KK Partizan

Pomracenje u zadnjem minutu, Hecer masi zicer, Vanja faul za 2+1 na ubacivanju, Miha ide u prodor, a treba nam trojka. A vala smo se i naprimali trojki od Musidija preko ruke. Sve u svemu, jeftin poraz. Odmorili smo Novicu, ne kosta nas nista.

Maricic i Neskovic :pop:

Lose odigrano, ne podnosim kada smo manje motivisan tim na terenu. Ali nam je valjda sada jasno da moramo konstantno da budemo bolji nekih 10-ak poena da bi onemogucili ovakve stvari. Kada smo spustili na 5 razlike, oni su bili u bonusu, a mi na jednom faulu. Navukli su nam 3 faula u roku od par sekundi i uz to kos i tri bacanja.

Marinkovic, Novica i Bircevic zaradise po 5, al zato 11 faulova nad Karijem sa okretnice 88-ce.

Ovaj Radanov je interesantan igrac, jedini njihov kog bih voleo da vidim kod nas.

Da nismo sklepana ekipa sa o-ruk sistemom kroz celu sezonu, pregurali bi i ovo. Ovako, dozvolili smo da nas krljotina od ekipe plus dozirani sudijski masakri i rutiniranje u finisu izbace iz takta. Ne znam, gledali smo proslu utakmicu u limenka-areni i videli smo koji se kriterijum svira, ne znam sta je bilo cudno, zasto je Dzile nespreman... Da udjes sa takvom motivacijom?

Naravno, i dalje smo favoriti, ali u limenka-areni ce tek da kradu, ovo veceras nije nista... A mi smo u modu otaljavacine, sto nam se veceras obilo u glavu.

Svejedno je steta napravljena, nepotrebna utakmica vise+ skandiranja i gadjanje sudija, sad ceo FMP sistem pocevsi od Covica pa do Alena Delona i sudijskih eksperata moze da nam radi sta hoce.

Sto se kosarke tice, Novica po obicaju najbolji ali rupa iza njega nije pokrpljena. I jbt ne mozes dozvoljavati Sesliji i kompaniji da ti pokupe sve skokove. :eek:

:rotf::rotf::rotf::rotf:
Koja je ovo komunjarska debilčina. Milija je krao al za vas kao i uvek.

Ne bih se bas slozio. Ali nije ni bitno, jer on nije glavni krivac za nas poraz.
Najvise sam se razocarao u Dzikica. Nadoknadimo -10 jos pre poluvremena, i onda pocetak drugog poluvremena – treba valjda silovito da se krene, da se odmah na pocetku odlepimo i da nema dileme do kraja. Sta on radi? Na praketu mu je duo iz snova: Ratkovica i Vrabac. Nesto poput Dzordana i Pipena. San snova…ustvari dva lika operisana od kosarke.
Trecu cetvrtinu nas kantaju najgore moguce i to je to.

Po meni je debeli najveci krivac za sinocni poraz. Bez obzira koliko ga gotivim.

Dzile lepo usserava motku vec duzi vremenski period. Od trovanja (btw, na koje niko iz kluba nije reagovao) mi ne mozemo da se spojimo. Pocevsi od selekcije, koju mu najvise zameram, pa do toga da u zavrsnim utakmicama sezone mi opusteno primamo po 100 poena. Ekipa ni za jotu nije napredovala kako je odmicala sezona, stavise moze se reci da smo losiji nego na pocetku. Pritom nije promovisan ni jedan igrac, pa tako na leto moramo ponovo da menjamo ceo tim. U sustini jedno veliko sviranje kurrcu od sezone. Gde si bio? Nigde. Sta si radio? Nista.

Uz sve te zamerke za Dzileta, prica ne sme da se pretvori u samo njegovu odgovornost, jer je najmanja. Zapravo, losa prica sa njime krece od momenta kada smo cutke istupili iz Evrokupa, tada su pocela natezanja sa njime, a od pocetka sezone je vidljiv nedostatak njegove motivacije.

Naravno, mafijaska klika okupljena oko FMP-a je vec prezvakana tema, samo se ne smeju zaboraviti Pekovic, Todoric, Silobad, koji su se, posle fijaska sa Bozicem kao Vujosevicevim naslednikom, sakrili iza Dzikiceve harizme i polusezonskog hajpa koji je napravio prosle sezone. Sad ih nema nigde. Osim kad je trebalo lizati ono sto se ne lize novim gospodarima nase kosarke, dok mi spadamo na nivo da se pudlice njihovih pudlica izivljavaju nad nasim pogubljenim kosarkasima kao sinoc.

To je situacija.

Zalosno je gledati Dzileta u ovom zivotarenju. Razlika izmedju onoga sto je uradio prosle sezone da izvuce glupake iz gov.ana i ovoga sad je ogromna. A samo pokazuje kakvog trenera mozemo da imamo kada bi jos nekog bilo briga, kada bi fikusi radili svoj posao i saradjivali medjusobno. Ja za ovih godinu ipo dana nisam video da su Todoric i Dzikic razmenili 2 reci, u lozi nikad niko, eventualno Silobad i Stevanovic. Jedino se onaj marketing cvikeras nesto trudi, koliko toliko. Jos su se navijaci osuli, protiv Borca u nasem parteru-4 bili samo Robinson i ja, stvarno je veliki gotivac, steta sto ne zna. :mrgreen:

Jos su se "avangardni" grobari, twitter insajderi i slicni koje cita dosta ljudi okrenuli protiv njega, kao da ce sve da bude duplo bolje ako njega smene. Poseban krug pakla (loza fmp-arene) za spomenute. Videti ko se sve ponasa kao da ima "drzavni posao" i sut karta, pa da vidimo gde smo.

Nazalost, mnogo mi je izvesnije da ce jedino Dzikic da se pokupi na leto.

Poslednja izmena:
Navodno Cedevita i Buducnost zaintresnovani za Dzikica.

Budale, umesto da se otimaju oko Canka i Miloja.

Ne bih ga krivio da ode iz Partizana, ne vole ga, a ne smeta im da se kriju iza njega. I sam bih u takvoj situaciji terao kontru. Al ako ce da ide, nek ide negde napolje, uvek su se vrtele one price da ima veze u NBA. Bezveze mi je da raskine ugovor pre vremena i vec prvom prilikom igra protiv nas.

Prebrzo trosimo iskrene Partizanovce. Dok se neki drugi samo razotkrivaju, kao crnogorski div za koga ne znam dal mu je manja pisa ili mozak ili Grba "Pitate me zasto volim Tita". Toliko nas je finansijski konsolidovao da smo pokusali da sastavimo tim sa 2 matora crnca i Nenadom Krsticem. Sest nogu, nula kolena.

Poslednja izmena:
Naravno da Dzikic ima veze i da je u pitanju jedan sasvim pristojan trener. U ovom momentu najbolji koji je dostupan Partizanu i tu nema dileme. Ako ga kritikujem, ne znaci da bih zeleo da ode i da imam generalno lose misljenje o njemu. Jbg, radi, gresi, sta sad jedino je vazno da uci i ispravlja greske. Zapravo, tako i treba da mu se razvija karijera, da ostane u Partizanu i da polako raste sa timom. Kolike su sanse za to stvarno ne znam, mada po nekoj mojoj proceni ne bas velike.

Dzikic je najmanji problem Partizana, ako je uopste problem. Pekovic je poprilicno razocarao, ocekivao sam da pokaze muda i da se bori za klub kad je vec prihvatio da bude predsednik. Nije finansijski zavisan od ove drzave, ne mogu mu nista, a on se saginje na svakom koraku. Sada vidim i da ne dolazi u PIonir. Ima covek preca posla... Ovakako kako on vodi klub, tako mogu i ja. Mi fakticki nemamo ni predsednika ni upravu. Zaustavicu se sada, iako imam dosta toga da kazem, cekam da vidim koliki je dug Partizana i da li su uopste uradili nesto ove sezone.

Dzile lepo usserava motku vec duzi vremenski period. Od trovanja (btw, na koje niko iz kluba nije reagovao) mi ne mozemo da se spojimo. Pocevsi od selekcije, koju mu najvise zameram, pa do toga da u zavrsnim utakmicama sezone mi opusteno primamo po 100 poena. Ekipa ni za jotu nije napredovala kako je odmicala sezona, stavise moze se reci da smo losiji nego na pocetku. Pritom nije promovisan ni jedan igrac, pa tako na leto moramo ponovo da menjamo ceo tim. U sustini jedno veliko sviranje kurrcu od sezone. Gde si bio? Nigde. Sta si radio? Nista.

Taj rad.

Uz sve te zamerke za Dzileta, prica ne sme da se pretvori u samo njegovu odgovornost, jer je najmanja.

Najmanja nije sigurno. Ali ima i drugih problematicnih likova (kako u ekipi, tako i u upravi kluba), svakako.

Bitno da predsenik ulaze u Rudar iz Pljevalja, sta je Partizan naspram takvog giganta.

Crnogorska posla. :mrgreen:

Potpuno se slažem sa tobom. Jest da vam je tim loš ali onakvu šabaniju od ekipe kakva je FMP treba da dobijete i sa upola slabijim timom.
Dakle Dzikić veze nema.

Nije da nema veze, daleko od toga.
Ali je vec par puta posteno ussrao motku, iz meni neobjasnjivih razloga.

Veceras ima sansu da se iskupi. Videcemo...

Vristim. Vrabac ima ucinak u prvih 5-6 minuta koji nije imao u zadnjih 8 utakmica otprilike. Debeli postavio taktiku da mi tera uskurrac, onako namerno, hahahaha....

Vrabac Dzordan. :heart: :worth: :hahaha:

Poslednja izmena:

Back