Ne znam hocu li moci ispratiti vecerasnju utakmicu.
U svakom slucaju, jos smo veci autsajderi nego pred finale Kupa, kada se osecalo da smo sposobni da ih iznesemo zbog bolje forme i timske igre. Nije ni sada kosarkaski situacija mnogo drugacija, ali Panteri su dobili svoju porciju po svojoj skupocenoj guzi, krimos iz Zeleznika je odradio svoju igricu u vidu opravdavanja svoje nesposobnosti i pritiska naokolo, bice jaci za standardnog Fajea, korisnu sirovinu Odzoa, i Riversa koji je naravno macka u dzaku koja ne mora da puno promeni stvari, ali i moze dosta toga da im donese.
Mi cemo biti jaci za, u najboljem slucaju, spremnog Zagorca ali van ritma. Nikolic izgleda i dalje nije spreman.
Ulog je dosta bitan, odredjuje se sa koje pozicije igramo u plej-ofu. Imamo argumente zasto je bolje i sa ove i sa one pozicije, ali svakako je najbolje da sopstvenom dobrom igrom sami odredjujemo svoju sudbinu.
Sto se kalkulacija tice, ja bih voleo pobedu veceras, nase trece mesto i polufinale sa Cedevitom, vise zbog zelje da se Milovi i Batini pokolju vrlo zestoko medju sobom i iscrpe u finalu. A nama je svejedno, svi su na papiru kvalitetniji od nas dovoljno da nas odrade, ali i poprilicno neubedljivi kao favoriti.
PS: Sad vidim da je Krka dobila Cedevitu.
Uz jos jedan kiks Cedevite (Olimpija), i sve nase pobede do kraja, mi smo drugi.