KK Partizan

U vreme kad je bio u CSKA, bili su u finansijskoj krizi koja je za njihove standarde bila uzasna. Naime, mogao je da dovede samo tada potpuno neafirmisanog Marjanovica i Gordona iz Cibone. To je jadno cak i za najjeftinije timove EL danas.

Ostale su mu izduvane zvezde pred penzijom koje su ga i izminirale zbog njegovog "stila" rada (najvise Smodis), a uz nepoznavanje jezika, taj stil je i razlog zasto ni ne moze uspeti u takvim situacijama. Valjda je odavno utvrdjeno da moze uspeti samo tamo gde je on najveca zvezda i gde ce imati igrace koji ce skakati u bunar zbog njega, pristajati na sve njegove drilove, i sl.

Dule je trener stvaralac i specijalac za brusenje mladih bisera.
Bilo nekad.
Danas - od časova ljubavi do suda sa najvoljenijim klubom i trenerski maksimum da trenira "supertalentovanu" reprezentaciju BiH uz već viđen cirkus pored terena.

- - - - - - - - - -

Koliko mi je poznato, Vujosevic nije nikome trazio da odustane od svojih para, vec da ih ceka, ili da ceka klub da mu pomogne svojim obestecenjem (slucajevi Lovernj vs Bertans).

Kao sto je i on cekao godinu i po, dve, tako da je vreme da mu se nesto i plati.

Posebno posto se radi o treneru koji je godinama, svojim radom, visestruko nadomescivao rezultatima kostanje tima s kojim je radio, postizao vece uspehe sa dvostruko manje novca od ove njegove kopije iz Zeleznika, npr.
A ovaj vaš mag je baš našao trenutak :hahaha:

Ja koliko znam, u vasem koordinatnom sistemu koji krece iz Zeleznika, Partizan je povlascen od strane vlasti, ima novca kako nema, samo ne znaju da budu ispred cuda iz Zeleznika koji se svojim marketingom i omladinskom skolom lavovski bori i pokorava Evropu.

Nikad nece biti dobrog vremena, ni kad je on besneo sto su neki igraci trazili svoj novac onda kad po njemu nije bilo vreme.

Inace, Vujosevic je oprastao i kad je isao u CSKA (jer se od toga naplatio na nacin na koji su se i igraci naplacivali), i sad mu je dug umanjen za coviceve kazne za skidanje sakoa. :roll:

Inace, trazi se 100,000eu, sto je realno smesan dug - posebno za ono sta se pricalo da je dug.

trenerski maksimum da trenira "supertalentovanu" reprezentaciju BiH uz već viđen cirkus pored terena.

Pade mi na pamet, a gde ce i kada ce Rudonja, kandidat za Gomeljskog? :hahaha:
Rek'o bi covek onakav trener ce odma' da se zaposli.
Ali izgleda da u Evropi trenutno nema slobodnog premijera koji bi da ulaze u svoj klubic.

Poslednja izmena:
Stigli Ameri.

20785672_10155947136986686_8560740049414190586_o.jpg

Poslednja izmena:
Ala se nalupetao novi trener Partizana u razgovoru za Express.

Kaze: Dosao je u Partizan jer se uzeleo evropskih utakmica. A onda da zaboravimo na Evropu ove godine, ali sledece tu smo, a sve ovogodisnje strance potpisao na 2 godine. Dok se on igra reprezentacije klub ce da vodi njegova mocna masinerija trenera. A Cakarevica dovodimo da bi se on bolje udomio sledece sezone. Nije siguran da li se i koliko kome duguje i da li treniramo u Dinamiku zbog dugova Pioniru. Ne zanima ga ko je i sta radi uprava, on je trener.

Lepo sam pretpostavio da je Muta tu da progura svoje ortake. Bice dobro ako je njemo Partizan neka 10 misao u glavi.

Poslednja izmena:
Lepo sam pretpostavio da je Muta tu da progura svoje ortake. Bice dobro ako je njemo Partizan neka 10 misao u glavi.

Stevanovic i Gavrilovic dolaze. Crni mi. Ovaj prvi nije hteo u Partizan jer su mu rekli da mora da trenira za minutazu. Sad kad je ladovina hoce. I Cakarevic (citaj prekrasan momak, kraj citata) je blizu, valjda kad mu izmire dugovanja.

Iz Dinamika nismo doveli jedinog koji je nesto vredeo, al smo dovukli dvojicu sminkera.

Pise se da ce mali Pecarski potpisati za nas na 4 godine i da se od ponedeljka pridruzuje timu. Sobzirom kako se kod nas sire dezinformacije, ja bih za provereno uzeo neku sredinu. Verujem da ce doci da trenira, a sta ce od toga biti videcemo. On je jos maloletan, ne moze da potpise ugovor. Na prvenstvu U18 je bio medju boljima, solidan uspeh bi bio kada bi ga privoleli.

U neka bolja vremena za klub to sto Tosa demantuje je znacilo da igrac dolazi. :mrgreen: Sad je verovatnije da ce neko da nam ode.

Edit
Ok, izjavio je da Pecarski nije potpisao. Kod likova kao sto je Tosa, a bogami i zbog nasih medija, mora de se cita svaka rec jer vise nikom u interesu nije informacija nego bombasticnost (citaj broj klikova).

Da nije potpisao smo vec znali.

Poslednja izmena:

Back