KK Partizan

NWG ima ugovor na 2 godine, dakle, ako ga ne najurimo ili ne prodamo, ostace.

Jeste, ali pitanje je koliko on želi da ostane. U svakom slučaju, mi i da ga prodamo možemo da uzmemo solidne pare, nego da ga zadržimo i naredne sezone i onda da ode bez obeštećenja.
A uz to je i upitno pitanje njegove motivacije ako ga nekim slučajem zadržimo.

Miloje je vrlo pismen trener, izvlaci maksimum iz svake ekipe, razvija mlade igrace u kontinuitetu. Poslusaj bilo koji njegov tajmaut i uverices se. Takodje, smatram da je kao licnost vise nego stabilan da se nosi sa pritiskom.

Koje "svake ekipe" kad celu karijeru trenira Megu?
Ne znam na osnovu čega si zaključio da može da se nosi sa pritiskom, kada ga u Megi nikada nije imao, niti će ga imati.

To što razvija mlade igrače je upravo posledica te rezultatske rasterećenosti.
Druga bi priča bila da je u Partizanu, gde bi bio pod konstantnim rezultatskim pritiskom.

Ni Čanak, kao ni Milojević nisu radili u ozbiljnijim timovima da bi zaslužili neko neograničeno poverenje uprave.
Čanak je u toj poziciji u kojoj je pokazao nešto i glupo bi bilo sada ga se odreći i tražiti neko novo rešenje.

Jedini slucaj u kom NWG ostaje kod nas je da ga niko drugi ne zeli, a to vec sada nije slucaj.
Taj dvogodisnji ugovor je neka menadzerska kombinacija da svi uzmu neki dinar od tog transfera, ima otkupnu klauzulu na 450k.

Miloje ne zeli klupu Partizana, ma sta on pricao. Nije mu nudjena samo jednom kada je Dule oteran, nego jos najmanje 2 puta posle toga.
Pricao je za portale, koji nisu grobarski, da mu je plan da ode negde preko bare i tamo radi dok mu deca ne pozavrsavaju skole.
Sto se njegovog trenerskog umeca tice, naucio je nesto zanata jer radi vec nekoliko godina, ali isto tako nikada nije zaista vodi takmicarsku ekipu. To je jedina (ne mala) prednost u odnosu na Canka.

Mi na leto ponovo gradimo ekipu od nule, ponovo ce nam faliti minimum 8 igraca, vecinom za prvu postavu. Mislim da su vece sanse da i Vanja ode, nego da ostane.
Ostaju nam sigurno Gagic, Djoko, Pecarski, Sani, verovatno Andric (ne znam kakav mu je ugovor). Mozda produzimo Sija i/ili Vona ako se ne pokazu kao previse dobri (takve ne mozemo da zadrzimo). Eventualno ako se Novici jos igra..

Prva polovina februara, a mi o buducim trenerima i igracima, Ostoja kralju!

:mrgreen:
Link vodi na istu stranicu koju je Keeper postavio, neko je izgleda imao izliv istine u mozak kad je pisao, pa su morali da menjaju link.

Poslednja izmena:
Jeste, ali pitanje je koliko on želi da ostane. U svakom slučaju, mi i da ga prodamo možemo da uzmemo solidne pare, nego da ga zadržimo i naredne sezone i onda da ode bez obeštećenja.
A uz to je i upitno pitanje njegove motivacije ako ga nekim slučajem zadržimo.

Koje "svake ekipe" kad celu karijeru trenira Megu?
Ne znam na osnovu čega si zaključio da može da se nosi sa pritiskom, kada ga u Megi nikada nije imao, niti će ga imati.

To što razvija mlade igrače je upravo posledica te rezultatske rasterećenosti.
Druga bi priča bila da je u Partizanu, gde bi bio pod konstantnim rezultatskim pritiskom.

Ni Čanak, kao ni Milojević nisu radili u ozbiljnijim timovima da bi zaslužili neko neograničeno poverenje uprave.
Čanak je u toj poziciji u kojoj je pokazao nešto i glupo bi bilo sada ga se odreći i tražiti neko novo rešenje.

Sto se uzimanja para na NWG tice, ako se to desi, bice kao i sa Milerom, uzeli sitnu kintu, odmah je prosledili dvojici losih crnaca, nema para, nema ni rezultata, nema ni igraca. Dakle, da ostane, kako znaju i umeju.

Sto se ''svih ekipa'' tice, naravno, mislio sam na Megu, ali oni svake godine menjaju skoro ceo roster, tj, idu najbolji, tako da sam se lose izrazio, ali sam mislio da iz svakog sastava izvlaci maksimum. Uzeo je Kup, puno hvaljenom Dzikicu ispred nosa. Njegove ekipe ne igraju divlju kosarku, kao npr mi prosle sezone pod Dzikicem, gde smo imali vise suteva za 3 nego za 2 poena. Ova sezona je, naravno, ispod svake kritike.

Rezultatski pritisak u Partizanu je sve manji i manji, mogao bi da poraste, ukoliko bi ova bagra otisla iz kluba. Ovako, ja ne ocekujem apsolutno nista, ocekivanja mi se mozda povecaju nakon BG izbora, uzrocno-posledicno.

Dzile mu je sklonio 2 FMP-a za 2 dana, a Miloje dosao odmoran treceg i iskoristio situaciju. :roll: Kup kao kup, al zbog toga mi bilo krivo, a i sto se zalizana debilcina okitila makar skrnavim kupom.

NWG ima ugovor na 2 godine, dakle, ako ga ne najurimo ili ne prodamo, ostace.

Doveden je na 2 sezone da bi mogao da se proda posle ove. On je preveliki prospekt za nasu situaciju i prica je da je usluga i ideja preko Zeljka Obradovica i Raskovica, da se on kod nas razigra i proda. Nista od njega na duze staze...

A za mene je Miloje=Canak. Ne znam cime je Miloje zavredio poseban tretman kao trener, osim sto ga svi gotivimo kao bivseg igraca.

Osim toga, Miloje je nedavno dao intervju gde je rekao da mu je cilj da se prvo oproba u NBA, a u Partizan, to je kao zelja, ali mozda posle. On je sebi dopola zatvorio vrata odbivsi da bude taj koji ce da "smeni" Vujosevica.

A i meni ta zelja "prvo NBA i samo NBA" zvuci kao da deli mindset sa Miskovom roze zafrkancijom, ne samo da je trenira.

Poslednja izmena:
Ne znam da li ima kombinacija ili ne, komentarisem ono sto vidim, a to je sledece, mi ciganima nismo ni do kolena trenutno i to me boli. Bili smo mi 13-14 godina sampioni pa smo na guzove cupali pobede, uglavnom neizvesno i tesko. Ovo sto se desava ove i prosle sezone je tuzno, cak bez naznaka da ce biti bolje. Mi smo mnogo losi, a ovde pisete o Canku kao coveku koji to moze da okrene. Ja vam danas kazem da ne moze, ne zna. Covek je pocetnik. Svakako ce imati sansu da tera do kraja sezone pa cemo se svi u ovo uveriti. Tako da cemo uzivati u voznji do kraja. Jos tuznije je sto je KK taoc, i tako ce i biti, bratija uspesno obesmisljava sport u ovoj zemlji, svojom bolesnom izopacenoscu. Ali, dok su ganci srecni, Srbija je srecna. Ova diskusija neminovno vodi na politicki teren a to ovde nije tema, tako da cu da stanem ovde.

Niko ovo ne može da okrene, ni Čanak, ni Miloje, niti bilo ko drugi.
Jednostavno, klub je doveden u ovu poziciju u koju jeste, što svojom krivicom, što saplitanjem sa strane.

Ovo što ti pišeš i priželjkuješ je čista utopija i sećanje na slavne prošle dane.
Mi moramo da gledamo da izvučemo maksimum iz situacije u kojoj jesmo, da se borimo za neke realno dostižne ciljeve, a ne da se merimo sa Zvezdom koja je finansijski i logistički znatno iznad nas.

Iskreno, najveća greška je to što šarlatan Muta nije oteran ranije, već smo dozolili sebi da zađemo u cajtnot kada je u pitanju borba za to četvrto mesto u ABA ligi.
E onda je teško igrati pod presijom pobede iz utakmice u utakmicu.

Canjak ne moze nista da okrene, on jeste pocetnik i pristojan trenercic i to je sve. I svakako bolje resenje od Mute, Gagija Nikolica i ostalih opskurnih likova.

Koliki su mu dometi ne znamo, a bojim se da ni ne saznamo jer postoji bojazan da u skorije vreme nece dobiti nista iole pristojno od tima sto moze da pokaze sampionske ambicije, jer se za njegovog jos mladjeg kolegu i zeta iz komsiluka (predgradja) moraju kupovati gotovi igraci iz EL i obestecenja za sijaset prospekata da bi bili nekakav prosecan evroligas, a on mora da trenira ekipu kluba koji mora da cuti i kaze Hvala, Vucicu.

Braco moja grobarska, sta da vam kazem....

Nakon mutavog, kvarcovanog alkoholicara, makar nasa igra lici na kosarku. Ne izgleda to dobro, ali je kosarka. Jbg, bice ovo kul, nekada jednom, kad zabodemo kes... do tada, mucenje i pun Pinori. Ne smemo da im dozovlimo da nas oteraju iz hale.

Kako je to zanimljivo u ovoj zemlji Srbiji.
Potpišeš ugovor sam sa sobom, staviš u ugovor cifru koja se tebi svidi, a onda tužiš klub za neisplaćena dugovanja.
j.b.t pravosudje koje to dozvoljava.

Krajnje je vreme da se nadje posteno tuzilastvo koje ce da istrazi, dokumentuje i dokaze prostu cinjenicu koja je jasna svakom ljubitelju Zeleznika, a to je da je Vujosevic preko Danilovica, Divca, Pavlovica i opet Danilovica, zapravo potpisivao ugovore sam sa sobom jer je imao nadnaravni uticaj na njih, kao i da su njegove plate uzasno predimenzionisane, nezasluzene i sve ostalo, radi sticanja licne materijalne koristi.

Najvaznije je da to sprovedu isti neutralni delitelji pravde koji su omogucili Laletovu transformaciju Zvezde u FMP, pa u Ive Lolu Ribara, pa nazad u Zvezdu i FMP + mts, uz brzinsko ciscenje duga od 16 miliona kao da ga nije ni bilo, a sve po zakonu. Dakle, da to urade Djilas i Covic, uz blago oko Vucica koje osmatra.

Posto ovo maltretiranje vise nema smisla...

Jel sam ja to dobro razumeo komentatore da ce se kls ponovo igrati u onom nenormalnom formatu sa 2 grupe? Kao one godine kad su timovi jednoglasno odlucili da Zvezda ima prednost domaceg terena sta god bude, na sopstvenu stetu. I gde nadjose da se pasteta liga igra sa 12 timova, pa mi i onih 8 jedva sakupimo.

Kako Darko kik-bokser i pecaros u pokusaju? Igra li, dominira li? Ne pratim, pa reko´ da pitam. Ili je sa cetnicima sa severa. Dusa od coveka i naj naj talenat ikad. LOL. :rotf:
Ljubi ga njegov wanna be nosac peskira iz Sapca i veeeeliiiikiiiii Grobar kosta. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Jel sam ja to dobro razumeo komentatore da ce se kls ponovo igrati u onom nenormalnom formatu sa 2 grupe? Kao one godine kad su timovi jednoglasno odlucili da Zvezda ima prednost domaceg terena sta god bude, na sopstvenu stetu. I gde nadjose da se pasteta liga igra sa 12 timova, pa mi i onih 8 jedva sakupimo.

Skupi ekipu iz kraja ii palijaj, sta da ti kazem....

Ko je ovaj sa brojem 3 i sta je uradio sa Gos-om. Isto pitanje za broj 41. :mrgreen: Gagic x faktor danas, vidjali smo vec ovakve njegove momente.

E sad strogi post do sutra uvece, samo vodu i to iz neotvorenih flasica kad bas moraju.

Back