Naravno da Dzikic ima veze i da je u pitanju jedan sasvim pristojan trener. U ovom momentu najbolji koji je dostupan Partizanu i tu nema dileme. Ako ga kritikujem, ne znaci da bih zeleo da ode i da imam generalno lose misljenje o njemu. Jbg, radi, gresi, sta sad jedino je vazno da uci i ispravlja greske. Zapravo, tako i treba da mu se razvija karijera, da ostane u Partizanu i da polako raste sa timom. Kolike su sanse za to stvarno ne znam, mada po nekoj mojoj proceni ne bas velike.
Dzikic je najmanji problem Partizana, ako je uopste problem. Pekovic je poprilicno razocarao, ocekivao sam da pokaze muda i da se bori za klub kad je vec prihvatio da bude predsednik. Nije finansijski zavisan od ove drzave, ne mogu mu nista, a on se saginje na svakom koraku. Sada vidim i da ne dolazi u PIonir. Ima covek preca posla... Ovakako kako on vodi klub, tako mogu i ja. Mi fakticki nemamo ni predsednika ni upravu. Zaustavicu se sada, iako imam dosta toga da kazem, cekam da vidim koliki je dug Partizana i da li su uopste uradili nesto ove sezone.