KK Partizan

Sta radi ovo vesela druzina u narandzastom?! :eek: Potpuno su unistili utakmicu, a i igraci (i jedni i drugi) svesrdno pomazu da ovo ne lici ni na sta. Ako ovako nastave ima da traje 3 sata.

Opis utakmice u jedno potezu: Nikola Jankovic sutira za 3 z:mrgreen:

Poslednja izmena:
Drugari, ovo saopstenje objavljeno na sajtu KK Partizan, kao i pratece obracanje Ostoje u ove sitne sate je kap koja je u meni prelila casu zuci. Dokle god traje zulum u ovoj zemlji, ja sam sa pracenjem kidnapovanog SD Partizan zavrsio. Mi do daljnjeg ne postojimo, imamo instalirane AV uprave sa jednim zadatkom, da u najboljem slucaju budemo drugi. Stoga svim Grobarima zelim da sacuvaju zivce, da parafraziram Duleta, doslo je vreme k@rvinih sinova. Vidimo se u nekom drugom, normalnom filmu.

A onomad kad je onaj celavi nosio Partizanov dres za vreme kampanje, tad nije bio nikakav problem? A sto je najgore, Sergej se samo slikao i nista vise od toga. A Ostoja brze bolje da se izvini gospodaru. Kako se poltroncina oglasila, sva sreca pa navijaci Partizana nisu budale da veruju ovom govnetu, pa-pa Ostoja i ono malo ljudi sto ti je verovalo sada vidi ko si i sta si. Stvarno, nista im nije sveto. Ali polako, nicija nije do zore gorela.

Ima jedna pozitivna stvar u vezi svega ovoga: A to je reakcija Grobara. Ovo je Covicu legendo na nas nacin.

I da.. Ocigledno je tacno da vodja nikad ne spava.

Poslednja izmena:
Biće zanimljivo u Pioniru na sledećoj utakmici, poltronska g0vna će biti adekvatno pozdravljena. Klub su prvo navijači, pa igrači, onda trener, pa svi ostali, a reakcija navijača na ovu bljuvotinu je pokazala da nam klub ne mogu oteti. Uprava je jedina koja se obrukala, a one se često i lako menjaju.

I po ko zna koji put debilni naprednjaci su propustili savrsenu priliku da precute. Sada ce samo da izazovu kontra reakciju.
Gde mi zivimo kad Limar mora da se pravda u sred noci, vikendom! :zima2:

A zamislite samo kako se sada oseca ona bubasvaba Tosa. Ili je ovo mozda neki znak da im je odzvonilo. z:mrgreen:

Nadam se nekoj kreativnoj ideji za sledecu utakmicu, pa nek se ogradjuje od svih nas.

Poslednja izmena:
Taman sam nekako sebe naterao da pratim Partizanove utakmice i da se nadam da ćemo uskoro postati bar onakav klub kakav smo bili do pre 5,6 godina kad ono, eto ti ovog saopštenja o Trifunoviću od kojeg me je bukvalno zabolela glava! Dragi moj Partizane, od srca ti želim skori bankrot, da te više ni jedan navijač ne gleda i svake godine niži rang takmičenja!

Ne vidim cemu razocaravanje Partizanom zbog poteza jednog ljigavca. Taj ce i onako posle Vucica da preleti gde vec treba, nije mu strano, prica se da je cak blizak prijatelja V. Jeremica.

Partizan postoji 70+ godina i nek postoji jos 10 puta toliko. Samo treba staviti na znanje ovakvima da bljuvotine ne prolaze tek tako.

Mega izgubila od Zadra, tako da nama treba jos jedna pobeda da i matematicki osiguramo PO. Sledece nedelje cemo znati da li mozemo da se pomerimo sa cetvrtog mesta ili ne.

Poslednja izmena:
Duel sa Cedevitom uopste nije izvestan, ali je sudbina u nasim rukama. Buducnost ima 3 utakmice u kojima moze da se oklizne protiv Mege u gostima, ostale dobija. Mi igramo sa Panterima 1 i necemo naravno biti uopste favoriti, dobijamo kuci Igokeu a mozemo se okliznuti protiv Pantera 2 u Zelezniku, mada najverovatnije dobijamo. Ali kao sto rekoh, sve je u nasim rukama, i sve 3 pobede uopste nisu neka fantazija, samo je cinjenica da ne mozemo racunati na njih kao nesto sigurno.

Odlicna reakcija na Evrokup i onakvo ispadanje, ekipa napreduje prema ocekivanjima... Timska odbrana je veceras bila neverovatno dobra, a moze biti jos bolja, ukoliko se bude konacno popravio defanzivni skok. Sve je bilo na mestu, Buducnost je uvedena brzo u nas ritam, kontrola utakmice potpuna, a da smo jednako kvalitetni na papiru sa njima, palo bi lagano pranje stoka razlikom.

Ovo je klasicna "statement win", gde potvrdjujemo da cemo se boriti i da se ozbiljno racuna na nas. Za Buducnost, ovo je jos jedan dokaz da su najverovatnije bivsi - ekipa bez hemije, bez srca, bez zara. Buducnost i Panteri 1 idu linijom manjeg otpora, tj. njihovi treneri... sve se prepusta najiskusnijim strancima, baza domacih igraca koja je osnov svake sampionske ekipe uopste ne vodi glavnu rec... Samo sto kod Pantera bar iskacu tu i tamo, samo ne mogu uspostaviti kontinuitet. Da se razumemo, nase osvajanje ABA lige bi bilo najvece iznenadjenje u ko zna koliko godina, ali upravo tu lezi nasa jedina sansa - ekipa je svakako manje kvalitetna i mnogo manje iskusna od Dzeksona, Reglanda, Perperoglua, Klarka, Riversa, Pulena i ostalih, ali imamo standardno dobru atmosferu okupljenu oko harizmaticnog Trinkijerija koji lepo napreduje s ekipom.

Kada bismo imali uz Renfroa jednog iskusnog beka koji moze da izmisli poen, kao i jednog centra sa kontinuitetom i mogucnoscu da u vecini slucajeva omoguci makar dubinu u nasoj igri (ne mora briljirati) i to umesto Gagica ili S.Jankovica, Trinki bi se prosetao ligom.

Inace, Renfro i kad ne briljira, razigra tim. Veceras u kanalu Marinkovic, Gagicu su odma' napravljena deca pod kosem, ali sve su to igraci koji ce tu i tamo eksplodirati i uraditi nesto dobro. A veceras, Sy i Gegic su po meni bili ubedljivo najvazniji iz drugog plana... to je ona atletika i angazovanost koja jedina pravi razliku u nasu korist protiv ovoliko kvalitetnijih rivala.

PS: Uzgred, kada bi se konstantno povredjeni Zagorac vratio u mod s pocetka sezone u najbitnijim utakmicama... to bi nam dosta popravilo svaku vrstu sansi. Nadam se da ce biti spreman.

Poslednja izmena:
Doktorska disertacija Andree Trinkijerija veceras!!! :worth: Ovakvu odbranu nismo odigrali jako, jako dugo.
Cak je i atmosfera bila solidna, cenim zato sto se mandrili, za promenu, nisu prozivali medjusobno.

Dobra stvar je da imamo prostora za napredak, ovo veceras je bilo bez Zagorca i Nikolica, i jos Vanja i Pejdz u kanalu.

Sada mozemo da pokusamo da bacimo 2 dvorska tima jedan na drugi, nisu neke sanse, ali nije ni nemoguce.

Naklon za fotografa, odlican ubod!

DzEhJzoWkAERJ0K.jpg

Prilozi

• DzEhJzoWkAERJ0K.jpg
    DzEhJzoWkAERJ0K.jpg
    160,6 KB · Pregleda: 2
Slažem se da smo odlično odigrali sinoć, ali opet Budućnost je dosta bila hendikepirana povredom Bitadzea na samom startu utakmice.

Inače, malog Gegića sam baš zgotivio. Biće od njega dobar igračić.

Nikola Janković baš prijatno iznenadio. Za razliku od mombrila Gagića, dečko zna da misli dok igra.

Ukoliko ga dovedemo zaista, samo jos jedan mladi (ne premladi) prospekt koji juri neku svoju poslednju sansu da se probije u karijeri. Jos jedan (1/2) bek bez suta, vredan zbog brzine i agilnosti.

Iskreno, vec ne znam koji ce nam, osim sto skupljamo od polu-proizvoda sta se skupiti moze, pa kao nesto ce ostati i za sledecu sezonu.

Uzasan je problem sa domacom bazom, pogledajte tek ostale klubove, narocito 3 najskuplja i najjaca u ligi. Jedino zato razumem ovo gomilanje polu-igraca.

Jaramaz na pozajmici do kraja sezone, kakav idiotski potez (ili usluga Misku). :dontunderstand:

On ako odigra dobro, postoje samo 2 ishoda, oba nepovoljna po nas. Ili ga razigravamo za nekog drugog ili mu podizemo cenu, pa ce skuplje da nas izadje da ga zadrzimo.

Instant kvalitet ne donosi.

Utakmica Partizan - Budućnost pokazuje svu propast evropske košarke, samo na nivou ABA lige.
Jbt, mi smo imali jednog našeg igrača koji je prebacio 10 poena. Na stranu Vučić i njegovi poltroni, nije Partizan Darušafaka ili Makabi pa da gomila amerikance.

Mi imamo Pejdza, Lendejla, Renfroa i Sija od "Amerikanaca" (Lendejl je Australijanac). To je u okviru limita. Visak stranaca proizilazi zbog Gegica (BiH) i Nikolica (Slo)... I zasto Aleksej nije dobio pasos, kada mu je otac Srbin? :neutral: Verovatno jer igra za repku SLO.

A ucinak domacih igraca... Mi raspolazemo sa second hand domacim igracima koji su prestareli mlade talente za godinu, dve, pa i tako hvaljeni Zagorac (fama kao da smo doveli nekog iz Golden Stejta)... vise ne igra no sto igra.

Naravno, Zalizani i Limeni su skupili ono iz prve ruke, a vidimo kako njima ide sa njihovim talentima...

Jedini pravi talenat i po ulaganju u njega, ulozi i godinama je Marinkovic, a decko ocigledno ima svoje limite, pre svega u glavi, i cini se da je njegov limit neki solidan klupski igrac na EK nivou.

Poslednja izmena:
Пуно пажње је дибио "случај пасоша" (овај пост је могао ићи и на теми о другом клубу), најоштрији бјеше Ратко Варда (https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2019&mm=02&dd=13&nav_id=1505020). Ратко исправно размишља, али је адреса погрешна.
Ту се натовезала армија "дежурних моралиста" потпомогнута коментаторима који немају обичај мислити својом главом, слушамо "брука, срамота, ужас" једно турбо згражавање. Да, само ти исти (не сви, али већина) ће колико сутра злурадим коментаром пропратити неко унижење и понижење Србије или припадника рода нашег, а и подржати српског спортисту ако покаже гадљивост према дресу Србије. Профил људи типа оног Пантића.

Како год, ако спортиста (значи спортиста, не нека бараба из бијела свијета, остварен човјек који је својом посвећеношћу нешто постигао) има жељу добити пасош Србије, без обзира који мотиви били, идиотизам је не удовољити му.

Ратко јесте људина и родољуб, исправно мисли, но права адреса су Партизан и Звезда који су злоупотребили прописе.
Но, главни је кривац КСС који им је омогућио да изиграју прописе. Ако већ имамо такву ситуацију, а посебно данас када осим два (и Меге који је клуб овог менаџера и који функционише на посеба налин) све колективе дрма беспарица, и тај лимит од 4 "странца" мора бити проширен на све који немају српско спортско држављаство.
Рецимо, од оних који су играли у Партизану, Врабац и Карахоџић имају српско држављанство, али спортско држављанство имају од БиХ, односно воде се као потенцијални репрезентативци те земље или су играли за млађе национале селекције.
Тиме би онемогучили овакве махинације.
Тако постављено Парзизан има 6 "странаца" (С.Јанковић је имао канадско спортско држављанство, играо је на СП 2010 У-17 за Канаду, но он га је одавно промијенио), Звезда 7, и морали би се одрећи вишка.

Зашто би то било важно? У ЕК и АБА ти играчи и тако могу играти, знали обезбедили би да домаћи и млади играчи макар у купу и првенству (СЛ) добију нешто минута.
То да је само Маринковић млади играч у Партизану који обећава, не могу се слоћити.
Ту су врло перспективни Марко Пецарски, занимљиви су Ђорђе Пажин и Душан Танасковић. Сви они могли су добити шансу и у купу и у СЛ. Овако неће.

Сад зашто КСС (и КЛС) не уреди тако (а не да треба, мора), они треба да дају одговор. Али кривица је њихова, не оних који дају пасоше.

Back