KK Partizan

Kontam da nikom nije previse interesantno, utakmice protiv slabih rivala, nizak intenzitet, i nasi se slepaju i kompletiraju polako. Ja sve ovlas pratim ove utakmice.

Jedino ce biti interesantno protiv Pantera i FMP-a izgleda. :lol: I Borca iz Cacka.

Zato NGW igra punim intenzitetom, al neka, treba nam u full-u za zavrsnicu.

Za sada smo sve utakmice odradili kako treba, bez preterano trzavica, minutaza rasporedjena ko na pripremnim.

Jedino smo onu prvomajsku odigrali kao da su se zapijali celu noc, a onda ih Canak uterao u salu. :mrgreen:

Videcemo kako ce to izgledati u ponedeljak. Ne sme da se udje labavo, nemamo bas preveliku prednost iz prve.

Naidjoh na ovu sliku
Trenutak kada je Partizan osvojio titulu evropskog prvaka pobedom u Istanbulu nad Huventudom od 71:70 košem Saleta Đorđevića

178425_grobari-news1-dado-djilas_ff.jpg

Sta mi ovo radimo?! Samo 2p za 5 minuta. Centri se napunili faulovima. Vanja glumi Kobija. Gos ne zna gde je levo.

Jbt. 5 sekundi bez driblinga, neuspesno ubacivanje i ne prevodjenje lopte u istoj cetvrtini. Sa Gosom i Vonom zajedno na parketu.

Najbolji igrac nam je Pot. :mrgreen:

Sunce ti, kakav prekid filma. :pop: Od egala do -20. Imaju ukupno 3 igraca koji nesto mogu i sva trojica su dvocifreni, pa sta ste spremali koji moj!

Poslednja izmena:
Uzasni su u drugoj cetvrtini. Odem da radim nesto u drugu sobu uroka radi, vratim se a oni gube 20 razlike. :hahaha:

Prvi jaci duel posle onolike pauze, no svejedno... Kako god da se zavrsi utakmica, Canjak ce imati priliku da ovo preokrene ili da nastavimo sa tavorenjem.

Canak se uci i ocekivano je da ti i tamo zabaguje. Danas bas zestoko trokira. Podsetio me je na Peru Bozica koji nije prekidao katastrofu jer nije znao sta da kaze.

Videcemo kako ce to izgledati u nastavku. Posle ovakve cetvrtine nema prava ni da se dere na ekipu jer on prvi ne reaguje kako treba.

Cudi me da Novica ne pokusava da ih podigne, mada i on deluje nemocno, kao i svaki put kada se vraca iz povrede.

Nismo zasluzili da budemo ispred njih. Na 4 razlike primamo laku trojku, a onda kamenjar Von pokusava da vrati u prvih 5 sekunde. Neodgovorno.

FMP mnogo lepse igra od kad su "trejdovali" najboljeg igraca (ne mislim na Radanova). :mrgreen:

Nije pukla bruka, al su zreli za Zvezdarsku sumu u 6 ujutru. Canak takodje, da predvodi tempo.

Poslednja izmena:
Moze se ovo dobro upotrebiti za jedno razbudjivanje, cisto da vidimo koliko smo glupi i neartikulisani kad se ne trudimo i ne igramo timski. Kolicina nenormalnosti je bila zaista frapantna.

Naravno, ja cu da gledam najpozitivniji scenario u ovom slucaju.

Utisci sa poslednje grupne iz Pionira: hrkljus, publika koja se zabavlja zvizdeci Rakicevicu, nevidjeno providna prosidba i vidno obelezeni Novica. :mrgreen:

Zalepili su mu neku crnu trakicu, ako se jos neko pitao kako se vidno obelezava kapiten u kosarci. Ovaj iz Dinamika je imao zalepljeno nesto sto lici na flaster...a verovatno i jeste flaster. :mrgreen:

Poslednja izmena:
Utisci sa poslednje grupne iz Pionira: hrkljus, publika koja se zabavlja zvizdeci Rakicevicu, nevidjeno providna prosidba i vidno obelezeni Novica. :mrgreen:

Zalepili su mu neku crnu trakicu, ako se jos neko pitao kako se vidno obelezava kapiten u kosarci. Ovaj iz Dinamika je imao zalepljeno nesto sto lici na flaster...a verovatno i jeste flaster. :mrgreen:
Koji transfer blama sa prosidbom. Ja urlao ua bre, ua i dobio poglede nekih zenskinja sa tribne u fazonu govedo neromanticno. :mrgreen:

Utisak je da malo otaljavamo ove utakmice, znaci bez borbe i malo nakurceno, sto me zabrinjava. Svaka utakmica mora da se igra maksimalno, forma nije lampa pa da se pali i gasi na prekidac.

Koji transfer blama sa prosidbom. Ja urlao ua bre, ua i dobio poglede nekih zenskinja sa tribne u fazonu govedo neromanticno. :mrgreen:

Utisak je da malo otaljavamo ove utakmice, znaci bez borbe i malo nakurceno, sto me zabrinjava. Svaka utakmica mora da se igra maksimalno, forma nije lampa pa da se pali i gasi na prekidac.

A ti si taj sto im je kvario momenat. :mrgreen:
Salim se, nisam primetio nikog da je dobacivao, sto je cudno s obzirom da je u hali bilo oko 500 dusa, a polovina je bila po hodnicima na poluvremenu.

Mene ne brine sto otaljavamo ove nebitne. Problem mi je sto nista bolje nismo odigrali ni ove "znacajnije" (Dinamik i FMP).
Ono u Zelezniku je bila nasa najgora sekvenca svih vremena i zbog toga cemo imati mnogo tezi put u nastavku, najverovatnije Mega pa cigani, sto znaci da su vece sanse da ne udjemo u finale nego da udjemo.
Da smo pobedili imali bismo otvorenu livadu.

Nisam bio toliko glasan. A nisam ni mogao jer mi je doslovno bilo muka od ljigavstine i patetike. Lebami, da sam zensko tako bih odjebao lika koji me ovako zaprosi da bi se vrtelo godinama na jutjubu. :mrgreen:

Nisam gledao utakmicu protiv Zeleznika. Bacim pogled na rezultat i vidim rezultat druge cetvrtine 22-4, mislio sam da je greska jer mi tako nerealno zvucalo. Ali eto ispostavice se da je i to moguce, da damo 4 poena jebenom FMPu za cetvrtinu.

Sutra poslednja protiv Metalca. Videcemo na sta cemo da licimo. Ocekujem maksimalnu ozbiljnost, fokusiranost i borbu svih 40 minuta. Ako izostane, bice to signal da se necemo bas dobro provesti u PO, jer opet ponavljam, forma se ne pali/gasi na prekidac.

Back