KK Partizan

Nisam gledao utakmicu protiv Zeleznika. Bacim pogled na rezultat i vidim rezultat druge cetvrtine 22-4, mislio sam da je greska jer mi tako nerealno zvucalo. Ali eto ispostavice se da je i to moguce, da damo 4 poena jebenom FMPu za cetvrtinu.

Od toga dva poena su slobodna bacanja u poslednjem minutu. Bila je to odlicna parada neznanja, zbunjenosti, losih odluka na terenu, klupi... Ja otkad znam za sebe od KK to nisam video, a nagledao sam se svacega.

Ja bih Tepicu, kao i Novici, dao blanko ugovor, sami da popune i duzinu i iznos. Mislim da takvi igraci daju identitet Partizanu. :hvala:

Ako cemo cisto igracki, Von je slican, mladji i nema zdravstvenih problema. Siroti Milenko je u proslom navratu konstantno igrao sa 101 steznikom za ledja i po 30+ minuta.

Opet neozbiljno. Daje nam Metalac 27 poena za cetvrtinu, ajde da se ne zajebavamo. Prelomili smo ih jer oni nisu imali snage i dovoljno igraca da nam pariraju do kraja.

Fina atmosfera u hali sa sve Kimijem i Partizanovcima.

DdzSnZWVQAA_ivP.jpg

Jbmt sreco, ostadosmo bez Sija u utakmici koju smo rutinirali. Osvezla ga hitna, nisam cuo Tosu sta je rekao ostalima ali bas ne valja.

Pala senka na lepo vece, Bogdan i Pavlovic u hali..i Vrabac

Tosinica javlja da je Bandza ok, valjda ne lovi lajkove na suvo i za ovakve stvari.

Evo i Tegi javlja da je samo nagnjecio nesto i da je doktor odredio mirovanje par dana. Jezivo je izgledalo sve.

Poslednja izmena:
Nisam hteo nista da pisem dok se ne sazna sta je bilo sa Bandzom. Pad je izgledao uzasno, mislio sam da nece ustati. Srecom ima samo nagnjecenje i nista nije sjebao, tako da se brat vraca na teren za dan-dva.

Sto se tice same igre, konacno sam video ono sto sam zeleo - borbu i fokus. Pregazili smo Megu i sada treba da zavrsimo ovo u drugoj i da se spremimo za Legendu.

U hali fina atmosfera, adekvatno su pozdravljeni Vucic i Covic. IDEMO DALJE!

Crnog Cakarevica ni Muta nece hteti sledece sezone, a sta ga i briga opet ce nas BAT-ovati i miran je par godina. :mrgreen:

Brajma se nije uklopio u nasu odbranu, a u napadu ne ume..ili Canak ne zna da ga iskoristi..ili obe stvari zajedno. U svakom slucaju nije neki faktor i ne vidim ga u timu za sledecu sezonu. Steta ima tu potencijala. Danas je Djoko korisniji od njega.

Na kraju ih prodjosmo lako. Osim prve cetvrtine, ostatak smo odigrali solidno, ali mora ovo bolje da bi se barem pripretilo ciganima.

Ako okrenete Arenu u narednih sat vremena, mozete da cujete Koleta kako i dalje kuka nad teskom sudbinom Mege. :mrgreen:

Poslednja izmena:
Previse zicera masimo za ovakvu utakmicu. Jos smo ostali bez Vanje koji je medju boljim napadacima.

Napunjena nam je centarska linija faulovima vec u prvoj cetvrtini. Ovo je vec tradicija.

Ne secam se da smo ih nekada pobedili, kada smo se naprimali ovoliko trojki. Rizikujemo, al nema rezultata.

Poslednja izmena:
Osim Novice, indisponiranog Gosa koga su zatvorili i donekle Vona, ostali igraju kao da su uplatili Pefkohori od 3. juna pa gledaju da otaljaju i zapale na more.

Steta jer su ovi katastrofalni kada se uzme u obzir odnos cena. Beda od utakmice, koje crveno slovo danas praznuju kad u hali fali polovina. :think:

Mogao sam ispratiti samo prvo poluvreme, al i tu je vec sve bilo reseno. Imamo svoje prednosti kao tim, ali bez Marinkovica i Sija gubimo dugacku klupu i atleticizam... Od mana je isplivalo sve, ogranicenost i sklonost ka ogromnoj kolicini gluposti (nedovoljno kvalitetni i razvijeni igraci). Sa druge strane, Panteri su pravilno tempirali formu za najvazniji deo sezone, Rocesti se razgoropadio u pravi cas i doneo im sigurnost u igri, ostalo im je bila rutina. Nasima i Canjku mogu zameriti ne to sto su slabiji ili sto su losije odigrali, vec to sto su protivniku dozvolili da mnogo vise zeli pobedu.

Back