KK Partizan

Ne dopada mi se Samardo od pocetka, vec sam pisao. Ali ovde je evidentno medijska masinerija pokrenuta. Znaci sprema se teren da ga sutnu.

Ne bi mi bilo previse krivo, ali mi se gadi ovaj nacin. Sta su sve o Duletu pisali. Naselje mi je puno zaostalih plakata da je jedan preds. kandidat ubica. Valjanje u blatu nam ne treba.

Jbg, dobrodosli u SNS Partizan. Obracun sa igracem preko medija i konferencija za stampu.

Kad ce Muta da bude suspendovan zbog konstantnog pisanja po igracima, ponizavanja istih, ponizavanja kluba? Imao sam nade da covek moze makar kao u RKG da vodi neku "simpaticnu ekipicu" i napravi neki problem favoritima, kao bori se za vrh, al lik je potpuno prodebilisao. Samardo je dijabola, ali neko ga je doveo.

Samardo Semjuels je pazi sad..SUSPENDOVAN! :hahaha: Oj zivote, Muto prvi treneru..ili Ostoja predsednice. Sto znaci sta? Placamo ga da ne igra? Otpustamo ga? On placa neke penale? A suspenzija vazi do daljnjeg, dok neka komisija ne odluci sta ce.

Jel smo imali nekad suspendovanog igraca?

Tja ko zna kako idu pravne zackoljice kad su ti maloletnicki "ugovori" u pitanju. Kapiram da igraci mogu da odu kad hoce, a onda neko odluci koliki iznos je potreban za obestecenje da bi mogao da igra za drugog. Sta on radi u Beogradu sa salom kad je njihov.

Ne verujem da su ovi nasi bas toliko retardirani. Mada..

Do Odza smo verovatno mogli a onog iz Mege ne bi Misko dao ni za zivu glavu taj mu je nova zlatna koka on ce pravo iz Mege u NBA.

Ovaj iz Mege nema telo za NBA, Odzo za sada nema glavu za NBA. U svakom slucaju, tanki smo mnogo na centru, sto i nije neko mudrost s obzirom da ne mozemo nista da zatvorimo i zagradimo pod kosem. Samardo je lujketina, sumnjam da ce se tu izgladiti stvari. Stize nam Nova godina, mi jos ekipu formiramo, lepota jedna.

Opusteno, rekao Ostoja stize 4, danas nam stigao Zagorac i ovo dete, a evo culi smo i da se pregovara sa 2 ozbiljna pojacanja. I ostale napredne bajke, Srbija sa one strane ogledala.

Prosto ne znam sta je gore, da je sve tacno ili da nista nije tacno.

DO5IEctXkAAAAkf.jpg

Sutra ce da postavi sliku kako gazi po dresu, pa kako nosi isti i ljubi grb, pa opet u gacama sa kerom i tako dalje. Kakva glavudza. :mrgreen:

Dobro je da su se mirno razisli, tempirana bomba. Mnogo je tesko raditi sa takvima, nikad ne znas sta ce da mu padne na pamet.

Sutra ce da postavi sliku kako gazi po dresu, pa kako nosi isti i ljubi grb, pa opet u gacama sa kerom i tako dalje. Kakva glavudza. :mrgreen:

Dobro je da su se mirno razisli, tempirana bomba. Mnogo je tesko raditi sa takvima, nikad ne znas sta ce da mu padne na pamet.

Kada za glavnog trenera ekipe imaš Mutu , onda je svaki igrač tempirana bomba.
Mladji u ekipi ćute jer moraju, oba stranca ćute jer budže svoje statistike divljajući po terenu.
Da ne ulazim u to kakav je Samjuels.

Poslednja izmena:
Samardo je bio cist promasaj. Doveli su ga kao zvucno ime verovatno da bi se malo dodvorili publici, kao da smo ovce (vidi pod Sofoklis).

Meni je uzasno iritantno bilo da ga gledam kako posle svakog kosa lezi na zemlji 10 sekundi, kao da je on svoje obavio. Ili kad oseti kontakt pa nece da igra nego se raspravlja sa sudijom. Sa njim smo vecito bili 4 na 5 u odbrani.

Trenutno Partizan nije tim nego skup pojedinaca i rezultat nam zavisi od pojedinacne motivacije igraca. Ako Gos i Miler skupe 40-50p i 15 asistencija, jos Vanja pridoda 15-20 na konju smo. Inace mrka kapa.

Puna sns podrska Mutishi. :cool:

Momci se bore, ali oni su sami na terenu, dok ih onaj pajac rastura sa klupe. Dobar nivo borbe, nizak nivo samopouzdanja, oseca se jako lose raspolozenje, i naravno nasa "igra" k'o igra cele sezone... Nedovoljno za ovaj jad i bedu od Olimpije.

Kosarka obostrano jadna, kakav broj lopti bacenih u aut i promasenih obruca iz svih pozicija, koliki nivo gluposti, neodgovornosti i brzopletosti i kod jednih i kod drugih, ocaj zivi, nezadrziv pad kvaliteta uopste.

Iako nam je palo na pamet u jednom trenutku da se kvalitetom mozemo lako naci na F4 ABA lige, ocigledno je da Mutisha mora da ispuni svoj cilj u vezi borbe za sredinu tabele.

Back