KK Partizan

Jedni pisu da smo doveli nekog Sansu (Chance Comanche), drugi da je lik na probi. Centar od 2,11 i manje od 100 kila iz Arizone. Igrao razvojnu ligu, nedraftovan.

Previse klinaca od kojih ne znas sta da ocekujes, za moj ukus. Timu fali cetvorka koja moze povremeno da se spusti na centra i mozda jos jedan iskusan igrac, gde se proceni da skripi.

Ako je samo na probi, to je ok. Ne smemo da gomilamo ljude ako nam nisu potrebni.

Jedni pisu da smo doveli nekog Sansu (Chance Comanche), drugi da je lik na probi. Centar od 2,11 i manje od 100 kila iz Arizone. Igrao razvojnu ligu, nedraftovan.

Previse klinaca od kojih ne znas sta da ocekujes, za moj ukus. Timu fali cetvorka koja moze povremeno da se spusti na centra i mozda jos jedan iskusan igrac, gde se proceni da skripi.

Ako je samo na probi, to je ok. Ne smemo da gomilamo ljude ako nam nisu potrebni.
I meni liči na nagomilavanje, a posebno što zauzima mesto stranca. Na mestu klinca treba maksimalno izgurati Pecarskog, dati mu šansu, a ne dovoditi sumnjive strance.

Nadam se da im ne pada na pamet da Pecarskog pošalju u Mladost da igra ovu kladioničarko-amatersku domaću ligu. Jeste, za mladog igrača je bitno da ima što više seniorskih minuta, ali ne u ovakvoj ligi. Treninzi u Partizanu i koji minut u ABa ligi i Evrokupu je vredniji od 40 minuta u proseku u ligi gde je Kimani od stotinu leta mvp i gde Čakarećić dominira i drži časove košarke.

Startovali smo ove pripreme porazom u poslednjoj sekundi u produzetku. Igrali smo bez Novice.
Jel da da ovo sve lici na nas Partizan. Pripremimo lekice za pocetak sezone :mrgreen:

Pejdž 25, Si 8, Aranitović 4, Marinković 17, Gegić 1, Gagić 3, Pecarski 4, Gavrilović, Komanč, Zagorac 1, Lendejl 25, Nikolić 5

Najvise me interesuje kako deluju Zagorac, Lendejl i Nikolic.

Startovali smo ove pripreme porazom u poslednjoj sekundi u produzetku. Igrali smo bez Novice.
Jel da da ovo sve lici na nas Partizan. Pripremimo lekice za pocetak sezone :mrgreen:

Pejdž 25, Si 8, Aranitović 4, Marinković 17, Gegić 1, Gagić 3, Pecarski 4, Gavrilović, Komanč, Zagorac 1, Lendejl 25, Nikolić 5

Najvise me interesuje kako deluju Zagorac, Lendejl i Nikolic.
Ako se po jutru dan poznaje, F odeljenje here we come. :mrgreen:

Bolje F odeljenje nego ono mutavilo od prosle sezone. Polovinu utakmica sam odgledao kao da sam u bioskopu, sve mi jedno bilo kako ce da se zavrsi.

Moram da priznam da kriziram vec jedno mesec dana, bas mi se ide na utakmice ( od kad mi je prosao odmor :mrgreen: ), a izgleda da nasi nece organizovati otvorene prijateljske u Beogradu. Da se nadamo da ce biti neki strimovi iz Spanije.

Ne dopada mi se koliko dugo cekaju Jankovica, pa nije taj jedini na svetu. Ocigledno je negde zapelo, citaj neko odavde zateze. Da je samo do FIBA cenim da bi bio slobodan, verovatno pre njih treba da se izjasni neko domace telo. A znamo kako to ovde funkcionise.

Imamo dosta teskih utakmica na samom pocetku ABA, pa i EC. Ne mozemo samo sa Novicom i Pecarskim da uletimo u to da se sezona ne bi zavrsila vec u novembru.

Inace, stigli su nam neki BAT-ovi, nisu preveliki iznosi al ih ima 4 komada. Nesto preko 100k evra

Poslednja izmena:
Čisto sumnjam da će doći Janković. Čak je i Tegi napisao nešto u fazonu, politika, ucene... Nadam se da imaju alternativu.

Ja sam ubedjen da ce doci, mora Ostoja da ispadne veci Covic od Covica. Ovaj nikada nije uspeo da prebaci nekog naseg tamo. Samo sto ta operacija moze da se previse oduzi i da nas zakopa.

Realno nije ni toliko poteban.

Realno nije. I nisam nesto odusevljen njime, al kad se pogleda ne postoji bolja domaca opcija od njega. Mlad, jak i pokretan..sve suprotno od Novice, mislim da bi se dobro uklapali. Novica moze da skoluje koga hoce al najvise jednom nedeljno i najvise 15-20 minuta. I da lupa cvrge ovoj budali kad krene da glavinja. :mrgreen:

Od Penave nista, ode u Spaniju na 4 godine. Kazu da je trazio previse para.

Doveli smo i malog Trifunovica sto je uzeo zlato sa Pecarskim. Polako nam postaje vaznije ko ce trenirati mladje kategorije i Zemun nego prvi tim. :mrgreen:
Puno na u teoriji dobrih potpisa, al videcemo kako ce to da funkcionise u praksi. Gomila igraca koji mi nisu dovoljno dobri za prvi tim Partizana, a previse su dobri za Mladost. Ne moze tim da ima vise od 2 ili 3 klinca, a da rezultat ne trpi. Nemamo na klupi Duleta, nego Canka.

Ozbiljno fmp-ovanje Mladosti, osvajaju ligu ove godine, vec ih vidim u ABA 2. :mrgreen:
Nadam se da nikada necemo doci u situaciju da igramo istu ligu, 3 neregularna tima su dovoljna za ovako malu zemlju.

Poslednja izmena:
Mnogo se odužilo sve ovo oko Jankovića. Valjda postoji vremenski rok do kada ćemo ga čekati, ne bi valjalo nikako da počnemo sezonu samo sa Novicom na četvorci i eventualno Pecarskim, mada njega su više gurali na pet...

Što se tiče prelazaka na relaciji Partizan - Zvezda i obrnuto, nekako mi se čini da su naši igrači dosta lojalniji. Čović je pokušao da nam uzme Milosavljeića i Marinkovića, a dobio je srednji prst. Čak ni Milutinov nije hteo kod njih, iako tehnički ne bi bio direktan prelazak iz Partizana u Zvezdu. Dok su njihovi rado prelazili na lepšu stranu Topčiderskog brda. Evo i sada, uzimamo im prvu opciju na četvorci, ako se sve završi kako treba naravno.

Inače, super stvar sa klincima. Neka dvojica od svih postanu legitimni igrači za prvi tim i to je to, mission complete.

Mnogo se odužilo sve ovo oko Jankovića. Valjda postoji vremenski rok do kada ćemo ga čekati, ne bi valjalo nikako da počnemo sezonu samo sa Novicom na četvorci i eventualno Pecarskim, mada njega su više gurali na pet...

Nasi su u Spaniji sledecih desetak dana tako da je u tom periodu svejedno da li ce neko potpisati, ali se nadam da ce do tada znati ko ce nam igrati cetvorku, da imaju dve-tri nedelje da uigraju.
Novica nije otputovao tako da smo PF(ree), Pecarski drzi se! :mrgreen:

Za utakmice 8. i 9. sam saznao da ce biti prenosa na YT, za ovu sutra ne znam.

Vidim stavljamo zvezdice na grb, bilo je i vreme. Mada neki klenovi se primili da treba da izbacimo petokraku i baklje iz grba.

Ne izgleda lose grb sa ovim dodatim zvezdicama. Sto se tice likova kojima smetaju simboli, samo ih uputiti da u Srbiji vec postoji klub koji voli prekrajanje istorije i samoobmanu pa nek pokusaju tamo.

Poslednja izmena:
Zvezdice ce da dodaju na kragne (vrv samo na majice), na grb na dresu nece barem ove godine jer kazu da bi izgledao previse sitno. Cela nalepnica mora da bude u formatu 12x12 cm.

Ali zato na centru ce da izgleda bas lepo.

Gubimo 43-24 na poluvremenu, odgledao sam fragmente preko Partizanovog instagram profila. U sustini neozbiljno igramo, sut katastrofalan, ne mozemo bazen da pogodimo, a oni nas trpaju pod kosem gde nam fale igraci.

Ne moze se previse zakljuciti iz vidjenog. Zagorac je imao par lepih solo poteza.

Nabili nas stoka+ razlike, 91-54. Mi bas losi, ovi se izivljavaju kao da dobijaju bonuse za ucinak na trening mecu. Sengelija divljak cenim da je 30 prebacio.

Sa Pecarskim u igri, odbrana se raspadne, a nije sjajna ni inace. Dzoko i Nikolic solidni. Vanja odigrao u onoj nekoj njegovoj minus fazi. Zagorac nije ni ulazio u nastavku.
Okacicu statistiku, ako je dobijem. Na poluvremenu je nisu bas najbolje vodili..

Poslednja izmena:
NIsam ni gledao na kraju i to mi utisak - u 21. veku ne mogu da odgledam utakmicu kao čovek...

Što se tiče rezultata odbranili smo +41 i to je najbitnije. :mrgreen: Lično volim kad su rezultati na pripremnim utakmicama loši, to je uglavnom uvod u dobru sezonu. Kad god smo kidali na pripremama uglavnom smo kasnije fejlovali najstrašnije.

Back