KK Partizan

Obeštećenje nije plaćeno. Biće posla za veterinara izgleda, čujem u Železniku nekom pozlilo zbog stresa. :mrgreen:

Na četvorci smo imali kraterčinu, sada u najgorem slučaju imamo samo rupu, dakle bolji smo nego juče molim lepo. :mrgreen:

Paceri bili i ostali.
Na šta ste spali da kukate i molite za igrača za kojeg ste gotovo sigurni da vam neće doneti nikakav NAPREDNJAČKI pomak :lol:
Bitno je samo da se napakosti suprotnoj strani.Od ovog slinavka mi smo se odavno oprostili.
Još jedan naprednjački projekat iz državne kase za posrnuli i pred gašenjem KK je dolazak igrača iz NBA lige za kikiriki i dva zagrljaja.
Slika i prilika jednog običnog navijača posrnulog ali i preko noći stabilnog tima (dok ne izađe sve na videlo):

2w5wkAS.png

Iskreno ne znam ni koju bolju domaću četvorku smo mogli da dovedemo, a da je realno da dođe? Ja sam zadovoljan potpisom i uopšte ne mislim da je Janković loš košarkaš.

Inače, dobordošlica Braunu. Jako ozbiljan igrač i nešto što nam je bilo neophodno na spoljnim pozicijama. Donosi poene u rukama, stabilan šut i potpuno pristoju odbranu, a lik nije divljak, što je jako bitno. Odličan potpis, i dalje ne mogu da verujem da je došao.

Večeras moramo da odbranimo Pionir. Iako je Asvel po imenima poprilično jak treba imati u vidu da su to sve igrači koji idu ka dole i prošli su svoj prajm. Rekao bih da očekujem laganu pobedu, ali nekako lagana pobeda i Partizan ne idu u istu rečenicu. Dakle, nerviranje, neizvesna završnica koja, nadam se, odlazi na našu stranu. :mrgreen:

Bitno je samo da se napakosti suprotnoj strani.

Kakav bot. Pa tako ste vi cokijevci doveli tog igraca, i Jovanovica, Radicevica, Rakicevica... Svi pusteni niz vodu samo da ne bi presli u Partizan... I jos botovanje preko mreza i saopstenja, cimanje da se igrac sto kasnije pusti, maltretiranje, tako svojstveno vasem gazdi i predsedniku vaseg novog klubica.

I jos nemas blama nego dolazis ovde da botujes. Ali sta reci za navijaca zeleznickog Zvezdo-FMP-a, obraz djon. More mars na RSB.

Jankovic je znacio veceras, ako se po jutru dan poznaje, bice pojacanje.

Uzasna kosarka, pad forme smo i ocekivali ali moralo se nesto odbraniti. Sve ovo ide na dusu Canjku, ali treba trpeti i trenera, a ja se nadam da ima dovoljno stofa i da uzvrati. Problem je sto nam je EK skoro pa pusten niz vodu. Sve ekipe u grupi su nam ovakve, prosecno-solidne, iskusnije i imaju dovoljno kvaliteta da nas izrutiniraju, sve dok se mi trazimo kao ekipa.

Sto se tice novog Amerikanca, rezonski je sacekati last cut da bi doveo igraca, ali on se dovodi na mesto Marinkovica, Aranitovica i Zagorca. Meni to nije rezonski. Ali kad vidim zasto Zagorac jos nije napravio neku karijericu iako je sve pokusavano kod njega... pola-igrac, pola-povreda... Mozda i ima rezona, ako ce nam projektovani lider presedeti trecinu sezone rovit ili povredjen... Videcemo. U suprotnom, bacanje para, koje je nadam se Ostoja pribavio od sefa svoga ******og.

Poslednja izmena:
Zato sto se trener ne smenjuje na prvu krizu igre i rezultata od 3 utakmice, osim ako bas ne vidis da je dibidus. Kao sto se ni ne dize u visine jer je osvojio pisljivi Kup protiv Pantera i zaredjao nekoliko dobrih pobeda pre nekoliko utakmica.

Ima naravno razloga zasto sada budi sumnju u svoje sposobnosti svakako. Meni je OK da se trener-pocetnik ne snalazi tokom utakmice, u zavrsnici, da ne moze autoritativno da utice na igru bas uvek, ali da se onako lose radi "domaci" pred utakmicu... Ta ocajna priprema, katastrofa.

Pa mi hranimo samopouzdanjem sve svoje protivnike u proteklih nekoliko utakmica. I onda se ili kao vratimo, ili nas iskusniji i kvalitetniji rival rutinira kao Asvel sinoc.

Meni je tu veci problem sto ja u upravi ne vidim ko ima viziju da proceni da li Canjka treba cekati ili ne.

Poslednja izmena:
Dokle više da otvaramo utakmice sa defanzivnim kraterima, čime uvedemo protivnika u utakmicu sasvim lepo, raspucaju se i posle ubacuju i frižidere, dok mi ne možemo da se opasuljimo pa celu utakmicu jurimo rezultat? Kada sam sinoć video startnu petroku Pejdž, Vanja, Si, Novica, Lendejl tačno sam znao šta će da bude. Nenade, bre, promešaj malo, odigraj agresivno od samog početka pa to nam je najveći kvalitet, a ne ovako.

Zagorac je mnogo falio. Dečko bukvalno sve radi i u napadu i odbrani, plus je lider ekipe i donosi preko potrebnu energiju. Ali njegovo odsustvo nije opravdanje da se onako izgleda na terenu - kao izduvani balon. Opet primamo 90 poena, a bilo bi i više da oni nisu smanjili gas na kraju...

Sani bi mi posle one minijature završio u Zemunu lagano. Kakva dekoncentracija. Lik gubi lagano loptu, pa zatim pravi tako retardiran faul za koji smo svi znali da će da bude namerna. Neverovatno šta sebi dopušta jedan profesionalni košarkaš. A ništa nije bolji ni Vanja. Setite se samo kraja druge četvrtine, kako je dopustio onom iz Asvela da šutne trojku. Uopšte nije imao u vidu da je 5 sec do kraja i nije branio šut, štaviše bio je u čudu kako ovaj dotrčava i šutira odmah nerezonsku trojku. Iz dupeta u glavu mu je došlo tek kad je čuo sirenu za kraj. Inače, Vanju je tada na 5 sec do kraja iskusno uveo Čanak da bi ovaj odigrao odbranu. Ne zna se šta je veći wtf - potez Vanje ili Čanka.

Što se tiče Čanka, jako me je razočarao jer nije reagovao kada je suđen izmišljen faul Jankoviću. Veliki pritisak sa tribina nije materijalizovan od strane flegmatičnog trenera. Bio je pravi trenutak da uleti na pola terena, napravi tehničku i preokrene utakmicu. Ali eto, on je samo gladio bradu.

Dobar debi Jankovića. Jedan od retkih čijom sam partijom zadovoljan.

Asvel je stvarno ozbiljna ekipa i kada im se sve poklopi kao večeras vrlo je teško igrati protiv njih. Bukvalno su nas ljudi rutinirali i njima čestitke.

Atmosfera u hali bila njesra. Frakcije prosto navijaju za sebe, a ne za Partizan. Stanje mora što pre da se reši jer Partizan trpi i nema vetar u leđa. Cherry on top su oblici života koji su krenuli da napuštaju halu pre kraja utakmice. I to daje za pravo da sebe naziva navijačem Partizana? Spisak napraviti i zabraniti im ulaz u halu. Zapravo gledajući kakvi smo mi navijači, Partizan je odličan.

Zadar nam je sad pod moranje, zatim Mega. A što se tiče Evrokupa i dalje smo u igri. Turk Telekom je dobio Trento na strani tako da imamo isti skor sa ove dve ekipe, pa nam je za prolaz dovoljno da dobijemo Turke i Trento 9+ razlike čini mi se. Dakle, sve u svemu sledi nam period u kome se možda i lomi sezona. Nema zajebavanja više, svi krediti su ispucani, vreme je da počne da se pobeđuje!

Poslednja izmena:
Pudla imala spreman odgovor na Partizanovo dovodjenje Jankovica - doveo je klinca 2001. god iz naseg kluba, navodno jedan od visoko rangiranih prospekata u svom godistu.

Mozes misliti, ali sta radi neko ko je opterecen, iskompleksiran, i bolestan u glavu... :roll:

Pudla imala spreman odgovor na Partizanovo dovodjenje Jankovica - doveo je klinca 2001. god iz naseg kluba, navodno jedan od visoko rangiranih prospekata u svom godistu.

Mozes misliti, ali sta radi neko ko je opterecen, iskompleksiran, i bolestan u glavu... :roll:
A Karapandžić nama nije bio ni u planovima, ali kapiram da će mali čovek sa velikom torbom to predstaviti kao svoju neverovatnu pobedu. Nas baš briga, imamo Trifunovića, imamo malog Mateju Gorunovića koji su talentovaniji i veći prospekti.

Inače, jeste li provalili kako se dotični ne oglašava otkad je Janković došao na lepšu stranu topčiderskog brda? Kao svaka prava pudlica spustio je glavu, ućutao se i čeka da se sve slegne... do sledeće prilike kada će opet početi da laje na pitove, ali samo to i može - da laje.

Večeras Arena. Ajde da napunimo halu, zezamo se, dobijemo utakmicu i vratimo se na pravi kolosek. IGRA PARTIZAN!

Kakav bot. Pa tako ste vi cokijevci doveli tog igraca, i Jovanovica, Radicevica, Rakicevica... Svi pusteni niz vodu samo da ne bi presli u Partizan... I jos botovanje preko mreza i saopstenja, cimanje da se igrac sto kasnije pusti, maltretiranje, tako svojstveno vasem gazdi i predsedniku vaseg novog klubica.

I jos nemas blama nego dolazis ovde da botujes. Ali sta reci za navijaca zeleznickog Zvezdo-FMP-a, obraz djon. More mars na RSB.

Jankovic je znacio veceras, ako se po jutru dan poznaje, bice pojacanje.

Uzasna kosarka, pad forme smo i ocekivali ali moralo se nesto odbraniti. Sve ovo ide na dusu Canjku, ali treba trpeti i trenera, a ja se nadam da ima dovoljno stofa i da uzvrati. Problem je sto nam je EK skoro pa pusten niz vodu. Sve ekipe u grupi su nam ovakve, prosecno-solidne, iskusnije i imaju dovoljno kvaliteta da nas izrutiniraju, sve dok se mi trazimo kao ekipa.

Sto se tice novog Amerikanca, rezonski je sacekati last cut da bi doveo igraca, ali on se dovodi na mesto Marinkovica, Aranitovica i Zagorca. Meni to nije rezonski. Ali kad vidim zasto Zagorac jos nije napravio neku karijericu iako je sve pokusavano kod njega... pola-igrac, pola-povreda... Mozda i ima rezona, ako ce nam projektovani lider presedeti trecinu sezone rovit ili povredjen... Videcemo. U suprotnom, bacanje para, koje je nadam se Ostoja pribavio od sefa svoga ******og.
Poznata su vaša otimanja igrača tako da samo nemoj ti da pametuješ.
Isprao vam mozgove Fegeltija & novinarski treš retardizam.I ove godine uz blagoslov države ipak ćete da gledate kako vam pehari izmiču iz ruku.Ne vredi vam ni ovaj što ste mu oprostili ružnu prošlost i što vas izvlači iz g*vana državnim parama uz doveđenje buljuk košarkaša.
Kolika su vam nadanja videlo se i na utakmici protiv Asvela i brojnosti publike.Nadam se da će večeras košarkaški hram koji je jedino mogla Crvena zvezda da napuni uz neverovatne atmosfere,biti večeras nikad sablasnije prazna ;)
EDIT:
Opa,kako je krenulo biće ovo nikad kraći put od katanca do "KK Naftna bušotina" :lol:
https://www.alo.rs/sport/kosarka/pa...vica-evo-koliki-je-sada-dug-kluba/193769/vest

Poslednja izmena:
Ako mislis na rekorde Arene sa onim tzv. "duhovima", to ste punili za KK Ivu Lolu Ribara. ;) Na temi nekog od vasih klubova je OK da pricate medju sobom bajke, ili bolje reci basne... O pticama-preletacicama.

Uzgred, Ostoja debilko nasao na dan utakmice da daje svoj naprednjacki intervju, cisto jos ponekom da ogadi odlazak u Arenu.

I ovako kljakavi verujem da bismo pobedili u Pioniru, ovako mozda bude "zanimljivo" zbog nove hale i novih uslova. Videcemo.

Kako smo se ofucali, bukvalno.....od EL fajnal four ekipe do raspada najgoreg. Sreca nisam mesecima pratio utakmice voljenog kluba. Manje sedih dlaka na vugla.
Unisteni bukvalno.....jebbe te neki tamo Zadar u sred arene, alo breeee.... Haahahaha....presmesni smo. Gasim, odoh gledati Couponing na TLC, i zena srecna a i ja.

Usseravanje u zivot, ponizavanje....samo sam svratio hvala Bogu. Necu gledati ovaj horor i ove raspade jos duuuugo. Couponing, survival, spasavanje ajkula i kornjaca na Discovery-u....to su prave stvari. Zajebbi ovo.

Poslednja izmena:
Ne budi blesav, Canak ce se prvi ponuditi da ode, potpuno normalan i samokritican lik.

Mene zanima ko sta radi iz uprave i "sportskog" dela, da li se iko oseca odgovornim, sta oni rade, i kada ce neko od njih otici, pocevsi od predsednika debila koji prvi, zvanicno i javno pravi cirkus od kluba, kao svaki pravi domacin-naprednjak.

Ili im smeta Canjak kao trener, imaju neke svoje ideje, pa onda "sportski sektor" ima svoga udela u svemu ovome, ili ce tvrdoglavo drzati istoga kao Mutu, dok ne propadnu sanse za plej-of do kraja, recimo.

Meni je neverovatno da se desavaju ciklusi od 2 sezone u kojoj se prvo pocne sa pogresnim trenerom (Bozic, Muta), pa se dovode prekasno treneri koji bez pritiska prave odredjene rezultate i bude nadu (Dzikic, Canak), ali kad zapocnu svoju sezonu, iz raznih razloga nisu ni blizu tome.

Bilo je prica o busenju Dzikica od strane relevantnih faktora iz "sportskog" dela svojevremeno, a kako se stvari ponavljaju, meni je sve manje i manje slucajno...

PS: A sto se ove situacije tice, tesko Canjku ima povratka posle ovoga, i on to prvi zna.

Back