KK Partizan

Ne stigoh gledati partiju sinoc. Sto se finala veceras tice, puno pameti i srece bi nam trebalo da imamo sansu, i ekipa nek pazi gde ce rucati.

Mislim da su poveli svog kuvara ovog puta. Finale ce biti zanimljivo i zbog navijanja. Mislim da Kimijevu grupu nece pustiti u halu jer je premala za tri navijacke grupe koje se ne podnose a sigurno ce posle fudbala veliki broj navijaca krenuti iz Lucana za Nis.

Naravno, iznivelisace se ovo, oni ce morati nesto da urade a nasi vise nece dobijati otvorene prilike.

Ilija i Milija sramotnim sudjenjem odrzavaju pantere na 10-20 razlike, inace bi islo na 20+ lagano... Kakva 2 faula su svirana Bandzi posto je oducio Dangubinja od kosarke.

Kao sto rekoh, proslo 10,5 minuta Gagic 2, Djoko 2 faula.. Do poluvremena jedan 3 drugi 4..

Trcanje Sanija i dodavanje Gosa preko terena. :worth:

Salicu, jeb.ote!!! :pop: Sta je sa mozgom.

Poslednja izmena:
Ahahahahahahahaha

Na poluvremenu ce da dodaju pravilo da moze da se ponovi i prvo bacanje, ako promase! :mrgreen:

Ovi su bas resili da nas podsete na onih 5 na 3.

Kako opisati Zvezdu, Enis napravi faul, cuje pistaljku i automatski krece da on sutira. :mrgreen:

Sjajno poluvreme, nazalost nismo sacuvali vazne igrace. Glupan i Tupan po 3, Sy 3 faula. Prvom prilikom ce fasovati 4. A onda nam ostaju samo Novica i Gavrilovic pod kosem. Mozda rizikovati sa nekom nizom postavom u trecoj.

Poslednja izmena:
Kriterijum su usavrsili tokom 2,3 sezone, sad se ponavljaju bacanja dok ne ubace, a slika i prilika je Enis koji je na sudijsku zvizdaljku automatski krenuo da izvodi slobodna bacanja, al' taj put se malo presao.

Da nisam zadovoljan zbog ubedljivog vodjstva, ispovracao bih se od ove bruke.

Ajde, ima jos da se rilja, mi cemo morati pasti i ispuniti kvotu srljanja i brljanja, a oni ce tek da kradu.

Sta god da bude na kraju, ja zadovoljan. Nije im bilo glupo da ukradu potrovanoj ekipi, sto bi im sad bilo glupo. Odlicno igramo i borimo se, ocekivano slabija cetvrtina gde smo morali da cuvamo faulove. Tako smo i primili nekoliko lakih poena.

Back