KK Partizan

Ne bi se cimao sad da kao nesto trenira. Moze on jos jedno 2-3 godine, kod nas naravno. ;)

Gde bismo mi nasli kapitena koji zaista drzi svlacionicu, igraca koji zna kosarku i vodju navijaca, 3 u 1. Zlata vredan. Sad sto je izraubovan, jbg nije sve savrseno. Da nije tesko da bi ga videli u ovakvom Partizanu.

Konacno imamo posle nekoliko godina mlad i iole perspektivan tim, ovaj decko jeste koledz igrac ali ima tu neku reputaciju tamo, rizik je ali uobicajen, sve je to kul.

I te igrace trenira zayebant Mutinjo...

On ce da se bavi treninzima koliko i mi ovde. Ako onaj njegov pomocnik znae na konju smo. Muta je ekskluziva za utakmice.

Sta je sa Salicem? Nije valjda u opticaju? Samo nam on fali na ovoj sizofrenoj klackalici od prelaznog roka: Jedan cigan, dobar koledz igrac, mladi talenat, crnac iz Peci, Ozi izgubljen u prevodu, Grk klipeta, bomba, Djoko Salic :mrgreen:

Konacno imamo posle nekoliko godina mlad i iole perspektivan tim, ovaj decko jeste koledz igrac ali ima tu neku reputaciju tamo, rizik je ali uobicajen, sve je to kul.

I te igrace trenira zayebant Mutinjo...
U odnosu na to kako je Dzikic sklopio tim prosle sezone, ovo je jedna doktorska disertacija. Cutim za sada, ali generalno mi se mnogo svidja kako sklapamo ekipu. Fali jos jedan dobar igrac na 4-5, eventualno jos trojka i da zatvaramo radnju.

Takodje, delim hajp zbog dolaska NWG-a, strasan igrac i potencijal, jos ugovor na dve godine, gde ces bolje. Nadam se samo da njegov dolazak ne znaci i automatski odlazak Bejkera. Sa njima dvojicom bismo savrseno zatvorili poziciju pleja.

Draža mu izgleda pljeska kod Muta, nego kinta kod Čova.

Razne se teorije vrte po grobarskim krugovima. Meni je najlogicnija ona da je to neka Zeljko-Raskovic kombinacija, da dodje kod nas gde bi garantovano bio prva violina, a onda da ga oni pokupe ako se snadje u Evropi, otkupna klauzula mu nije previsoka, 400k dolara. Kad se svi ugrade nama bi verovatno ostalo nekih 200-250.

Druga je da su se napredna braca otvorila radi (hleba i) igara ili da pritisnu Covica..sto mi nema smisla (barem jos uvek) jer jedan igrac ne moze da nas ucini ne znam koliko konkurentnim. Ako bi se ovaj trend nastavio, pa mi dovedemo jos 2-3 ovakva onda bi vec imalo smisla, ali stvarno ne verujem. Od pravog igrackog kadra mi imamo Gosa, Vanju, Mihu i Obrada, ostali ili nisu zapoceli pravu profi karijeru ili su jos uvek nepotpisani.

Jedino ocigledno je da je Gos nerealan igrac za danasnji Partizan.

Imaju 22 i 24 godine, nit su klinci nit su talenti. :mrgreen:

Jos nas je ovaj mladji i talentovaniji vec jednom ispalio jer su mu rekli da mora da radi da bi izborio minute. Zato sada sam opusteno, latte macchiato i bleja.

Potpisivanje Pecarskog i Gos-a na dve godine su odlicni odradili. Sani je vredan rizika. Tadic je nas klinac i to jedan od boljih kako cujem i dobro je da su mu ponudili profi ugovor, a ovaj prihvatio. Ozi je low risk-high reward, moz bude nesto od njega, a i ako ne bude nije neka steta.

Ovaj Gavrilovic nam je za sada jedina zvanicna cetvorka. Ako on i Stevanovic budu imali uloge 11. i 12. igraca ok, u suprotnom ne valja. Ako pokazu vise naravno da treba da igraju, govorim samo o startnim pozicijama. :mrgreen:

Pa ovaj klip je suvo zlato. :hahaha: Moj omiljeni deo je kad pokaze koliko je knjiga obimna.

Dule bi se slogirao da mu dovedu igraca koji prepricava knjige za decu do 10 godina.

P.S. Trazio sam highlights-e, a ne preporuku za citanje za ispod 10. :mrgreen:

Nije on toliko los, ja ga hejtujem jer nas je vec jednom odbio zbog Dinamika, a sad dotrcava i jos potpisuje na cetiri godine.

Neshvatljivo mi je da sportista koji ima 21 godinu ne zeli da se bori, nego bi samo lagano do karijere prosecnog igraca rumunske lige.

Poslednja izmena:

Back