KK Partizan

Njemu treba ozbiljan i dobro osmisljen rad sa trenerom. Svi ti silni poeni i skokovi su posledica njegove visine (i talenta naravno), ali njegova konstitucija za taj uzrast je plus, a za profesionalnu (seniorsku) kosarku minus. Decko, ako se ne usmeri kako treba, ima da luta izmedju pozicija. Slab je za centra, spor za cetvorku. Ima 208, a igra ledjima je misaona imenica. Ima odlican osecaj za skok i dobar sut za 3 i to je jedino cime on trenutno moze da doprinosi.

Pa i tako sakati sve sa bogaljem Alempijem pukli ste -20.
Al uz nas tu su i Budućnost, Cedevita , čak i Olimpija. Ne igrate samo sa nama. :mrgreen:

Sezona je duga, a vi se vec sad vucarate kao da imate 150 utakmica u nogama....a jos morate i u Evroligi da nastupate, gde ste realno zalutali i bez ikakve sanse. Nikakav dobitak nemate tamo, samo trosite snagu. Trosite se puno...videces uostalom. ;)

Bangavi Partizan moze da vas zajebbe. :)

Pocela juniorska ABA liga.

KKP - Buducnost 86:65
Pecarski je duel završio sa 34 poena i šest skokova za samo 21 minut na parketu, Dušan Tanasković je postigao 11 poena.

U domacoj ligi.
Nikola Tanaskovic protiv Vrsca:
29 min, 20 p , 11 sk (5 u napadu), index 26

Poslednja izmena:
Nasao mu zalizan ekipu, samo takvu :ok:

DPv-yO0W4AEpfDP.jpg

Ne vole Ostoju ovi iz FK, mogu eventualno da proslede Sumu jer sa njim ne znaju sta ce, da moze Muta da vice da je izgubio jer mu je plej visok metar sezdeset. :mrgreen:

Da na klupi nemamo dvorsku ludu, bilo bi mi krivo sto smo propustili Zagorca, ovako mi je svejedno. Mozda i bolje, da se ne nerviramo jer bi to bio jedan extra kvalitet vise, a igra i dalje divljina. A ruku u vatru stavljam da ce u Betisu primati manje nego sto smo mi mogli. Al jbg. pilicarska uprava i nadobudni menadzer.

"Veličkovića boli noga. Nije trenirao 15 dana, protiv Olimpije je igrao povređen. Šalić ima problema sa leđima, Čakarević je počeo da trenira pre dva dana, potrajaće dok se vrati u ritam. Tomić se vratio povređen iz reprezentacije BiH, Pecarski i Tadić su bili na juniorskom turniru ABA lige u Zagrebu, vratili su se sa virusom. Više smo se ovih dana oporavljali, nego što smo trenirali", referiše Muta Nikolić.

U prevodi, perem se unapred. Ili, spremite se bolece.

Od nabrojanih 6 igraca, trojica nisu nikakav faktor u ABA. Nemaju zbirno sat vremena na terenu u 9 kola. Za Novicu se zna da konstantno ima probleme, ali mislim da preuvelicava sa ovim nije trenirao 15 dana. Cakarevica, koji uvek kod njega igra odlicno[SUP]tm[/SUP] nismo ne nesto nagledali ni do sada.

Ku.rco.bolja, ku.rco.bolja everywhere! Sutevi u 3. sekundi napada, Djoko Salici uzima distancu, bacamo duge pasove u ruke. Odbranu da su guglali "Defense" bolje bi izgledalo.

Napad nam je "Valjda ce da udje", odbrana nam je "Valjda nece da udje". Utakmica samo za mazohiste.

Poslednja izmena:
Rezultatski, klasican poraz kad je Moraca u pitanju. Ali ekipa se nije pomerila za pedalj od pocetka sezone, cak i gore delujemo jer su Gos i Miler provaljeni.

Tipujem da je danasnji srecni dobitnik, kad je krivac za poraz u pitanju, Vanja.

Back