Mstislav
Stara legenda
- Poruka
- 75.842
Dobro je, zavrsilo se za samo dva sata, nije bilo smisla da im sviraju jos desetak faulova na vec podebeli saldo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pronadji razliku...
Ah da, razlika je to sto Gagic ima trofej.![]()
Nekad donese, nekad odnese, al ne mozes da budes ravnodusan kad je on u pitanju. Uvek neki ekstrem.
Ali kakva je lobanja Gagic, nemam reciNe mogu da opisem koliko mi je drago zbog momaka, a najvise zbog Novice i Canka!
Hvala. To je bio trofej koji bi malo izvadio bacenu sezonu. Zato su valjda i zeleli toliko da dobiju.Evo, ja čestitam na pobedi. Više ste želeli i bili bolji celu utakmicu.
http://mondo.rs/a1082631/Sport/Kosarka/MVP-Kup-Radivoja-Koraca-2018.html
Zelimir da ne bude cava, ako je mogao da natera Fenjer da plati milion obestecenja za Kalenu, koliko bi dao na kraju sezone za jednog mladog, pismenog i dobrog kosarkasa, solidnog karaktera, i to preko svog kolege Raskovica?
Taj nece sprati jajarstvo i status pobegulje da je dao 100 poena.
Vratili ste nadu ovom ultra-mudžahedinu u bolje sutra po vaš klub osvajanjem trofeja kojem je samo vama bio bitan zbog zveckanja lanca i katanca (fala Vučko).
Sad je prilika da ga po 96. put dovedete u klub i oprostite mu za svaku izgovorenu ružnu reč o srpskom narodu.
Sad sam upao u rebus, pokusavam da se setim dal je Omic igrao sinoc....
Cak i sinocni trojac morao da svira faul.Sad sam upao u rebus, pokusavam da se setim dal je Omic igrao sinoc....
Odgledah još jednom poslednju četvrtinu, onako na miru.
Nestvarno koliko smo dobro rotirali u odbrani.