KK Partizan

Koji je sad ovo idea-in panter?

Nego, imali smo skrnavih utakmica i proslih sezona, nije bitno, bitne su druge stvari u vezi a one su tu i bice i dalje, to nam je to ove sezone. Vrscu svaka cast na dostojnom otporu, ljudi su dosli, posibali se, namucili nase i tako treba, prvoligaski. Kosarka bi nam bila bolja kad bi bilo, uz kvalitet, vise takvih stvari, a manje mege i fmp-a, mafijasa, menadzera i svega sto uz to ide.

Vencislav Jularic‏
@VencislavJ

Dario Šarić "Najdraže mi je bilo igrati protiv Bostona(pravi su fajteri)Ako bi ih usporedio onda je to kao protiv Partizana što se mene tiče"

Kao sto je Dulo lepio na vrata svlacionice onoj svojoj mladjanoj generaciji negativne komentare o njima, moze Dzilo i jedan ovakav, da se ne zaboravi u medjuvremenu ko su partizani.

Pocelo je sta? Nova Idea akcija?

Realno, ocekivano a bogami i najavljivano. Dzilo talentovan, ali pokazao zasto nije postao iole ozbiljan trener - nema daha. Ocigledno ozlojedjen ove sezone, nista nije uradio. A ruku na srce, nije mu ni ova bolesna vucicevsko-covicevska situacija merilo za bilo sta. Sebe radi je mogao otici jos letos, kada se uprava povinovala zahtevima iz Vlade i Zeleznika.

Jedina briga je sto ce opet Tosa i Pekmen da biraju trenera.

Realno.

Ljudi koji u najvecoj slozi grickaju covketov hot-dogic i vuckov sendvic imaju puno pravo da se smeju dvojici mamlaza koji se tuku oko pljeskavice.

Nego, sad je jasnije zasto Dzikic nije izasao na KZS pred utakmicu nego Canak. Ukoliko ga toliko vec briga za sve, onda nek Canak vodi ekipu do kraja sezone pa onda videti. Samo da opet ne stigne odredjeni sms osobe kojoj bi mnogo znacilo da novi trener bude lojalan SNS, sto nimalo nije iskljuceno.

Energetski smo mnogo bolji nego protiv Vrsca. Odbrana je dobro postavljena, al nismo imali srece pa su nam kamenjari naubacivali svasta sa distance. U napadu trokiramo, ne dopada mi se ova varijanta kad Gordon prenosi loptu. Treba mu 100 godina, a onda baci los pas.

Debeli, Vrabac moga da igra. Ubacuj ga, idemo odmah sa -6 na +10, opusteno. :rotf:

Novica, koji je realno polu-invalid, objasnjava stvari.

Vrabac odlican faul na 0,8 pred kraj poluvremena. Takticki, iskusno....ja mislim da me neko zajebbava sa ovim idiotom????

Poslednja izmena:
Panteri. (bljax)

Pljeskavica se lozi i trpa. :hahaha: Sta znam, imamo glavu i rep zasad, gubimo jer su ispogadjali ono sto smo im ostavili kao koncepcijski rizik. Naravno, ocekujem samo dobru borbu do kraja.

Kad im tolerisu ovo u 90% utakmica, videcemo do kada ce sudije da drze kriterijm danas. Za sada korektno.

Sta radi ovaj Gordon?! :pop: Jbg. cigani ne mogu da dobace bacanje, al im kamena s' ramena ulazi samo tako.

Ne mogu vise ovoliko faulova da sviraju, to je jasno, tako da ce sad raditi sekirice itd. u drugom poluvremenu, bez posledica naravno.

Nije bas kamena s´ramena...tri puta Mitrovic sam kao duh sa iste pozicije...znaci odbrana losa.

Ponavljam, "sljakeri limenkari" koji su juce poceli da igraju kosarku se drze sasvim solidno za sad. Hehe...

Sta ocekujem? Ocekujem da debil vise ne ulazi u igru...i bicu presrecan makar izgubili 30+. Cao zdravo...

Poslednja izmena:
Mitrovica i Dangubica pustaju za tri, oni gorih sutera od njih nemaju.

Ali Arena dvojac koji lamentira nad prevelikim brojem faulova, i losim procentom bacanja, a 50 bacanja onomad im bilo sasvim razumno.

Mitrovica i Dangubica pustaju za tri, oni gorih sutera od njih nemaju.

Ali Arena dvojac koji lamentira nad prevelikim brojem faulova, i losim procentom bacanja, a 50 bacanja onomad im bilo sasvim razumno.

Imamo boljih opcija. S´obzirom da danas bacaju slobodna u rangu Sekila zasto ne ici na tu kartu i lupati Kuzmica i ostale i slati ih na liniju? Na skoku smo danas i onako dominanti.
Svakako bolje nego ostavljati onakve otvorene trojke...pa bas mi Mitrovic i ne lici na najgoreg sutera kod njih. Najkasnije nakon ove tri trojke bi valjalo razmisliti o menjanju taktike.

Arena dvojac bez kormilara: naspram onog sto je na zadnjem fudbalskom derbiju skoro poceo da place ovi su limunada. :mrgreen:

Poslednja izmena:
Kakav "faul u napadu" Gordona. :hahaha:

To na stranu, kriminalnu utakmicu je odigrao.

Sad i sumnjivi koraci + sumnjiv faul nad Glavudzom, njima na komotnih +10, valjda da im se olaksa finis utakmice?

Poslednja izmena:
Gordon je toliko kriminalan bio da sam se cak i obradovao sto je ovo sudjeno kao 5. Nekoliko tamo-vamo situacija su dosudili ziheraski podobnijem timu. Moraju da se pojave Bircevic i Hecer da bi uopste mogli da se nadamo.

Sad nek rokaju Marinkovic, Novica, Bircevic i Uros, pa sta bude...ostali neka gledaju da ne prave srranje. Gejm-plen za zadnju cetvrtinu. :lol:

I slati ih na liniju slobodnih bacanja, neka zarade svaki poen bre.

Umesto ovih stranaca mogli smo komotno cetiri najjaca lika iz blokova da turimo da igraju umesto njih, komotno.

Usao Vrabac, pobedjujemo. :rotf:

Poslednja izmena:

Back