Number3
Ističe se
- Poruka
- 2.274
Samardo negoduje na instagramu (a gde bi drugo) da nije isplacen. Sutra je zvanicno mesec dana kako je potpisao, pogledao sam.
Nece se taj zadrzavati ni kod nas, skoro vecu budalu nismo doveli (trener excluded). A vala nije bas najjasnije ni zasto je doveden. Ume on u napadu, ali isto toliko i prospe pozadi. Jos je nestabilan za svlacionicu.
Mada mi koga kod da dovedemo isto nam se hvata. Dobijamo iskljucivo na divljastvo. Svako ko nas uspori (citaj skautira Gosa i Milera) dobija garantovano. Mi sa druge strane ne mozemo da sacuvamo nikoga. Jbt. nama je prosecan broj primljenih poena blizu 95!
Nece se taj zadrzavati ni kod nas, skoro vecu budalu nismo doveli (trener excluded). A vala nije bas najjasnije ni zasto je doveden. Ume on u napadu, ali isto toliko i prospe pozadi. Jos je nestabilan za svlacionicu.Mada mi koga kod da dovedemo isto nam se hvata. Dobijamo iskljucivo na divljastvo. Svako ko nas uspori (citaj skautira Gosa i Milera) dobija garantovano. Mi sa druge strane ne mozemo da sacuvamo nikoga. Jbt. nama je prosecan broj primljenih poena blizu 95!