KK Partizan

Salic je centar koji veceras nije uspeo da pogodi pod kosem protiv Pota. :mrgreen:

Pecarski zabrinjava, ne samo da ne ume da igra odbranu, nego ni ne pokusava. Nema toga ako zelis da postanes velik. Dok je bio u igri, sve smo primali preko njega.

2222.jpg

Samo 300 evra, pff znaju oni to i bolje. :mrgreen: Onaj njihov konobar sto se raspistoljio je poduze prijavljivao sta mu sve smeta, posle zavrsetka. Tokom utakmice je bio neocekivano neprimetan.

Bilo bi interesantno traziti objasnjenje cime je vredjan predsednik Zvezde. "Je.bo vas Covic" je uvreda sudijama (valjda), a sem toga se jedino jos pevalo "Sa Kosova si pare uzeo" i zasto su tu prepoznali bas Covica. :mrgreen:

Kad ce ovi napredni da nauce da im je bolje da cute, jer cim progovore razotkriju koliko su suplji. Limar otvorio nalog na Twitter-u i odmah se pohvalio kako je imao uvazenog gosta. :mrgreen:
Inace je gospodin u Pionir dosao sa Krsticem, a u lozu su presli tek na poluvremenu kad je Krle otisao da se pozdravi sa Silobadom.

Dbff8cgX0AEtldQ

Ovako izgleda Gillian Zucker nakon posete Srbiji. Nismo dzabe poznati po operacijama promene pola. :klap:

Gillian-Zucker.ashx

Ja krenuo da pratim rezultat preko pbp, pa neko okacio na mrezama.

Ali ovo je skandal kako prenose, bukvalno lik sa telefonom. Jos kasni pa se pola koseva ni ne vidi. Poredjenja radi NBA league pass kosta 200 dolara, a ovo sr.an.je mislim 30 evra.

Pitam se dal im je iko kupio, sem ovog lika koji strimuje. :mrgreen:

A ugao kamere je takav da u onoj halici ne moze nista da uhvati, lopta samo dolece sa strane i prelece sa kraja na kraj ekrana.

Tanak ovaj Dinamik, bas. Nasima prolaze lopte i potezi koji nigde drugde ne bi.

Gledam i nerviram se koliko indijanski igra Dinamik. :mrgreen:

Boze kakvu smo mi budalu trpeli. Sutnuli 26 trojki za pola sata i primili skoro 80 poena. A sto je najgore, ako ih bas mnogo krene, mogu i da dobiju.

Losi smo kad Gos nije u igri, fali Von da menja. Vecina bekova nam je na vi sa driblingom.

Palo opustanje u poslednjoj cetvrtini, Canku na dusu. Jos smo rano ostali bez visokih, Gagic nakupio 5 vec u trecoj, Brajma igrao sa 4 faula.

"КК ПАРТИЗАН НИС–кажњава се новчаном казном у износу од 6.000 динара због тога што капитен није био видно означен сходно чл. 61 Г) 16 Пропозиција такмичења".

31289196_2069528929958627_1116838316390495376_n.jpg

:hahaha::hahaha::hahaha:

Pa ovo mu je bolje i od onog gde je pomesao muskarca i zenu! Ispasce da je zamenio EL i Ligu sampiona.

EL nas je preskakala za licencu kada smo zaista bili najbolji kandidat za istu, a sad evo Djordi trci da nas ubaci. :mrgreen:

Ja bih iskreno najvise voleo da igramo onu FIBU jer smo nju izborili. Zjb te WC sve se to plati ovako ili onako.

Poslednja izmena:

Back