KK Partizan

Moze nas izbaciti samo potez genijalca koji je doveo Mutinja koji je urnisao sezonu... Sto se ABA-lige tice, porazi kuci od Olimpije, MZT-a, Mornara, koga vec.... Canak sada sredjuje tim i zapocinje pravu sezonu u januaru (prekasno), kao onda kada je Dzile dosao posle Bozica.

Ali oterali Lukovica i dovesti Salica i Tomica...ne znam koliko glup mora da budes za takav potez.

Plus samoziv i bezobrazan, najgora kombinacija. Pitanje je cija je to kombinacija bila, kad je panj jos dobio ugovor na 3 godine. To je bila ona siva zona kada je prethodna uprava otisla, a nova nije stigla. Poredjenja radi, Lukovic je pre potpisa bio na probi.

e65bfb0c35255b0cefbf458fa554f706-370x247.jpg

gkhktkqTURBXy8wYjUyOWQ1MGE3OGU0MWY1NTY4MjcwOThhZTQ4NDk1MS5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

Poslednja izmena:
Sad vidim da sa Panterima igramo tek u ponedeljak. Dobro bi nam doslo da razliku u kvalitetu, rosteru, parama i formi makar malo ispeglamo njihovim trosenjem, ali nista ni oni ne prepustaju slucaju u Covicevom licnom takmicenju, dok pokusavaju ostati korak iza Buducnosti, tako da su namestili za ponedeljak.

Sto se utakmice tice, svakako da najverovatnije gubimo kao i da nemamo sta da izgubimo. Bitno je ne raspadati se od starta utakmice, Velickovic mora odmah da preuzme lidersku ulogu a iza njega rupe moraju biti pokrpljene, Gos ce biti pod pritiskom bildera Lazica i "defanzivca" Dangubica, tu ce mozda traziti i mismec sa Davidovcem gde ce biti ranjiv. Aranitovic ima motiv vise protiv svog bivseg gazde, a od Marinkovica ili Andrica mozda nesto i da ocekujem, mozda neko udje u zonu. Imaju ogromnu prednost u "atletici", ne znam koliko ce Gandza Si u drugoj utakmici to da ispegla, a Gagic bi nam bio solidna prednost kad ne bi bio budala i da nisu doveli Omica, koji ce verovatno njemu da napravi problem, tako da ce ovaj nas verovatno samo da debilise standardno i lozi se, nesto donese pa onda odnese. A mogao bi i onaj deckonja Gavrilovic malo da se okurazi i nesto dobro uradi, on je pokazao karakter u par navrata.

U svakom slucaju, cak i ako ostanemo konkurentni do poluvremena, nagazice u trecoj a onda ce u zavisnosti od situacije krenuti i standardno divljanje sa njihove klupe i sa tribina, a ABA-sudije ce da cute i rade sta treba da rade, tako da smo do kraja verovatno i skrckani.

Svakako, ja cu se navijacki nadati velikom iznenadjenju koje bi nam, uz eventualni poraz Mornara od Buducnosti, donelo priliku da ravnopravnije udjemo u borbu za 4. mesto koje je trenutno mnogo blize Mornarcima.

Poslednja izmena:
Odbrana u dva zadnja kola deluje dosta dobro (primili smo ispod 70 poena) i taj nivo moramo da zadržimo i u ponedeljak.
U napadu ne očekujem nešto posebno. Verovatno će oni ići na to da zatvore Ubicu, a budući da nemamo nikog drugog u reketu ko bi mogao da bude iole produktivan, sav teret će pasti na spoljnu liniju.
E, to je već lutrija jer ne znamo ko će od njih ustati na levu, a ko na desnu nogu.

Samo dobra odbrana, borba, pa šta nam Bog da.
Svakako sam optimističniji nego pred onaj prvi derbi sa Mutom Pačotijem.

Verovatno će oni ići na to da zatvore Ubicu

Prvo ce Gosa, od njega ce polaziti i lopte za Novicu, a moze otvoriti utakmicu i nekom drugom. A Novicu mogu komotno i pustiti bez posebne pripreme, on covek ostavlja kratere iza sebe i Bjelica i Antic kao iskusni i dobri igraci mogu da se nose s njime i izbalansiraju njegov ucinak. Nama je bitnije da Novica bude lider zbog ostalih igraca...

Mogu da nam zatvaraju koga hoce, ne znaci nam mnogo. A i ja mislim da ce se fokusirati na Gosa. Von je primarno defanzivac koji je dosao pre nedelju dana, ne moze on da organizuje.

Djurini Mornari ne posustaju i zasluzeno su na korak od PO. Mi smo srecom sklopili ekipu u februaru pa imamo dovoljno vremena da se spremimo za Ligu Sampiona.

Uz to, za nasu utakmicu su odmarali Antica i delegirana je ona lopovcina Obrknezevic da iskoriguje ako slucajno zatreba. To je skoro definitivno to sto se tice ove sezone Mute i vizionarstva.

Tesko cemo parirati do kraja, al za sada smo ok. Borbe ima, Novica predvodi. Bilo bi lepo da mu se jos neko pridruzi. Gagic magarac!

Previse glupih faulova, ne znam sta je gore, da igramo bez Gosa ili da nema nikoga u reketu.

Momci igraju dobru odbranu iskakanjem na piku i dobro zatvaraju reket, ali ne stizu sve da izrotiraju i ostavljaju puno prostora spolja i zasad nam se ta kocka ne isplati. Ali nema nam druge nego da nastavimo tako i nadamo se da ce ih prestati. Salic ocekivano glup, a Gagic gluplji cak i od Lesora (koji je samo onako mladja sirovina), mislim da smo jedina ekipa koja je ove sezone imala problem sa zidanjem Lesora.

Uz to, 2 promasena zicera, 2 neiznudjene izgubljene lopte, nekoliko puta neosiguran skok, i gubimo 5-6 razlike. Naravno, kriterijum se u nekim elementima postuje a u nekim ne, koliko je ispostovan Aranitovic necu ni da pricam, a uvek je jadno kad igras protiv Pantera da gledas njihovo glumatanje i sirenje ruku kod sudija, te njuske i grimase, mami ne bi priznali faul. Neverovatno je da se igraci jedne ekipe uce da to rade, jer to je covicevski fer-plej verovatno (ne verujem da su Rudonja i Alempije tol'ka djubrad da to traze od igraca).

Nista, nastaviti u ovom ritmu, ne paniciti, ne srljati sa onim sutevima, pa koliko mozemo.

Vezano: faul Velickovica, jer ga je Omic laktao u duelu, faul u napadu Vona jer ga Omic drzi za ruku, tehnicka za Gavrilovica... eto ih lagano na +12. Velika su to go.vna, nisu mogli da sacekaju malo, i tako su nas od 25-og polako poceli krckati ritmom. Do 35.min max bi bili gotovi.

Poslednja izmena:
Jbg. moramo da skupljamo jer nemamo visokog (svi su u minus indexu, "zbirno" -10), ovi su sa ovakvim sutem dobili i Real, a nece nas. Koliko srce ima Novica. :worth:

Sad ce malo peglanje statistike, kad su pogurani na dovoljnu razliku.

Gagicu su 3 faula svirali u napadu. Sa druge strane 2 faula u roku od 3 sekunde, odluka MRTVA lopta. :ok:

Ne zeli gazda neizvesno, dovoljna mu je muka sto ga *****i sa severa napustaju.

- - - - - - - - - -

Oberknezevic :worth::worth::worth:

Dajte Pavlovica samo da iznabada nekog.

Nisu sudije resile utakmicu, ali ovo lizanje du.pe.ta je nepodnosljivo. :bljak:

Neka neko kaze Obrknezevicu da je utakmica resena jos pre 10 minuta, nema potrebe za ovim. Sta je sad svirao Gosu kao faul u napadu... Kakva naprednjacka covicevska seljobercina, gadi mi se. Isto kao i vlast koja im daje pare, ne stide se da pokazus sta rade, jer od izbezumljene mase nema ni ko da vidi.

Evo sad Lazic objasnjava sudiji da je trebao faul na zemlji dok Gos daje kos, pritrcava ovaj Herceg valjda da to popravi kako je "Ministar odbrane" zamislio. :mrgreen:

Poslednja izmena:
Dakle, ako smo bili konkurentni potpuno 25min plus uticaj seljobrsudija, uz zatezanje odbrane sto moze bar jos malo da se uradi, i kad bi se centrima moglo ubrizgati malo mozga, i minus uticaj seljobrsudija, bili bismo konkurentni max 35min, a mozda bi nam se neki put i poklopilo. Jednostavno, razlika u velicini, kvalitetu rostera, potrosenom novcu, je takva da mogu i da odmore Feldina i Antica, jer recimo Stefan Jankovic i Lesor izgledaju kao igracine pored Gagica i Salica. Uz to, igranje EL i neke partije omogucavaju da i ovi nizerangirani igraci poput Dobrica i Davidovca pogode svoje otvorene suteve i odigraju dobre uloge jer imaju gomilu prostora dok se jure ovi cenjeniji igraci, i svakako su sada mnogo bolji igraci od recimo standardno polumrtvog Andrica, ili Marinkovica koji i dalje tavori i povremeno prikazuje dobre partije, a momci igraju vec evo nekoliko sezona. To je ta razlika u kvalitetu.

Svaka cast Velickovicu sto je povlacio i vodio ekipu, uglavnom su svi igrali koliko umeju osim ova dva bezmozgasa. :mrgreen:

A fascinantno mi je sledece, mislim, jeste da su bezmozgasi, ali kad to sudije vide kako pikiraju na njih i ukanale ih do kraja nekim faulovima (ako mi neko moze objasniti kakav je kriterijum kod 2 licne Salica, kontakt na 10m od kosa, bio bih mu zahvalan)... Nema oprosta, slabe tacke se unapred znaju.

Treba napraviti klip od onog usporenog snimka faula u napadu Gosa nad Lazicem. U tome je sva razlika sudjenja kad se radi o nama i njima u prethodnih nekoliko godina.

Te sudije ili debelo profitiraju od toga, ili je veliki strah... Kod Seljobra i ostale sice ovo prvo, taj je postao cak i evroligaski sudija u medjuvremenu, a kod ostalih ovo drugo, jer ipak ligu je osnovao i vodi jedan kriminalac.

S obzirom da ove uvek trojka nerealno ocepi protiv nas, gazdin sudijski kadar i da nas je Ostoja opravio samo tako realno stanje. Utakmice traju preko dva sata kad igras s njima, ne znam ko ima zivaca da gleda.

Meni je Partizan sve. Mene boli ku.ra.c za ovu stoku! Nek me vređaju. Ali dajte maksimum! Nemoj da mi ne date! Ja ću otići, vi trenirajte ovde, bre! Ko je najbolji!
-Novica Ubica, dok cigani pozdravljaju svoje igrace uz "Sisaj Novice" :hvala:

Za potpis.

I da primetim Vanjino klimanje glavom kad je rekao "Meni je Partizan sve". Decku ne ide, ili barem ne ide onoliko koliko bi moglo da ga ide. Ali je bezpotrebno na meti kritika. Potrebno je raditi sa njim, i fizicki i psihicki. Prvo Canak, zatim i publika.

Poslednja izmena:
Otice i 99% tih kojm govori, njih bas zabole.

I ta hemija se gradi. Nije dovoljno imati jednog "ludaka" kakav je Novica, ali svakako puno pomaze. Jos jedan od razloga zasto mislim da Lukovic nije smeo biti propusten. Jedan takav "ludak" je i Dzikic, samo covek ima nizi prag tolerancije pa mu je (pre)brzo preselo da bude u okruzenju gde je nepozeljan, napadan, bez zaledjine, gde niko ne radi svoj posao, a njega zbog odredjenih gresaka u selekciji razapinju.

Kultnu atmosferu moze da napravi i publika, al dzabe kad smo razmazeni pa se svi nesto dure zbog ovoga ili onoga. Mislim, i dalje smo najgledaniji u regionu ali nedovoljno i ima nas sve manje i manje. Go.vn.a za tuzne tribine se bave sami sobom (i to samo kada je besplatan ulaz), pa dolaze da se obracunavaju i recituju Baju Malog Knindzu. :pop:

Nisam pametan kako napraviti neku "semenkarsku" navijacku grupu. Nesto sto postoji sirom evrope, oni likovi od 7 do 107 godina koji sa dobosem prate svoj klub gde god igra. Verujem da bi mnogi rado ucestvovali.

Poslednja izmena:

Back