Prizeljkujem Zvezdu u polufinalu i nadam se da Cedevita nece kiksnuti protiv Olimpije, u dva meca Partizan ima sanse da ih izbaci i to treba da mu bude prioritet pa makar i ne osvojio ABA ligu. U ovom momentu je vaznije njih izbaciti iz koloseka .
Meni ova utakmica pokazuje zasto nisam zeleo njih ni Buducnost - zato sto ce obaviti svaku radnju van terena, ili onu najprljaviju na terenu. Sa druge strane, nas predsednik nece stati u zastitu svog tima vec ce da se izvinjava, cestita sportski, zahvaljuje predsedniku svoje stranke zbog koga je i dosao na poziciju, da salje kosarkase na granicu sa Kosovom kad mu kazu, i slicno.
Secamo se one sezone kad su Panteri prvi put "posteno" postali sampioni, cele serije "slucajnih" povreda zbog kojih nismo odigrali kompletnu utakmicu niti jednom, namestanje sudijskog kriterijuma kad im je dosla voda do usiju, konferencije za stampu mutavog Rudonje i naravno Covica... Sta mozemo bolje ocekivati sada? Isto i sa Buducnoscu. To su klubovi koji vodi
najgori olos kojem nije mesto u kosarci, a koji vodi ovu ligu - politicki kriminalci, sverceri, ratni profiteri, manipulatori i teski prevaranti. I sa njima kao da se borimo nesto na parketu... Kako da ne.
Naravno, razumem kosarkaski rezon prizeljkivanja njih, sve favorizovane ekipe su timski teska truba, ali su dovoljno individualno kvalitetniji od nas da ne mozemo da pretimo.
I ja bih bio blagi optimista po pitanju iznenadjenja, ali kad vidim da Renfro nece trenirati jedno vreme a mozda ni igrati zbog ovog divljackog poteza jednog kretena, ne vidim sta drugo momci mogu da rade osim da izadju, pobiju se i fizicki (kosarkaski su vec pokazali da mogu da se nose egal), pa ako nam se dozvoli, dozvoli...
Da si ti nama živ i zdrav još dugo dugo godina a do tada ćeš gledati ovako nešto od Lazića kako vaša goveda sakati
Ma jok, necu ja to moci izdrzati, otici cu kod Gazde napacenog krimosa sa kompleksom manjka vaznosti i centimetara, pravac u Zeleznik da navijam za njegov privatni klub za koji je uzeo grb kluba za koji navijam, i za njegovog sina, Vesnu i da mi debili poput Lazica budu kapiteni, poput vas Pantera.
Aj, da ne kazem sta. Cega se normalan stidi, Panter se time ponosi...