgubi, svejedno dal cemo biti drugi sto je ipak malo teze ili treci, mozda bi nam vise odgovaralo cetvrto mesto i susret sa Czt u polufinalu, pre imamo sansu na dve dobijene umesto na tri.

Mi ni protiv jedne ekipe nismo favoriti u PO. Slazem se da bih voleo da vidim Alien vs Predator u polufinalu, pa nek se Bokan i Covic gloze do mile volje.

Ne blistamo veceras, ali smo za sada bolji. Steta sto je razlika ovako mala, morala je da bude barem 6-7 za nas. Ocekujem da nas u trecoj preokrenu, krenuce sut nekom od njihovih.

Brka i Pejdz da se pojave na utakmici.

Nisam nezadovoljan, imali smo 2 suta za pobedu protiv jaceg protivnika na gostovanju. Pritom smo poprilicno lose odigrali.

Ne znam sta mi je nejasnije, zasto je Pejdz ono onako sutirao i zasto Vanja nije sutirao za 3 nego isao na produzetke???

Poslednja izmena:
Ovo je Trinkijeri izgubio kad je trazio faul umesto da branimo napad. Nista strasno, ocekivao sam da nas rutiniraju, definitivno cemo im biti tvrd orah ako se sastanemo u PO, a tu ce biti cirkusa u najavi.

Ovo je Trinkijeri izgubio kad je trazio faul umesto da branimo napad. Nista strasno, ocekivao sam da nas rutiniraju, definitivno cemo im biti tvrd orah ako se sastanemo u PO, a tu ce biti cirkusa u najavi.

Ni meni nije jasna odluka, pogotovo u utakmici na ovako mali broj poena, ali dobro, preuzeo je odgovornost i pogresio.

Poslednja izmena:
Stigoh pogledati poslednjih pet minuta, dovoljno.

Po meni, Trinkijerijev potez da se pravi faul i da se uzme sut za pobedu u ruke je odlican pedagoski. Ova utakmica jeste vrlo bitna, ali i ostavlja dovoljno lufta za takve stvari. Prosto, ekipa se uci karakteru i mentalitetu. Mogli su pustiti njihov napad do kraja i vrlo moguce, s obzirom na pisljiv karakter ove generacije Pantera, izboriti produzetke, ali covek je pokazao muda, tome uci i svoje igrace, i to je to. Ja skidam kapu. Jedino mislim da je morao neko od domacih igraca sutirati, a ne Pejdz, jer domaci igraci su nosioci identiteta i svlacionice svake sampionske ekipe, a ne stranci.

Naravno, ako smo izgubili, raduje me da smo izgubili ovako, sa sutem za pobedu u rukama, sa kontrolom sudbine u svojim rukama protiv favorizovanog protivnika na njegovom parketu, u momentu kada oni moraju da ti se revansiraju. Mi ionako nemamo sada kapacitet da sada tucemo redovno bilo koja od tri favorita u ABA. Zato trening, i onaj Novicin stav "sledeca ce uci".

A šta ako je Trinkijeri tim potezom, ustvari izabrao Zvezdu za duel u plejofu?
Ne može on da kaže igračima izgubite, prosto to nije nivo jednog takvog trenera, ali.....
Iskreno, ja da sam na mestu Trinkijerija, isto bih birao....

Povreda Renfroa, tako sto je govedo uletelo klizeci, bez namere da juri loptu, vec da i po ovu cenu zaustavi protivnika:

zQI7EdP.gif

Naravno, uvek kad Panterima nesto gusto, krecu "slucajne" povrede. Zivim za dan kad ce neko ovo govedo Lazica da prefabrikuje, kao sto je sinoc resetovan onaj "sto yebe". Drugi odnos sa takvim "sportistima" ne bi ni trebao da postoji.

Sramno i tendeciozno suđenje u trećoj i četvrtoj četvrtini.
Grk zaštićen kao beli medved kad se spusti na niski post, svira se faul čak i kada ga neko mrko pogleda.
Sa druge strane, recimo ovaj klizeći start Lazića nije sankcionisan.

Odžo isto može da radi šta hoće, dopušteni su mu rvački zahvati prilikom borbe za poziciju pod košem, da kampuje u reketu i svira se naravno faul kad god se malo jače pipne.

I pored svega toga Partizan je bio na jednu loptu do pobede.

Poslednja izmena:
Sramno i tendeciozno suđenje u trećoj i četvrtoj četvrtini.
Grk zaštićen kao beli medved kad se spusti na niski post, svira se faul čak i kada ga neko mrko pogleda.
Sa druge strane, recimo ovaj klizeći faul Lazića nije sankcionisan faulom.

Odžo isto može da radi šta hoće, dopušteni su mu rvački zahvati prilikom borbe za poziciju pod košem, da kampuje u reketu i svira se naravno faul kad god se malo jače pipne.

I pored svega toga Partizan je bio na jednu loptu do pobede.

sudjenje bese sramno

malo nam je falilo

trinkijeri je cudo , to oni nemaju...

ovi izdr.kani toboz preplaceni igraci covicevi su otpad koje niko u evropi nije hteo pa dodjose tu...

hvala trinkijeri na svemu, aj sad u polufinalu prodajmo skupo kozu ali nemojte cigancici da se opustate...

bice tu povuci potegni... nama je i ovo dosta ... s obzirom na tim...

- - - - - - - - - -

Povreda Renfroa, tako sto je govedo uletelo klizeci, bez namere da juri loptu, vec da i po ovu cenu zaustavi protivnika:

zQI7EdP.gif

Naravno, uvek kad Panterima nesto gusto, krecu "slucajne" povrede. Zivim za dan kad ce neko ovo govedo Lazica da prefabrikuje, kao sto je sinoc resetovan onaj "sto yebe". Drugi odnos sa takvim "sportistima" ne bi ni trebao da postoji.

OVO JE ZA ZATVOR!!!

klizeci u kosarci, namerno uklizati nogom ???

COVICEVA STOKA... da je normalne drzave i sudske organizacijeo vaj ne bi na teren dugo krocio...

u najmanju ruku zasluzio je da m uenko posteno polupa surlu iduci put...

Prizeljkujem Zvezdu u polufinalu i nadam se da Cedevita nece kiksnuti protiv Olimpije, u dva meca Partizan ima sanse da ih izbaci i to treba da mu bude prioritet pa makar i ne osvojio ABA ligu. U ovom momentu je vaznije njih izbaciti iz koloseka .
Sto se tice meca, utisak je da mozemo mnogo bolje i da nedostaje Stefan Jankovic i Nikolic, Jaramazu nedostaju mecevi i vreme da se uklopi ali bice dobro pojacanje. Ocekujem tim u top formi za plej of.

Lazic je isao da povredi namerno Renfroa i tako nesto mozemo ocekivati u predstojecim duelima, klizeci start nije slucajan, namera se vidi iz aviona.

Poslednja izmena:

zQI7EdP.gif

Da si ti nama živ i zdrav još dugo dugo godina a do tada ćeš gledati ovako nešto od Lazića kako vaša goveda sakati :ok:

Prizeljkujem Zvezdu u polufinalu i nadam se da Cedevita nece kiksnuti protiv Olimpije, u dva meca Partizan ima sanse da ih izbaci i to treba da mu bude prioritet pa makar i ne osvojio ABA ligu. U ovom momentu je vaznije njih izbaciti iz koloseka .

Meni ova utakmica pokazuje zasto nisam zeleo njih ni Buducnost - zato sto ce obaviti svaku radnju van terena, ili onu najprljaviju na terenu. Sa druge strane, nas predsednik nece stati u zastitu svog tima vec ce da se izvinjava, cestita sportski, zahvaljuje predsedniku svoje stranke zbog koga je i dosao na poziciju, da salje kosarkase na granicu sa Kosovom kad mu kazu, i slicno.

Secamo se one sezone kad su Panteri prvi put "posteno" postali sampioni, cele serije "slucajnih" povreda zbog kojih nismo odigrali kompletnu utakmicu niti jednom, namestanje sudijskog kriterijuma kad im je dosla voda do usiju, konferencije za stampu mutavog Rudonje i naravno Covica... Sta mozemo bolje ocekivati sada? Isto i sa Buducnoscu. To su klubovi koji vodi najgori olos kojem nije mesto u kosarci, a koji vodi ovu ligu - politicki kriminalci, sverceri, ratni profiteri, manipulatori i teski prevaranti. I sa njima kao da se borimo nesto na parketu... Kako da ne.

Naravno, razumem kosarkaski rezon prizeljkivanja njih, sve favorizovane ekipe su timski teska truba, ali su dovoljno individualno kvalitetniji od nas da ne mozemo da pretimo.

I ja bih bio blagi optimista po pitanju iznenadjenja, ali kad vidim da Renfro nece trenirati jedno vreme a mozda ni igrati zbog ovog divljackog poteza jednog kretena, ne vidim sta drugo momci mogu da rade osim da izadju, pobiju se i fizicki (kosarkaski su vec pokazali da mogu da se nose egal), pa ako nam se dozvoli, dozvoli...

Da si ti nama živ i zdrav još dugo dugo godina a do tada ćeš gledati ovako nešto od Lazića kako vaša goveda sakati :ok:

Ma jok, necu ja to moci izdrzati, otici cu kod Gazde napacenog krimosa sa kompleksom manjka vaznosti i centimetara, pravac u Zeleznik da navijam za njegov privatni klub za koji je uzeo grb kluba za koji navijam, i za njegovog sina, Vesnu i da mi debili poput Lazica budu kapiteni, poput vas Pantera. :cool:

Aj, da ne kazem sta. Cega se normalan stidi, Panter se time ponosi...

Poslednja izmena:
Znas kako narod kaze, ko drugoga sakati sam ce biti osakacen. Karma je cudo.
Nedovoljno je ovo.Što se vas tiče nadam se da će vas tek sakatiti.Ništa manje mafijaški Danilovićev projekat iz Aleksandrovca nije zaslužio.
Ma jok, necu ja to moci izdrzati, otici cu kod Gazde napacenog krimosa sa kompleksom manjka vaznosti i centimetara, pravac u Zeleznik da navijam za njegov privatni klub za koji je uzeo grb kluba za koji navijam, i za njegovog sina, Vesnu i da mi debili poput Lazica budu kapiteni, poput vas Pantera. :cool:

Aj, da ne kazem sta. Cega se normalan stidi, Panter se time ponosi...
Definicija za normalnog je vama nepoznata.
Od gubitka kontakta sa mozgom kada vam je Abu Bekir Mudžahedinović postao idol,vi ste postali ruglo i kacer košarkaške Srbije.
U ovom slučaju čega se normalan stidi,frakcijaški ljubitelji splitkse braće se ponose.
Al' kako kaže vaša humna iz 'rvatske "zaboravit' ću sve,sve što bilo je u Duleta sam se ja zaljubio".

Definicija za normalnog je vama nepoznata.
Od gubitka kontakta sa mozgom kada vam je Abu Bekir Mudžahedinović postao idol,vi ste postali ruglo i kacer košarkaške Srbije.
U ovom slučaju čega se normalan stidi,frakcijaški ljubitelji splitkse braće se ponose.
Al' kako kaže vaša humna iz 'rvatske "zaboravit' ću sve,sve što bilo je u Duleta sam se ja zaljubio".

Ti uvek kazes malo ali vrlo nerazumljivo i ne bas bistro. Dok sam pokusavao da shvatim ko je Abu Bekir, mozda neko kome je keva iz Cacka, i otkud sad Dulo odjednom u prici.... Secer mi je opao, krenuh taman u IDEA-u da kupim neki srbski konditorski proizvod.

Ali u pravu si definitivno, ukoliko normalnost podrazumeva prihvatanje lazne Zvezde iz Zeleznika i ratnog profitera, politickog kriminalca, secikesu i kontroverznog biznismena kao uglednog sportskog radnika, a odbacivanje proslavljenih i uspesnih kosarkasa i trenera kao "kacer", onda je to to. Kao sto bi onaj vas napaceni Covke rekao, sta ce u lozi Djordjevic, Danilovic i ostali ... Mera normalnosti danasnje kosarkaske Srbije su nepismeni Panteri ogranicenih kapaciteta kojima je debil poput Lazica kapiten, a kriminalac poput Covica legenda, a u lozi sede Vesna, Djilas, njegova mladjana curica kosarkasica, Vucic, njegov bata, Milo i Bokan... doduse sa ovom poslednjom dvojicom ste se posvadjali od kada vam ne placaju mutavog trenera koji trenutno pravi sebi roming.

Poslednja izmena:
Mislim da to ni Vesna ne stavlja u usta, prosto nije higijenski. Mozda samo vi sto ga prihvatate kao neophodnog, kao Legendu. Ako ostane mesta od Dula. Ali navikli ste vi svasta da gutate, kao sto su nam pokazale prethodne godine. I klub ste odbacili zarad drugog, rebrendiranog, rent-a-navijaci. :hahaha:

Misliš ili znaš pouzdano? To da li je higijenski ili,tebi prepuštam jer se u to najbolje razumeš.
Navikli ste vi sve i svašta da gutate pa ste tako velikog Vođu prihvatili zarad malo šećera sa njegove zadnjice :cool:

Evo ga Biserko :lol: Ne kopiraj,budi malo maštovit ako već želiš nešto da kažeš.
Bez tvoje pratilje totalno si pogubljen ;)

- - - - - - - - - -

Povreda tog Renfroa,to je sami mali deo povraćaja za onaj divljački faul u finalu kupa.Idemo dalje ;)

Ne kopiraj,budi malo maštovit ako već želiš nešto da kažeš.

Ti si decko tolika botina da bukvalno kopiras ono sto ja pricam, samo na suprotnu stranu. Od reci do reci, iste fraze. Znam da ne dobacujes daleko, a botuje ti se, al imaj makar malo obraza da bar druge ne prozivas za to. Minimum Panterskog dostojanstva.

Inace, Fegi od kad je otvorio instagram nalog, ne silazi ovakvim RSB-ovcima sa dzigerice.

qOgqYqk.jpg

Posle Kupa je zbog "faula" nad malim debeljucom, kao i vise nego ocigledne nesportske u poslednjoj sekundi napravljena nevidjena kradja, iako se Partizan mogao pozaliti na sijaset stvari i tokom utakmice i u finisu (nepostojeci faul nad Dobricem, prestup istog posle bacanja, koraci Berona prilikom postizanja trojki, itd).

To je rezultiralo kriterijumom u kom je "normalno" i pohvalno sudjenje ovakva kradja u relativno nebitnoj utakmici, gde se ne sviraju faulovi za koje se i u fudbalu moze dobiti crveni karton. Sve to podseca na ona vremena kada namerna pesnica u lice nije bila faul, kada se moglo izbaciti igraca iz tima "slucajnom" povredom...

Poslednja izmena:
Ti si decko tolika botina da bukvalno kopiras ono sto ja pricam, samo na suprotnu stranu. Od reci do reci, iste fraze. Znam da ne dobacujes daleko, a botuje ti se, al imaj makar malo obraza da bar druge ne prozivas za to. Minimum Panterskog dostojanstva.

:hahaha::hahaha::hahaha:
Izvin'te senjor,nisam odmah prepoznao vaš brend "ne kopiraj,budi malo maštovit".

Back